60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#807 így is szar -
#806 mer szarul csinálod azé.
igy csinald:
pl:C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 195.56.50.245 Laz4rus=aa.hu -
#805 hát de full szar
C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe"195.56.50.245?Laz4rus=PASSWORD
hiába írom ezt be bazzeg nem müxik azt mondja hogy nem találja a filet...
mesélje már el vki bazzeg mit kell csinálnom azzab a fasszopo buzigeci szerver tréningel... -
#804 Csocso tudod van az a mondás a lóról meg a fogáról :))
Na itt is ez a helyzet. -
#803 Ja, arra konnektelj -
#802 irc.extra.hu
ugye csak ezt kell beírnom?:) most töltöm... -
#801 hát az szopás :) -
#800 hm..full eltűnt a mirc em... -
#799 ok -
#798 #aa.hu csati -
#797 Akkor ugorj :) -
#795 infiltration..és nem infantry ra gondoltam -
#794 mindenre koneksön féld.. hjo én befejeztem..majd jöjjön vki és mesélje el hogy mit kel ezzel szarakodnom...addig gyertek infezni.. -
#793 sirály of korsz amibe belépek ott connection failed van!!
és mi ez a 73 west meg 49 west meg 88 west?? -
#792 Nem akarok káromkodni pedig a csillagos eget le bírnám most szidni.. jo ötlet nem rosz gamez de olyan kiabszott szar kivitelezés hogy már sírnom kell!!!
mondja már el vki mi a faszt kell csinálnom!!!!
megcsináltam az első training gyakikat.. azhem 4 van..már az első szarság kész..most a másodikon vagyoik az inf en..de hiába nyomok a nextre nem történik semmi.. nem indul a training..nah elvileg vmi netes trainingre kell mennem..tök sirály és erre egy hülye natural ember hogy a faszba jön rá? hol a picsába van ez leírva hogy ezt kell csinálni??????
melyik mút mekkén szerverre kell mennem?? az infantrísra vagy az operationsra?? van bazzeg 6 gameplay.. mindegyikben van mút mekkén... akkor melyikre menjek? az egy dolog hogy az öszes szerver piros és vagy üres vagy teli... mert oylan hogy beférjek vhova olyan nincs... vagy mehetek üresbe is vagy mi? nah köszi a válaszokat...
-
#791 Jezusom! Nem hiszem el!
Ez tipikusan az a game, amiert fizetnek akar. Es ingyenes. Hihetetlen....
Viszont a godorbol hogy kell kimaszni? :))
-
Pieces #790 Mert lemaszni kell nem leugrani. -
#788 Király lenne :) -
#787 hiába, nem csak magyar betegség,hogy ami ingyen van, az bármi lehet, de sok kell belőle, azonnal és most;O)
remélem egyszer tudok majd vele én is jáccani.. -
#786 juhéjj, én vagyok a legjobb sharpsooterrel, vazz asszittem, hogy nem lehet meg a legjobb, ezér egyet ellőttem felelőtlenül, aztán rájöttem, hogy nem megy a matek.:o)
viszont szvsz az a baj, hogy nem számoltak EKKORA érdeklődéssel és egyszerűen a gamespy és minden le van terhelve. pech. szólni fogok hcgameren hátha tesznek vmit azért, hogy legyen egy kis community, mint a rtcw-nél! na mit szóltok? fórum, hírek, miegymás (ha még nem lenne).
oks? -
Garrett #785 mármint a lenti ip-t hova kell beírni? -
Garrett #784 élljen sikerült hova lehet menni játszani? -
#783 én 30:2 -
Garrett #782 most kezdhetem elölről ezt a hülye tréninget?
egyébként 32:2 re vizsgáztam :)
Marksmann lettem csak tudnám mi az :) -
#781 Le van terhelve a szerver sajnos... :( -
Garrett #780 de meddig már vagy 20 fééle emilcímre kértem egyre se küldtek. meg havernak se... -
#779 Jelenlegi pass 195.56.48.203 -
#778 Akkor várnod kell -
Garrett #777 Hogy lehet regisztrálni?
mert beírom a nevem meg emilcímet, de besznak elküldeni a passwordot!
SEGÍCCCSÉG !!!!! -
Plasticman #776 el meg a szerver engem kidobott azota nem tudok visszamenni -
#775 De #aa.hu-ra ha feltolnátok a hájas seggeteket látnátok mindíg az aktuális IPt -
#774 195.56.93.243 -
Plasticman #773 cim? -
#772 rang :)
Most jövök magyar szerverről.. hát bazzeg minden felé gránátok repkednek! :D
Ha nem vigyáz az ember fejbekúrja egy rakéta... marhajó kis játék -
#771 ha megvan az első pár training akor vmi mout kén szerverekre kell menni..de nekem oda se megy fel... tiszta szar szerintem is...fertam lesd meg az infiltration topicot... -
Plasticman #770 Azt mondja meg valaki a nev elott mi az a PVT SSG
SGV jeloles -
Plasticman #769 Ures szerverre meg en sem tudtam felmenni.
Akkor lesz jo a kapcsolat ha bejon a fomenu es ez egeret nem tudod mozgatni de az sem bistos mert amikorutanna csatlakozna eleg gyakran kiirja hogy connecting faild.Probalkozz tobbszor -
#768 hi all
én is szenvedek, mert jónak néz ki a gamma de az istennek sem tudom csatlakozni sehova. ráadásul a trainingben nem tudom, hogy csak az a 2-3 küldetés van? a lövészet, a body meg a fegyverek? mert utána szórakozik ott nekem minden félét (illetve nem szórakozik), ellindul a game, de nem történik semmit!!!! this suxxxxxx a lot help me
-
#767 ... -
#766 hát ha lémszpájt használsz:)))
én parancssorbol inditásnál igaz volt vagy 3000 pingem de csak egy kevés lagot vettem észre...