60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Myrkul
    Milyen néven szoktál fent lenni ?
  • Myrkul
    Én is gondoltam már rá hogy egy csapatot kellene összehozni ! De egy barátonm most nyaral ha visszajönn benne lesz, egy másik meg ma jön át hozzánk és mutatom meg neki a játékot. Ill van még egy 3. is akinek csak szeptember közepén lesz adsl-je és akkor csatlakozik hozzánk :)
  • zotyesz
    Jut eszembe. Egyzser még az elején lesitteltek. Na azóta vigyázok mindekire. (de csak a saját csapatból)
  • zotyesz
    Fogalmam sincs. Nem tudom, hogy mások mikor akarnak játszani, mert kettecskén nem az igazi. Néha néz fel délután hátha, valaki feldob egy időpontot. ami jó lenne, főleg ha tényleg akarunk csapatot. Én special 1900 után ráérek.
  • zotyesz
    Lehet, hogy Landor ennyi volt? Már megint csak Connection faildet kapok róla.
  • Myrkul
    ÉRTEM :))) Köszi A köv kérdés : Mikor játszunk? :) Ugy este 18 ra érek haza addig a munkahelyemen vagyok.
  • zotyesz
    Más egyéb Myrkul?
  • zotyesz
    Ja és a Landor. Főképenyőn ESC, majd TAB, és beírod a konzolba, hogy open 152.66.93.27:1616 vagy open 152.66.93.27:1716
  • zotyesz
    ROE asszem Rules Of Engagement a szabályok, hogy mit kell betrtani. nem lövünk saját emberre, nem robbantjuk fel a hidat(bár ez gránátokkal elég nehéz :) ). Ha sok a ROE, mész katonai fegyházba, ha ez többször is ismétlődik mármint Leavenworth látogatása, akkor bannelnek.
  • zotyesz
    Akkor aaszem nem engedi a 82es ejtőernyősök és a 75-ös ranger ezred pályáit. Na ezekből csak az fls él még, a többi egyelőre nincs benne. Majd legközelebbi peccs...
  • Myrkul
    értem :) köszi mit jelent a ROE? mert a KIA rájöttem :)
  • zotyesz
    Marksman expertre kell teljesítened az M16-os tesztett. Ez 40 lövésből minimum 36 találat. Csak a teszt eredménye számít előőte a gyakorlás nem. Ha ze megvan mehetsz Sniper suliba.
  • Myrkul
    Hát így fejből nem tudom milyen pályákra nem enged fel . Bridge az van meg egy sivatagos ahol számitogépről kell letölteni valamit, meg a kiképző pálya mikor szobákban megyek és "diszletek vannak", ill. vagy még mikor egy gyárba kell behatolni és ott pár dolgot elfoglalni
  • zotyesz
    a fegyvert elvileg úgy sorsolják. sniperhez kell a kiképzés is. amúgy figyelembe veszi, hogy hányan kértétek a fegyvert, a ROE-t,stb. Alap viszont, hogy minden egyes postot be kell tölteni egy fireteamben.
  • Myrkul
    4 - hogy lehetek mesterlövész? Vissza kell mennem a kiképzésre? és ott mindegy melyik célokon érem el a pontot? Tehát számit hogy csak a közelebbiekre lövök vagy mindegyikre kell sorban?
  • zotyesz
    Melyik pályák?
  • zotyesz
    lol: Laugh out loud (hangosan röhögök)
  • Myrkul
    3 - sokszor olyan fegyverrerl indulok amilyennenl nem akarok. Hiába állítom be, hogy milyen fegyvert akarok, sokszor másik fegyvert ad :(
  • zotyesz
    Tegnap előtt szépen váltogatta a térképeket.
  • Myrkul
    2 - Pár pályára nem tudok fellépni mert azt irja, hogy nem vagyok "jogosult" a pályára vagy valami halsonlot. Teljesíteni kell valamit?
  • Myrkul
    1 - mit jelent az hogy lol?
  • Myrkul
    1 - mit jelent az hogy lol?
  • Myrkul
    Sziasztok !!!

Én szívesen játszanék :))) Csak hol van ez a landoron? hogy lehet oda fellépni? Lenne még egy pár kérdésem ezért darabokban teszem fel hogy átláthaobb legyen :))
  • zotyesz
    Ha jól sejtem tegnap Landoron senki sem volt. Este fél tízig nézegettem, hogy hányan vannak rajta, de soha senki. Ma reggel is még mindig ugyanazokkal a pályákkal jön be.
