America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSUKA
A "mi a bajom a kezdõkkel?"-re már párszor válaszoltam.
A "Te nem voltál kezdõ"re is. Voltam csak én nem TK-ztam. Inkább nem lõttem.
A "Pro playernek tardod magadat". Naná!!!
Beképzeltnek? igen. <#violent>
Van mire fel? Van.<#violent>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Josszimatroz
ez jo otlet! tovabbitsd a DEV-eknek.. komolyan!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
heh ma kirugott a pb.. ezzel!
10/17/05 15:38:39 ScriptLog: Console Message: KICK NOTIFICATION: J0$$zi.F.GumP has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 2 MINUTES) ... MD5TOOL MISMATCH: TEXTURES/X-TEMP.UTX (LEN=2048)
full install van fent!
extractionon..
ha jol emlekszem egyik HMC-s srac is emiatt repult..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
ez a kis kocsog kezdos duma nalad becsipodes? mi bajod a kezdokkel? te nem voltal?
te vagy a nagy uberfasza proplayer vagy mit hiszel magadrol?

CSUKA
Nem az a lényeg, hogy nem ugrálnak, hanem hogy megtehetnék de nem teszik. Nem tiltja le õket semmi,senki. De LOL is lenne... egyet ugrik az usa katona aztán a bakancsa 100 kiló lesz per stück, oszt agyonlövik.<#nyes>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Dexa
tudod lényeges különbség van a seggbelõtt szöcske üzemmód és a között hogy egy szaros korlátra akat teszem azt felugrani de elsõre elcseszte... tom... ne legyek ennyire béna
igyexem...
<#zavart1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Végre vége a bunny hoppnak már ideje volt. Nem érte miért sirnak hogy nem lehet összevissza ugrálni hisz az életben sem ugrálnak a katonák õrült nyulak mondjára.Tudtomal ez a játék az életszerüségre törekszik.Ugyan még mindig van egy-két hiba de majd idõvel javítanak rajta
bcs78
Ebbõl következik, hogy a lag szerveroldali probléma.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CSUKA
Mountain Passon még mindíg megvan a távcsõs bug. Ha elõveszed távcsövet és elötte mozogsz, akkor utánna nem lehet használni. Medicelés után nem veszi elõ a puskát. Néha a reload sem megy. Bár ez inkébb szerverbug. SF Extractionon van ajtó amin néha nem lehet bemenni. Olyan mindha laggolna, de amikor körbemegyek, ki lehet menni azon az ajtón. Gépigényesebb lett. Nem akarom tovább húzni a procit, mert a noob ABIT AN7 nem bírja. 2.5Barton1866Mhz--> 2170-en használom. A stat fps azt írja minden pályán, hogy 70-80 FPS(még Extractionon is), de mégis picit szaggat.

Dexa
beszélni mádzsár
<#wink>

majd meglássuk
<#wink><#zavart1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
akko' most letõlt vagy nemletõlt?? <#nyes><#nyes><#awink>

Dexa
azon viszont mindenki elgondolkozhat, hogy ha ilyen "rohamos ütemben" fejlõdik a gémben a mozgás, akkor a 3.0121-es változatban 4 javító pecs után már hordágyról lehet majd csak lõni az ellent (nem kell félni lesz egy ápoló aki majd tolja a hordágyat és majd akit szintén le lehet lõni (cumi amikor lelövik és te ott fexel... a pálya közepén <#wink>) )
1 szó mint 100... mozgás szar...
😉

3.1-es változatban viszon felértékelõdik újra majd a medic-ek szerepe és akkor már Ross dokit alakítva mûtétet lehet a pályán végrehajtani (nõvérkéket nem lelõni majd 😉 )

Dexa
azt viszont nem értem, ha már így felértékelõdött a medic-ek szerepe az életszerûség miatt, akkor miért nincs vmi "büntetés" akkor amikor szarnak gyógyítani, sípolhatsz te hogy medic, medic... kiscsávó vígan puffogtat tovább mint ha mi sem történt volna... te meg elvérzel (jah és õ választotta ki hogy medic akar lenni) <#szomoru2>

Dexa
na hajnalt minden kedves 1begyûltnek

lag van... bízom benne nem sokáig mert néhány szerveren elviselhetetlen

gránátot végre lehet dobni nem csak úgy kiesik az ember kezébõl

ugrást tény és való... elcseszték... ez nem csak az ugra-bugra icka-ficka emberek ellen van, ez szerintem mindenkinek nehezíti a játékot/játékát... ez az "újítás"
mint most Csuka is elmondta nagyon meg kell gondolnia az embernek hogy mikor is ugrik mert ha elcseszi azt hogy mikor is teszi ezt akkor keményen rákefél (két imát is elrebeg az ember hogy jaj addig ne kelljen újra ugrani...)

sebzés nem lett rossz (über rambo medic korszaknak remélhetõleg vége (<#confused>)

tény, nehezebb lett a játék a változások miatt, de így életszerûbb is vmilyen szinten

szal nem lett rossz de bizonyos dolgok megváltoztatását kétszer is meggondolhatták volna

<#wink><#banplz><#wink>

CSUKA
Jah... a 2.5 a bénák felé hajlik kicsit. Látom szegény 80-9x honoros játékosok rohannak egyik fedezékbõl a másikba, de két patkára kell felugrani. Az elsõn átugrik és amikor a pálya közepénél tart már nem tud felugrani a második patkára és lagfeljebb csak lehasalni tud. Ekkor jön a kis köcsög kezdõ, aki hasalva megy körkezdés óta és campelve agyonlövi a 100 golyós rpkval. Legalább 2 ugrást hagyhattak volna. Annyit kellett volna csinálniuk, hogy reload közben ne lehessen ugrálni. Most 2x is meg kell gondolni el tudok e futni Aból Bbe.
Nincs értelne az elõre-hátra beijesztõs trükknek sem, mert lassabb lett a játékos járasa. Mire elõre mozgon lesebeznek. A midicek meg 2.3-4 hez szoktak, amikor még simán eláll a vérzés, ugyhogy nem jönnek érted segíteni.

