America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "Te nem voltál kezdõ"re is. Voltam csak én nem TK-ztam. Inkább nem lõttem.
A "Pro playernek tardod magadat". Naná!!!
Beképzeltnek? igen. <#violent>#violent>
Van mire fel? Van.<#violent>#violent>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
10/17/05 15:38:39 ScriptLog: Console Message: KICK NOTIFICATION:
full install van fent!
extractionon..
ha jol emlekszem egyik HMC-s srac is emiatt repult..
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
te vagy a nagy uberfasza proplayer vagy mit hiszel magadrol?
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
igyexem...
<#zavart1>#zavart1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
<#wink>#wink>
majd meglássuk
<#wink>#wink><#zavart1>#zavart1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
1 szó mint 100... mozgás szar...
😉
3.1-es változatban viszon felértékelõdik újra majd a medic-ek szerepe és akkor már Ross dokit alakítva mûtétet lehet a pályán végrehajtani (nõvérkéket nem lelõni majd 😉 )
lag van... bízom benne nem sokáig mert néhány szerveren elviselhetetlen
gránátot végre lehet dobni nem csak úgy kiesik az ember kezébõl
ugrást tény és való... elcseszték... ez nem csak az ugra-bugra icka-ficka emberek ellen van, ez szerintem mindenkinek nehezíti a játékot/játékát... ez az "újítás"
mint most Csuka is elmondta nagyon meg kell gondolnia az embernek hogy mikor is ugrik mert ha elcseszi azt hogy mikor is teszi ezt akkor keményen rákefél (két imát is elrebeg az ember hogy jaj addig ne kelljen újra ugrani...)
sebzés nem lett rossz (über rambo medic korszaknak remélhetõleg vége (<#confused>#confused>)
tény, nehezebb lett a játék a változások miatt, de így életszerûbb is vmilyen szinten
szal nem lett rossz de bizonyos dolgok megváltoztatását kétszer is meggondolhatták volna
<#wink>#wink><#banplz>#banplz><#wink>#wink>
Nincs értelne az elõre-hátra beijesztõs trükknek sem, mert lassabb lett a játékos járasa. Mire elõre mozgon lesebeznek. A midicek meg 2.3-4 hez szoktak, amikor még simán eláll a vérzés, ugyhogy nem jönnek érted segíteni.
Nem bunnyhoppos luserek. Aki tud lõni eddig is leszedte Õket.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>2004-06-01_02.01.01>
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1840 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5600 (7713)
General protection fault!
History: UGameEngine::Tick <- Level SF CSAR <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Tudna valaki segíteni?
ASE-szerverkeresõn nem tudok magyar szerverre csatlakozni, játékon belül a külföldi szerverekre feltudok menni, mi lehet a probléma?
Valami beállítás kell az ASE-nak?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Laggol mint állat, ugyanúgy van távcsõbug és lelassult a játék mint a franc.
De a lagg a legrosszabb. A laggal tudnak még valamit csinálni vagy ez már így marad? (EUs szerverek is laggolnak még pipelinén is. Azok is amik a 2.4ben jók voltak.)
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Kicsit Urban jellegû az Extraction(nem csak a háttérhangok miatt)
Remélem a lagg megoldódik. Igaz csak 4-5 EU-s szerver van/pill.
"ok i made a new loader and a few fixes for my old bot
now its ready to be released works on 2.5 + PB + Cvar (atm...)
AutoFire+AutoAim+Esp+AutoReload+NoRecoil+DoName+Se rversay(and bind)"
mi van evenbalance kituzte a feherzaszlot?.. <#bdead>#bdead>
Az új pályák közül eddig csak a Dockside-ot próbáltam ki, de nagyon tetszik! Kicsit West Assault felé hajlik a pálya, de ez klánmeccseknél szerintem nem annyira gond a térfélcsere miatt.
Kérdés : Géppisztollyal vagy pisztollyal ki nem feszített lepedõre rálövök átlövi a lepedõt?
Csak olyan ember válaszoljanak akik meg is tudják magyarázni. Sõt aki probálta már!
elõre köszi a válaszokat!
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"