60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Garrett
    ASEYE-t rá lehet valahogy venni, hogy behozza a szerverlistát?

mert a GAYSPY al a tököm televan.

És szokott valakinek eltünedezni a landor 12 fős szerver?
  • Trance_HUN
    már megvan a hiba
  • hiba
    aztamindenit! ti mar tudtok (valamit)!
  • Garrett
    hivatalos szerverre nekem mindig connection failed. Landorra beenged rögtön :)
    meg az ilyen 8 fős saját szerverekkel érdemes próbálkozni.300 as pinggel is játszható nekem legalábbis még így se lagolt.

Ez a játék lenne gyors?
    nem hiszem szerintem itt pont a megfontolt taktika a lényeg.Most is játszottam egy holland szerveren, mindn vilco stb nélkül olyan összjátékot csináltunk, mint a FB klánnal vilco, több hónapos tapasztalattal!
  • Pieces
    Biztos k*rva nagy szerencse kell hozza.En egyik este nekialltam , sorba mentem a szervereken es az egyik beengedett.Igaz 350-es volt a ping de sikerult kicsinalni 2 ellenfelet.Abban a korben gyozott a csapatunk , a progi kidobott a fomenube es azota az infantry training completed.Kb ha 10 percet jaccotam.De sok jelentosege nincs mert azota egy hivatalos szerveren sem tudtam jaccani.
  • hiba
    ha a telepites kozben irta ezt akkor minden bizonnyal ez a gond, ha jatek inditasakor akkor nem valoszinu
  • Trance_HUN
    azt írja ki hogy General protection faul. Mit kell csinaljak hogy jó legyen. Én a szoftverbazisrol töltöttem le lehet ez a baj?
  • Trance_HUN
    Halljatok gec elinditom es valami szar hibát ír ki nem tudjatok mi lehet a baj?
  • hiba
    ez csak az elet torvenye, ugylatszik itt is ervenyesul (mindeki rohan mert mindenki rohan mert mindenki rohan)
  • I.C.ram
    nekem nem
  • fertam
    nektek sikerült egyáltalám csatlakozni egy olyan szerverhez amin megy a mountmekkenna? nekem még csatalkozni sem sikerült:((
    egyébként teljesen olyan érzésem van ezzel a gammával kapcsolatban, mintha minden játékos sietne, hogy minél elöbb elérjen valamit, olyan kapkodós, mindent minél gyorsabban legyen vmi megcsinálva. legyen mindenki túl rajta. hm, érdekes. mintha az első helyezett díjazásban részesülne.
    szóval mesélje el nekem vki, hogy hogyan lehet csatlakozni egyszerverhez, mert nekem még nem sikerült! köszi, előre is!
  • Garrett
    miért van az, hogy a 12 fől landor szerver néha eltűnik a szerverlistából a GS-n?

Az ASEYE nem hozza be a AAo szervereket pedig már frissítettem a fileokat.

LAndoron az első körökből mindig kimaradok?
  • GregSB
    Faxom. Akkor meg kéne csinálni 25. éig Mou McKenna-t. Csak az a baj hogy már hánynom kell tőle. Drak neked sikerült megcsinálni?
  • Garrett
    már látom de televan :((
  • CSOCSO
    ut - infiltration topicot lesd meg az elejétől...
  • Garrett
    a másik landort csak én nem látom?

Egyébként köszi sikerült az obstacle training is :))
  • Lazarus
    Ismétlem akkor hogyha MEG tudod mozgatni
  • Lazarus
    Ha a menüben meg tudod mozgatni az egeret az már nem jó! Akkor vagy az IP rossz vagy Passwordös a szerver
  • Garrett
    jah és nekem eltűnt a 12 fős landor.
    csak a 8 fős van.

Aseye meg nem akarja felismerni nekem a AAO-t...
  • Garrett
    ált mennyi időt kell várni a csatlakozásra? 10 perc után abbahagytam...
  • G. Joe
    HA körülnézel találsz egy másik Landort 12-főset. Az a public. A másik egyelőre nem az.
    javaslom még irc-en az #aa.hu csatit
  • G. Joe
    Goodwill! Ez mindent megér!!! Kurva jó, és kurva nehéz! :P
  • Goodwill
    milyen a game? megéri szarakodni vele?
  • Lazarus
    Tegnap nagy hentről maradtál le
  • I.C.ram
    majd lehet lanon is
  • reszcsi
    Láma kérdés, de lehet ezt LAN-on is játszani ? Mondjuk akkor kéne valami server proggy, pályák, mittomén. Szal ez csak INET-es proggy?
  • GregSB
    Re emberek. Tegnap elszállt a netem, ma csinálták meg. Este majd felmegyek csatira (ha már leszedték a bant :D), remélem lesz server, mert akkor szétlövöm a seggeteket :)
  • Garrett
    hogy csináltad? belépnél nekem az én nevemmel és megcsinálod, mert engem a széléig ki se enged...
  • Lazarus
    IP váltásra megoldás lehet a dns2go!
  • Veriel
    Valaki csinaljon servert.
  • Garrett
    nah 34:2 :)) sharpshooter lettem :)most nekem is ezt csinálja. a

Felmászok arra a gecire végigmegyek a de szkákon mégfeljebb és ott van alattam a 2 kék szivacs.
    Amikor a rúdon akarok lesmászi középen visszadob.
    A a legtetején jobbra vagy balra arébb megyek visszadob. Ha félúton átmászok a hálóra és leérkezem a szivacsra visszadob.ha a szivacs mellé/közé/elé ugrom visszadob.

MI A FASZT CSINÁLJAK?????????????????
  • G. Joe
    Probáljuk kivárni, amig összeáll a rendszer normálisan. Kár lenne lemondani róla!
    Kibaszott király a cuccos!
  • fertam
    bazz én sem vágom ezt a gamét. hihetetlen. lehet, hogy maradok az rtcwnél, ha nem történik semmi értelem, hogy az egyszeri felhasználó is játszhasson. lehet, hogy ez a játék csak a us army tábornokainak van, és csak véletlenül került ki:O)
  • CSOCSO
    nem én hanem a gabriel.. az ss.hu rol
  • CSOCSO
    én 36:2-re végeztem sharpshooter-rel :)))
  • CSOCSO
    szal a második senkinek nem indul? akkor ki mondta hogy HomeLAN - Army OFFICIAL 78 WEST - MOUT McKenna ilyen hülye szervert meg kel csinálni hogy továbbmenj..és hol van ez a gamezban leírva hogy így kell? nem hinném hogy iylen funny büdöskölkök lennének ezek az amcsik hogy nem írjákle és jöjjél rá magad hogy mi a csöcs van
  • Krinyo
    Figy én az elsőt megcsináltam,második nemvolt hajlandó elindulni.
    csinált valaki egy szervert,ami megvolt buherálva és oda mentem jáccani.
    Asszem Icram csinálta.
    Oda bárki mehetett...
  • CSOCSO
    nah leírom.. van
    Armor
    Infantry
    Combat operations
    Aviation operations
    Special Forces
    Combat engineering..
    melyikben csináljam meg legelöször a múút g*cit?
  • Krinyo
    akkor nemlétezik a szerver...
  • Krinyo
    nekem igy megy