60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Norbi2K
    És akiknek müködik, milyen hangkártyátok van?
  • Petyus_
    Vagyis nem biztos, de nekem se működött. :)
  • Petyus_
    Csak a csere. :(
  • Hornet[HUN]
    Pontosan melyik címen találkozunk? Tegnap este játszottam K@loz és Quaresz bácsival,rá kellett jönnöm,hogy még van mit tanulnom:)
  • zotyesz
    Azt hiszem én pedig beszerzek egy jó headsetet, mert ez a kapkodás eléggé fárasztó. :)
  • Norbi2K
    hali! nekem viszont kéne egy kis segitség. Ha minden igaz akkor via chipsetes (AC97)a hangkártyám(integrált), és nem megy a játék alatt a hang. Tehát a kettőt egyutt nem tudja kezelni csak egyet. Van megoldás vagy hangkártya csere?:)
  • NaNa
    Üdv! No a tapaasztalatokról: A Játék egész más RV-vel. Sikerült kipróbálni, kis módosítással. először el kellett inditani a játékot, majd később inditani a RV-t, ellenkező esetben csak egy gamert engedett be a szervert a többinek Authorization error hibával kilépett. Számomra úgy tűnik, mintha megpróbálnák a fejlesztők a RV-t és a hasonló programokat kizárni.
    Nagyon tetszett az, mikor elhalálozott a játékosom, külső nézetben megkeresve valamelyik csapattársamat, kicsit segithettem neki...
    Jahh és a lényeg... nem kell irogatni... ez talán nem megvetendő dolog.
    Holnap 19.00 kor a lentebb emlitett szobában mindenkit szivesen várok és segitek - ha tudok - a RV beállitásában. CS bajnokok nyugodtan segithetnek :)
  • NaNa
    hmm
    azt nem ismerem. Ha a RV nem OK szivesen kipróbálom
  • Norbi2K
    most nézem van valami teamsound nevű progi is(www.teamsound.com), és ugy látom hogy free
  • NaNa
    No fenn vagyok a megadott címen....
    Egyenlőre senkit sem látok.
  • Norbi2K
    Hali, ha a landr nem megy akkor irjatok már vmi szervert hol lesztek, megprobálom én is belőni a roger wilcot.
  • NaNa
    sziasztok! Látom zajlanak a dolgok. Én is a régi RV-t használom. A címet kipróbálom. Remélem találunk valami jó helyet.

• Mighty
    www.extra.hu/Mighty/rogerwilco.exe
    Ezt szedjetek le. Ez meg a regi, nem fizetos valtozat :)
  • Mighty
    Hali! Valamiert most nem megy rendesen az Inf es az SF se az XP-men...:(
  • zotyesz
    Kár. Pedig már beleéltem magam...
  • Timber
    landor szerver kenyszerpihenon ...
    kiment benne a vinyo
  • Lazarus
    De mi inkább AAzni szeretnénk, jó? :)
  • CSOCSO
    Ratyi AA:)))))))
    ehh INF ben legalább ha nem tartasz célra akkor leveszi a fegyvert a szeme elől:)!!
    Mighty te is inkább jönnél INF ezni:))
  • zotyesz
    Nem tudjátok mi van a magyar szerverekkel? Egyikre sem sikerül csatlakozni.
  • Mighty
    Roger Wilco: ip-nek irjatok be ezt: www.counter-strike.hu/aarmy
  • NaNa
    Erre vártam. Aki ráér próbálja ki a dolgot és holnap este találkozunk a magyar szerveren.(meg itt a fórumon) :)
  • Hornet[HUN]
    Nana ebbe a diskurálásba beszálnék én is ha megtiszteltek a bizalmatokkal. Szerintem a Zotyesz és k@loz is társulna
  • zotyesz
    Holnap este valamikor egy közös játék?
  • NaNa
    http://rogerwilco.gamespy.com/ itt nézz kcsi szét
    le is lehet tölteni. Install után beállítod a mikrofont és egyebeket. Szobákat lehet nyitni, aminek a címét megadva kis társadnak tudtok diskurálni game alatt. Röviden ennyi.
  • NaNa
    Nem tudtam hogy magyar ... csupa német ajkú diskurált rajta
    de most felmegyek (ha tudok)
  • Norbi2K
    Most meg én nem figyeltem, én ezt a magyar szervert ismerem: 152.66.93.27:1716
  • NaNa
    sorry !! csak most vettem észre hogy írtál ....
    Mondj egy jó helyet és jövök :)
  • Norbi2K
    Hali Nana, nyomulunk egyet?:)
  • NaNa
    Látom még mindenki alszik.......
  • zotyesz
    Örülök, hogy összejön a közös játék. Kár, hogy ma nem leszek itthon, így lehet, hogy csak holnaptól tudok csatlakozni. (Bár azt hiszem sietek majd haza...)
  • NaNa
    Lehet is. Remélem komolyan gondoljátok a magyar szervereket. Ránézve az órára látom, baromira késő van, de megérte: teljesítva az összes elérhető küldetés!!!! ( a szemem meg olyan, mint aki egésznap maszk nélkül hegesztett) Jó kis game ez. Nekem teccik! Kíváncsian várom a folytatást!!
  • Hornet[HUN]
    Látom szerveződik a közös munka. Ha nem esik az eső akkor szerzek Táborfalván egy kis rutint a profiktól aztán este bele csaphatunk a levesbe
  • Lazarus
    CSOCSO kerlek ezen a beszolason majd ne kapd fel a vizet... olyan jo nyugalom van itt :)
  • Norbi2K
    kösz csocso, de ez a gamma épp elég, szerintem felul mulja UT-t élményben:) Hornet: ebben benne lennék én is majd keressuk egymást:) spec holnap jo lenne
  • zotyesz
    Az biztos, hogy a jó taktikázáshoz elengedhetetlen a kommunikáció. Pláne ha szóban megy.
  • NaNa
    Igen, A Rodger Vilco szóban összeköttetést biztosít. Valami Olasz szerveren voltam, nagyon menő csapat volt, sokat tanultam, hogyan ne kezdjek a fogoly kiszabadításhoz :)Közös mókának én is örülnék valami Magyarosabb társaságban. Félre értés ne essék, nem vagyok nacionalista, de sajnos csak magyarul tudok és szeretem érteni, ki mit mond !! :)
  • zotyesz
    Ez egy jó ötlet, majd megkereslek ICQ-n. Kellemes időtöltést addig is.
  • CSOCSO
    ha eléggé benne vagytok a realisztikumban de ez a gamma kevés tartalmilag akkor lessétek meg az Ut-Infiltration topicot
  • KennyG
    Ha lesz valami honi gém abba én is beszállnék! Néha nagyon jókat lehet nyomni!
  • Hornet[HUN]
    Próbáljunk meg össze hozni vmi közös mókát esténként ha erre vágytok,talán úgy sikeresebbek leszünk. ICQ 164462252 A ma este speciel nem jó"kötelezettségeim" vannak