60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#1475 Van egy érdekes topic a hivatalos fórumon. Egysrác megkérdezte, hogy játszanak-e azok közül akik ismerősek lehetnek a Black Hawk Down-ból. -
#1474 okesza -
#1473 konzolból indítsd. Főképenyőn ESC, majd TAB. open 152.66.93.27:1616 vagy 152.66.93.27:1716 -
#1472 Van Landor. Már kezdtem megijedni. -
#1471 Ne,m tudom lehet csak az ASEYE szarakodik.. -
#1470 Már megint nincs? Ne már... -
#1469 na majd ha lesz Landor :DD -
#1468 Támadóként azt úgy könnyű megcsinálni, hogy keresel egy reflektort ami a védők felé világít, majd kúszva megindulsz feléjük, úgy hogy a reflektor végig a hátad mögött legyen. Az éjjellátóval csak egy nagy fehér foltot látnak... :) -
#1467 Én bunkerben teljesítettem. :) -
#1466 volt egy gáz pálya az az erbornhoz kellett asszem amikor egy szar karámból kellett kiirtani az ellent... az de gáz volt. 4 szer már a landolásba belehaltam :D -
#1465 Ja. Rangers lead the way, soldier! Hooah! -
#1464 és én is Ranger (is) lettem. Izé tök jó! -
#1462 Én speciel az igazi nevem használom a játékban. Az ám az élvezet amikor az amik megpróbálnak megszólítani. -
#1461 Hehe, látom feltámadt a harci kedv. :) -
#1460 köszi sikerült megcsinálni mind2 -t :D -
#1459 LOL -
#1458 nem baj mostmár ugyis mantin réndzsör kisdobos vagyok :D annak nem kell kés! majd elváglak az ujjammal :D -
#1457 Ne örülj, itt nincs kés! -
#1456 ha mentek be gamelni szóljatok már mert rég aaoztam magyarokkal.. kb miokor megjelent a Game ... kiváncsi vagyok mit tudok még :DD -
#1455 Roget that! Hoooooah! :)
Akkor majd kellene Landoron gyakorolni a csapatmunkát (jó, úgyis egyedül fejbelövök mindenkit, de sose lehet tudni :D). -
#1454 jol jönne egy automatic rifleman support :) -
#1453 m16-os gyakorlo pályán 40-bol legalább 36-ot kell lőni és utána mehetsz mesterlövésznek.
Van magyar szerver, olvasd vissza a forumot, ott lesz vhol az IP. -
#1452 Köszi most megyek megpróbálok jól lezuhanni! -
#1451 Úgy néz ki,hogy már hatan vagyunk a csapatban. Leht, hogy tudok még két-három embert. Majd ma szólok nekik. -
#1450 Nekem úgy sikerült, hogy mindig a földet bámulom, hogy lásam milyen magasan vagyok. Úgy 1-1,5 másodperccel a becsapódás előtt kell flare-t nyomni, de folyamatosan. Ne előbb, mert nem tart sokáig a hatása, és aztán mész mint egydarab kő. Ne izgulj, egyszer ráérzel, aztán már semmi gond nem lehet. -
#1449 Tegnap voltunk fent a Landoron. Én például úgy 6-tól fél 8-ig. Kellene majd egyeztetni időpontot. Roger Wilco-t használunk? -
#1448 ÉLJEN kaptam Mountain Divisionos uttörőjelvényt... de ejtőernyőzni még mindig nem tudok.. :( -
#1447 NA mégiscsak kéne egy kis help!!! hogy a rákba kell ejtőernyőzni???? mindig megdöglök! -
#1446 semmi .. megoldódott.. -
#1445 Ej miakőő! mér nem lehet uj solidert létrehozni... a link ami a create soliderhez mutat nem jön be :( -
#1444 Ha éppen nem vizsgázok, és kell egy automatic rifleman support embernek, akkor jelentkezem én is! :) -
#1441 holnaptól megyek én is meg Kreeztal koma is!! ugyhogy +2 :D most szedem ujra az AAO-t :D -
NaNa #1440 megjegyzem , nem volt valami nagy tolongás a Landoron ......
-
#1439 hintsd! :) -
#1438 elhintsem az IRC-n?
-
#1437 egyenlőre azt hiszem hárman vagyunk( te, NaNa szolt még:) és én)
Ha valaki akar még a teamwarfare en játszani jelentkezzen nyugodtan -
#1436 szivesen -
Myrkul #1435 oké köszi !! -
#1434 A Landor a magyar szerver. Az 1.2.0 és az 1.2.1 patch fent van a hardwired-en, vagy az 1388-as hozzászólástól visszafelé keress a fórumon, ott le van írva, hogy honnan töltheted le. -
Myrkul #1433 és tényleg 1.1.1 a verzio száma