Nem bunnyhoppos luserek. Aki tud lõni eddig is leszedte Õket.

Nem3sis At Work
bunny hoppos luzerek. jodarabig nem ertettem minek ugral ossze-vissza a sok balf@sz. utaltam is oket rendesen. most legalabb ok is utalhatnak engem :-)

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Sadist
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyan jóízûeket röhögök a 80+ honoros "pro gémereken", amikor arról panaszkodnak, hogy nem tudnak bunny hoppozni, meg egy 10 honoros is ki tudja nyírni egy-két szerencsés lövéssel 😄DD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cold-fire
köszi!!!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

bcs78
A játék idejére kapcsolj ki minden memóriarezidens programot.

cold-fire
HELP!!!!!!!! be akarok lépni egy serverre és kidob a játék majd ezt írja ki:

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1840 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5600 (7713)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level SF CSAR <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

<#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
ASE-szerverkeresõn nem tudok magyar szerverre csatlakozni, játékon belül a külföldi szerverekre feltudok menni, mi lehet a probléma?
Valami beállítás kell az ASE-nak?
Sadist
Sikerült lekapni M16 irányzékát. 3D-ben így nézne ki 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cold-fire
akkor leszedem 😊

Sadist
Tudom, csak hátha valaki még nem látta 😊

bcs78
Minden 7-es végén kiírja konzolba. A részletezést is.

Josszimatroz
DEV-ek aszonták õk is ilyen laggos servereken jatszanak ugyhogy ne sirjunk... <#vigyor1> komolyan: szerintuk server memory leak problem.. es keszul mar ra a serveroldali patch...

mi az a linux ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
A Linuxosok szerintem még igen.

Nyers
Jól megváltozott a játék és vele együtt a játékmenet. Nem semmi. 😉

My Life for Freedom!

senki.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cold-fire
Játszik még valaki az AA 230-al?

THE matrica
> displayscore <#vigyor5>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

CSUKA
a felsõ részét igen.. de a többit honnan varázsoltad?

Sadist
Ilyet láttatok-e már? 😊

Aragorn10
Hát remélem mert k***a idegesít engem is ez a rohadt lag <#violent><#violent>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

CSUKA
Szar ez a 2.5...

Laggol mint állat, ugyanúgy van távcsõbug és lelassult a játék mint a franc.
De a lagg a legrosszabb. A laggal tudnak még valamit csinálni vagy ez már így marad? (EUs szerverek is laggolnak még pipelinén is. Azok is amik a 2.4ben jók voltak.)

SirThomas
Köszi! Már el is tüntem!<#eljen><#wave><#nevetes1>

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

próbáld a fullt feltenni, patchelés sosem ment zökkenõmentesen :S

Sziasztok akadt egy kis gondom 2.5patch már inditáskor Critical Errort okoz lehet ezen segiteni valahogy
CSUKA
Tényleng le a kalappal.. csak sajnos visszajött a lagg probléma.
Kicsit Urban jellegû az Extraction(nem csak a háttérhangok miatt)

Remélem a lagg megoldódik. Igaz csak 4-5 EU-s szerver van/pill.

Josszimatroz
idezet x.x.x cheat forumrol..
"ok i made a new loader and a few fixes for my old bot
now its ready to be released works on 2.5 + PB + Cvar (atm...)
AutoFire+AutoAim+Esp+AutoReload+NoRecoil+DoName+Se rversay(and bind)"

mi van evenbalance kituzte a feherzaszlot?.. <#bdead>

Sadist
Ez a 2.5 állati jó! Végre igazán számít, hogy ki lõ elõször. Meg mintha a fegyverek sebzése is nagyobb lenne, vagy legalábbis könnyebben meg lehetne halni. A medicek szerepe pedig hatalmasat nõtt. Az új Admin Command Postól pedig hanyatt estem. Végre el lehet érni a szerver majdnem minden beállítását egy grafikus felületrõl.
Az új pályák közül eddig csak a Dockside-ot próbáltam ki, de nagyon tetszik! Kicsit West Assault felé hajlik a pálya, de ez klánmeccseknél szerintem nem annyira gond a térfélcsere miatt.

Sadist
Persze hogy átlövi, a golyó sebessége olyan nagy, hogy a lepedõ a tehetetlensége miatt nem mozdul el, amíg a golyó át nem üti. De ilyen kérdésekkel fordulhatsz a Haditechnika topik látogatóihoz is.

SirThomas
Sziasztok! Nem konkrétan a játákkal kapcsolatos kérdésem lenne, de 1kicsit ide vág.
Kérdés : Géppisztollyal vagy pisztollyal ki nem feszített lepedõre rálövök átlövi a lepedõt?
Csak olyan ember válaszoljanak akik meg is tudják magyarázni. Sõt aki probálta már!
elõre köszi a válaszokat!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Sadist
Szép jó reggelt Magának is!

Marvin
Jó reggelt!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

repro
mi ez a sok hozzászólás? kijött a peccs?

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SACA_(HUN)
Olvass vissza! NeTuddki-nek irtam egy kis listát ott megtalálod a megoldást! Egyébként a pb nem visel el bizonyos programokat!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Sadist
Hát pedig gyanúsan az lesz belõle, egy-két driverfrissítéssel egyetemben.