60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Myrkul
    Köszi!! láttom fent van a landoron !! De ez hogy érhető el?? Vagy valahonnan máshonnan is le lehet szedni ?
  • zotyesz
    Team warfare-ben történt valami szerveződés?
  • zotyesz
    Single-ben csak a kiképzés érhető el. Ha nem tudtál csatlakozni egyetlen szervehez sem, akkor nézd meg, hogy mi a verziózáma Nálad az AA-nak. Most szerintem a legtöbb (vagy már az összes) szerver az 1.2.1 verzióval működik.
  • Myrkul
    Sziasztok !!

Vasárnap sikeresen letöltöttem a játékot az www.nvidia.com rol regisztráltam is magam, majd a végig csináltam a kiképzést (azt hiszem 3 vagy 4 pálya) de interneten nem tudtam egy játékhoz sem csatlakozni. Esteleg van hazai szerver (bár nem hinném) Nem lehet valahogy single playerben játszani ezt a játékot?
  • zotyesz
    1.2.1 van fent a Landoron, és megy mind a 152.66.93.27:1716 mind pedig a 152.66.93.27:1616
  • Mighty
    Hat kellene az 1.21-es peccs, meg eles fegyverek, meg tobb palya, meg tobb server, meg....:)
  • zotyesz
    A connection failed-en kívül másra nem jutok. :(
  • zotyesz
    Még mindig nem sikerült. Majd holnap...
    Inkább most vacsorázok. :)
  • zotyesz
    Ha sikerült bejutnod írjál. Nekem nem megy, ráadásul azt írta ki, hogy az 1.20 megy rajta.
  • Rigley
    LAN-on lehet jatszani ???????
  • NaNa
    kösz :)
  • zotyesz
    Ja. Nem baj azért próbálkozok tovább. Rangers lead the way!
  • NaNa
    Meglepték, mint legyek a tehénlepényt !! :(
  • zotyesz
    az IRC-n azt mondták igen, de 15 perce nem tudok bejutni
  • NaNa
    IP ?? az ami volt ???
  • zotyesz
    Újra van Landor.
  • zotyesz
    Igazából a Basic training, a Sniper school és az Airborne school ami offline is játszható. Illetve, ha a konzolba beírod, hogy start pályanév, akkor egyedül is bolyonghatsz a pályákon, de hagyományos Single player nincs benne.
  • NaNa
    Mikor lessz ???
  • zotyesz
    Ha jól tudom, az új M4 a weapons cache-ben debütál.
  • Norbi2K
    hurrá
  • Petyus_
    Ehmmmmm, Meier azt mondta IRCen, hogy hétfőn lehet lesz Landor, de csak suttogva, szerényen mondjuk... ne éljük bele magunkat... de jó lenne azért! :)
  • Norbi2K
    szerintem majd a következovel lesz csak elérheto az a két map, mert nekem sem jön be.
    Te benne lennél a teamwarefare.com-on egy ilyen ladder-es mokában? csapatok jelentkezését várják és ha már nincs egy normális magyar szerver legalább együtt tudnánk nyomni az amcsik ellen:)egy kicsit olvasd vissza a forumot:)
  • Alexease
    Feltoltam a supergamez ftp-re az 1.21-es patch-et.
    Alig tudtam letolteni. A magyar site-okon hibasan van fent (170kb) a kitiekrol meg szinte lehetetlen letolteni. A Megagames-rol jott le.
  • B@ldrick
    Köszi szépen.
  • B@ldrick
    Sziasztok!
    Meg lehet valahogy oldani, hogy ne csak LAN- és NET-tel induljanak el a pályák, úgyértem le lehetne piszkálni a többi pályáról a "Not Available" feliratot. Nem tudok beloginolni(timed out), de megnézném a többi pályát is. Csit esetleg proxy/tűzfal kerülés?
    A Basic Traning 1-ese már kissé unalmas :(
  • Norbi2K
    hehe közben ranger lettem:) nekem nem jelent gondot csak kéne valaki aki jártas az ilyen dolgokban hogy szervezés meg minden hasonlo, szoval ha valaki ugy érzi hogy elválalná a főnökséget:) az is szoljon nyugodtan!
  • zotyesz
    Ha a modemes kapcsolatom miatt nem jelentek hátrányt, akkor én is benne lennék.
  • Inquisitor
    Bocsi, majd kiverte a szememt!
    Csak megzavart az a "Töltsd le a kliens programot" baromság ott baloldalt ....

Ja a HARDWIRED.HU oldalán is fent van már!
  • Norbi2K
    akkor már ketten vagyunk:)
  • Inquisitor
    Köszi, de hogyan lehet letölteni???
  • NaNa
    Szó!! :)
  • Norbi2K
    most nézem a honlapján hogy van hamarosan lesz ladder (teamwarfare.com), ahova csapatok jelentkezését várják:) Mivel nem vagyok semilyen clan tagja vagy ilyesmi de azért szivesen kiprobálnám, ezért ha valakinek van kedve szoljon
  • NaNa
    nálad lehet a gond. Én a játék browserével keresek és játszom. Minden Ok
  • Norbi2K
    héka, a játék nem jelez ki egy hivatalos szervert sem, nézem a gamespy-on az meg azt mondja hogy mind üres, mi van most?:)
  • Norbi2K
    a ranger-re akkor most megint két hetet kell várni? mert azt az egy pályát igazán megcsinálhatták volna:)
  • zotyesz
    Landor még mindig nincs?
  • zotyesz
    Végül is semmi komoly bajom nincs vele, főleg, hogy nagyon jó pályákat hoztak össze. Egyébként is ajándék lónak... A hegyes pályán meg ha baj van, futásnak eredek. Reggel egyedül voltam a kísérő csapatban, a másikban 5-en. Végigrohantam a három pontot, aztán kész.
  • NaNa
    Szerintem elég érdekes új pályák vannak benne. Pl. Mocsaras pálya :)
    Arról ne feledkezzünk meg, hogy valamikor augusztus elején jött ki. (ennél sokkal komolyabb progik is tele voltak hibákkal...)
  • Zoidberg
    Ez már nekem is előfordult nem egyszer, méghozzá a patch előtt.Ha ilyenkor a nyomsz egyet a tűzelési-mód váltóra, akkor bevált single-fire módba, és kijelzi a tárakat is.Ha jól emlékszem a FIX WEAPON is segített.
    Én az egészet úgy fogtam fel, hogy elfelejtettem kibizosítani a fegyveremet csata elött...
  • schoma
    Nekem is vannak vele problémáim. Az első ejtőernyős küldetést megcsináltam, ott is van a felirat, hogy completed, de a második még nem elérhető. Aztán ezen az első küldetésen is tapasztaltam érdekes dolgokat. Nulla pinget jelzett ki az eredményjelző, egy árva pontot sem kaptam, ha megcsináltuk a küldetést. Én jobban örültem volna annak, ha mondjuk még egy hetet vátni kell a patchre, de inkább olyat adtak volna ki, ami nem hemzseg a hibáktól. Hát enyi röviden tömören.