60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#1203 Ma délután nekem is sikerült egy jó csapatba bekerülni. Már csak a Collapsed Tunnelt kell teljesítenem, és akkor azon is rajta lesz az a szép zöld felirat. A Roger Wilco az a program, amin keresztül hanggal lehet kommunikálni? (Bocs a lámáskodásért, de ma játszottam ötödször, vagy hatodszor Neten, és még nagyon tapasztalatlan vagyok e téren.) -
#1202 melyik szerveren játszottál? -
NaNa #1201 Azért elég jó a dolog. Az este sikerült egy jó kis csapatba bekerülve játszani. Éjjel kettőig bírtam(ma persze munkanap volt). Továbbra is az a gondom, hogy kevésnek találom a magyar szervereket. Ott remélem, lehetne használni a Roger Vilco-t. -
#1200 Bár igazad van ehhez tényleg kéne legalább 8-10 ember, nekem szerencsére néhány alkalommal volt részem csapatmunkában de az a GhostReconban volt, ami ugyancsak egy jo kis játék(volt). -
#1199 De egy bő évet még dolgozhattak volna a gémet a srácok mielőtt kiadták!
Néhyán olyan bosszanto hiba van benne, hogy egyszerre kb 1,5 órát birok vele játszani dühroham nélkül! :P -
#1198 vagy keesoon kezded :) -
KennyG #1197 Thx. -
#1196 Igen, ez ismerős. Pedig csapatként sokkal élvezetesebb. Bár azért most is találkozni összedolgozó emberekkel, de ahhoz, hogy igazi csapatok jöjjenek létre az kellene, hogy egyszerre, minimum 8-10 legyünk fent. Nekem ilyenben eddig csak egyszer volt részem sajnos. (Lehet, hogy korán elalszom? :) ) -
#1195 Ha jól tudom, akkor a LAN-t csak később teszik bele. -
#1194 en tegnapelott QWztem ... tiszta jo volt ... jo oreg QuakeWorld ... legjobb ^.^ -
KennyG #1193 Hogy lehet LAN game-t csinálni? -
#1191 pl azt hogy nem összevissza rohangászik a csapat mint most mindenki,csak azt nem tudom hogy akkor miért nem mennek cs-ezni vagy quakezni -
#1190 Ez elég jól hangzik. Remélem be is fogják tartani. Arra is kiváncsi leszek, hogy egy speciális alakulatnál majd mit kell teljesíteni a bekerüléshez. -
#1188 A Landor-t nem latja az ASE. Csak a jatekbol tudsz csatlakozni ra. (ha nincs tele ) -
Hornet[HUN] #1187 Magyar szerver 152.66.93.27:1716 Tegnap este voltunk rajta vagy 10-en,12-en -
NaNa #1186 Üdv! Magyar szervereket én sem találtam. Illetve egyet, de ott télleg nem volt senki és ráadásul 1.0-s volt. Kellene néhány magyar is mert nem nagyon értjük meg egymást pl.: a Olasz vagy német szervereken az ott lévőkkel. -
Zoidberg #1185 Navy Seals-et akarok !!! -
#1182 Szerintetek mi lesz a következő fejlesztés az airborne és ranger patch után? -
#1181 Én ma voltam fent, meg rajtam kívül még valaki. Talán később többen lesznek.
-
#1180 koran keltem, hogy a reggel elso napsugarait lathassam a harmatos es udito korai szellok kisereteben ...
(persze, hogy jatszottam ^.^) -
#1179 te aztán korán kelő vagy, vagy pedig eddig játszottál?:) -
#1178 hali, most ezen az ip-n sosincs senki?:152.66.93.27, már napok ota senki vagy én vagyok pancser? -
#1177 oke ... mar rajottem ... csak arra nem gondoltam, hogy a gyakorlas kozben nincs ott a feher ...
aszittem ugy adja, hogy valamelyiket random ... -
#1174 na jo en feladom
mit kell csinalni a sniper schoolban???
valami feher arnyalakot kellene becserkeszni ... de nalam csak narancssarga tablak vannak amiket nem lehet leloni ... ha kimozdulok a ketrecbol akkor meg failed ... most akkor mi a szar van? -
NaNa #1173 Jah. Még a feleségem is elégedett:) -
Hornet[HUN] #1172 A lányok is igazolják a tűrhető eredményeid? :) -
NaNa #1171 Nah.. erről beszéltem.
Annyira azért nem vagyok öreg :)
De télleg kicsit gagyin van megcsinálva. Ha már school, akkor a fokozatosság elvét jobban be kéne tartani. Jah a kezem meg nem remeg :) Valadi fegyverrel elég tűrhető lőeredményeim szoktak lenni ;) -
#1169 vagypedig egy kioregedett ven trotty!! -
#1168 van sniper school? ^.^ -
Hornet[HUN] #1167 Nekem sikerült. Ne kapkodj van időd bőven Nana,csak nyugodtan. Relax! Lehet ,hogy még fiatal vagy és "remeg" a csuklód -
NaNa #1165 Asszem nem egy dologról beszélünk. A sniper schoolban 15 lőszert ad és ha az elsőt elhibázod ... annyi. Sikerült valakinek ??? -
#1161 ezt olvastam a multkor a GameSpy chaton ... valaki ott panaszkodott, hogy mindig leTKztak mert nala volt a sniper ^.^ -
#1157 mondjuk ezzel csak egy szar van ... ha nem a klanoddal vagy bent akkor amint a kezedbe rakja a snipert a tobbiek leTKznak es elveszik ^.^ -
#1156 es ha azt akarod, hogy allandoan nalad legyen akkor 41et ^.^ -
#1155 de ha azt akarod hogy néha te kapd a snipert, akkor nem árt min 39, esetlen 40 találatot elérni! :P -
#1153 Tényleg a személyes aktánkat meg lehet nézni valahol? -
#1152 elvileg 4et hibazhatsz nem?
szoval 36 kell a 40bol. -
#1151 :DD -
NaNa #1150 A Sniper Scool se piskóta: "Egy lövés egy halott" E helyett: Egy hiba egy Replay :) -
#1149 két tárad van, az negyven, gondolom ha nem találod el elsőre valamelyiket akkor lősz mégegyszer, nem? mert akkor ezért nincs elég lőszered :)