60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Myrkul #1432 Köszi!! láttom fent van a landoron !! De ez hogy érhető el?? Vagy valahonnan máshonnan is le lehet szedni ? -
#1431 Team warfare-ben történt valami szerveződés? -
#1430 Single-ben csak a kiképzés érhető el. Ha nem tudtál csatlakozni egyetlen szervehez sem, akkor nézd meg, hogy mi a verziózáma Nálad az AA-nak. Most szerintem a legtöbb (vagy már az összes) szerver az 1.2.1 verzióval működik. -
Myrkul #1429 Sziasztok !!
Vasárnap sikeresen letöltöttem a játékot az www.nvidia.com rol regisztráltam is magam, majd a végig csináltam a kiképzést (azt hiszem 3 vagy 4 pálya) de interneten nem tudtam egy játékhoz sem csatlakozni. Esteleg van hazai szerver (bár nem hinném) Nem lehet valahogy single playerben játszani ezt a játékot? -
#1428 1.2.1 van fent a Landoron, és megy mind a 152.66.93.27:1716 mind pedig a 152.66.93.27:1616 -
#1427 Hat kellene az 1.21-es peccs, meg eles fegyverek, meg tobb palya, meg tobb server, meg....:) -
#1426 A connection failed-en kívül másra nem jutok. :( -
#1424 Még mindig nem sikerült. Majd holnap...
Inkább most vacsorázok. :) -
#1423 Ha sikerült bejutnod írjál. Nekem nem megy, ráadásul azt írta ki, hogy az 1.20 megy rajta. -
#1420 LAN-on lehet jatszani ??????? -
NaNa #1419 kösz :)
-
#1418 Ja. Nem baj azért próbálkozok tovább. Rangers lead the way! -
NaNa #1417 Meglepték, mint legyek a tehénlepényt !! :( -
#1416 az IRC-n azt mondták igen, de 15 perce nem tudok bejutni -
NaNa #1415 IP ?? az ami volt ???
-
#1414 Újra van Landor. -
#1413 Igazából a Basic training, a Sniper school és az Airborne school ami offline is játszható. Illetve, ha a konzolba beírod, hogy start pályanév, akkor egyedül is bolyonghatsz a pályákon, de hagyományos Single player nincs benne. -
NaNa #1412 Mikor lessz ???
-
#1408 Ha jól tudom, az új M4 a weapons cache-ben debütál. -
#1407 hurrá -
#1406 Ehmmmmm, Meier azt mondta IRCen, hogy hétfőn lehet lesz Landor, de csak suttogva, szerényen mondjuk... ne éljük bele magunkat... de jó lenne azért! :) -
#1405 szerintem majd a következovel lesz csak elérheto az a két map, mert nekem sem jön be.
Te benne lennél a teamwarefare.com-on egy ilyen ladder-es mokában? csapatok jelentkezését várják és ha már nincs egy normális magyar szerver legalább együtt tudnánk nyomni az amcsik ellen:)egy kicsit olvasd vissza a forumot:) -
#1402 Feltoltam a supergamez ftp-re az 1.21-es patch-et.
Alig tudtam letolteni. A magyar site-okon hibasan van fent (170kb) a kitiekrol meg szinte lehetetlen letolteni. A Megagames-rol jott le. -
#1400 Köszi szépen. -
#1397 Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani, hogy ne csak LAN- és NET-tel induljanak el a pályák, úgyértem le lehetne piszkálni a többi pályáról a "Not Available" feliratot. Nem tudok beloginolni(timed out), de megnézném a többi pályát is. Csit esetleg proxy/tűzfal kerülés?
A Basic Traning 1-ese már kissé unalmas :( -
#1396 hehe közben ranger lettem:) nekem nem jelent gondot csak kéne valaki aki jártas az ilyen dolgokban hogy szervezés meg minden hasonlo, szoval ha valaki ugy érzi hogy elválalná a főnökséget:) az is szoljon nyugodtan! -
#1395 Ha a modemes kapcsolatom miatt nem jelentek hátrányt, akkor én is benne lennék. -
Inquisitor #1394 Bocsi, majd kiverte a szememt!
Csak megzavart az a "Töltsd le a kliens programot" baromság ott baloldalt ....
Ja a HARDWIRED.HU oldalán is fent van már! -
#1393 akkor már ketten vagyunk:) -
Inquisitor #1391 Köszi, de hogyan lehet letölteni??? -
NaNa #1390 Szó!! :)
-
#1389 most nézem a honlapján hogy van hamarosan lesz ladder (teamwarfare.com), ahova csapatok jelentkezését várják:) Mivel nem vagyok semilyen clan tagja vagy ilyesmi de azért szivesen kiprobálnám, ezért ha valakinek van kedve szoljon -
NaNa #1387 nálad lehet a gond. Én a játék browserével keresek és játszom. Minden Ok
-
#1386 héka, a játék nem jelez ki egy hivatalos szervert sem, nézem a gamespy-on az meg azt mondja hogy mind üres, mi van most?:) -
#1385 a ranger-re akkor most megint két hetet kell várni? mert azt az egy pályát igazán megcsinálhatták volna:) -
#1384 Landor még mindig nincs? -
#1383 Végül is semmi komoly bajom nincs vele, főleg, hogy nagyon jó pályákat hoztak össze. Egyébként is ajándék lónak... A hegyes pályán meg ha baj van, futásnak eredek. Reggel egyedül voltam a kísérő csapatban, a másikban 5-en. Végigrohantam a három pontot, aztán kész. -
NaNa #1382 Szerintem elég érdekes új pályák vannak benne. Pl. Mocsaras pálya :)
Arról ne feledkezzünk meg, hogy valamikor augusztus elején jött ki. (ennél sokkal komolyabb progik is tele voltak hibákkal...)
-
Zoidberg #1381 Ez már nekem is előfordult nem egyszer, méghozzá a patch előtt.Ha ilyenkor a nyomsz egyet a tűzelési-mód váltóra, akkor bevált single-fire módba, és kijelzi a tárakat is.Ha jól emlékszem a FIX WEAPON is segített.
Én az egészet úgy fogtam fel, hogy elfelejtettem kibizosítani a fegyveremet csata elött...
-
#1380 Nekem is vannak vele problémáim. Az első ejtőernyős küldetést megcsináltam, ott is van a felirat, hogy completed, de a második még nem elérhető. Aztán ezen az első küldetésen is tapasztaltam érdekes dolgokat. Nulla pinget jelzett ki az eredményjelző, egy árva pontot sem kaptam, ha megcsináltuk a küldetést. Én jobban örültem volna annak, ha mondjuk még egy hetet vátni kell a patchre, de inkább olyat adtak volna ki, ami nem hemzseg a hibáktól. Hát enyi röviden tömören.