  • zotyesz
    Kiváncsiság képpen megnéztem www.army.mil mit rejteget e témában. Az oldal keresője adott pár találatot a DElta Force-ra. Volt valami hivatalos cikk, ami ha jól emlékszem terrorista támadás esetén a speciális erők gyors reagál
    ásáról szólt. Itt volt egy mondatban, hogy: olyan kevéssé ismert alakulatok, amelyekről nyilvános dokumentáció még nem látott napvilágot, mint például a terrorista elhárítás és túszmentés céljára létrehozott 1st Special (itt volt egy hosszú név) Delta, ismertebb nevén Delta Force.
    Viszont az alakulatok között nem találsz róluk információt, nincs külön weboldaluk sem.
  • Norbi2K
    és ki kérdezte? te hallottad azt a kérdést meg rá a választ? szoval ami nincs arrol nincs ilyen pontos dokumentácio( pl hogy teheránban milyen helikkel és mikor mentek, melyik anyahajora szálltak le meg stb.) Az 52 es azért más mert arrol csak találgatások vannak mi folyhat odabent, de az tény hogy a nap 24 orájában helik és vadászok örzik a légterét:)
  • The Garrett
    Na igen mondom hogy mindenhol van róla videó meg ilyenek, DE az amerikai kormány mint olyan egyszersem válaszolt IGEN nel akkar a kérdésre hogy létezik e. EZ olyan mint az 51 es körzet amierikában. Hivatalosan az se létezik gyakorlatilag meg ottvan.
  • Norbi2K
    nem tudom honnan veszitek hogy a deltákat nem ismerik el hivatalosan, speciel én egy könyvben is olvastam roluk, meg is van a könyv: korszerű elitalakulatok. Itt le is irja a szerző hogy mikor és miért hozták létre a deltát( az SAS-hez hasonlo szervet akartak). A teheráni USA nagykövetség elfoglalásakor is ők akcioztak.
  • The Garrett
    IGen de a DF létezését a magyar kormány nem ismere el hivatalosan :D
  • Petyus_
    Ja, én is tudom hogy van a DF, pl. a M313R is DF-es. Még DF Combat Arena is van!
  • zotyesz
    O.K. én kutyultam.
  • The Garrett
    De király lenne ha lehetne csinálni skineket. Tuti betenném magamnak a turbánosat :D
  • zotyesz
    Valamelyik ini fáljban találtam egybejgyzést egy jövendőbeli pályához, a neve Caves. Gondolom itt is turbánosok lesznek.(valszeg itt lesznek fekete turbánok.)
  • Petyus_
    Mármint afgánok lesznek biztos :)
  • zotyesz
    Azért az insurgenten mégsem tették fekete turbánosokká. Aból biztos mindenki tálibokra következtene.
  • Petyus_
    A "polotikai korrektség" ellenére jól felismerhetőek azért az ámérikaellenes népcsoportok, Bridge tiszta szlávok a terroristák, meg ugyi a turbános szakállas arcok... szóval biztos lesznek teroristák. :)

A "Roger that!" meg "hoooah!" dumák tisztára mintha a BHD hangsávjából lennének rippelve. :D
  • zotyesz
    Amúgy tényleg tele van a program BHD-s egységekkel. 75th Ranger Regiment, Delta Force, 10-es Hegyivadászok.
    Kiváncsi vagyok mikor jönnek az afganisztán ihlette pályák.
  • zotyesz
    Ő asszem a katonákat kereste személy szerint, hogy tisztelegjen előttük. ekkor kérdezte meg tőle egy veterán, hogy akik a második VH-ban, vagy más háborúkban vettek részt az semmi. Aztán átmentek általános vitába. Szóba került az esetleges Irak elleni háború is.
  • The Garrett
    Mert a BHD ban volt a Mountain Rangers (ők szaladgálnak a végén) meg ők robbantják fel a tnakokat ilyenek meg a delta force a 2 srác akik a helikopterért mennek és elözönlik őket a tálibok... meg a 3. a mezei gyalogság volt asszem.
  • The Garrett
    mármint játékbeli katonai egység : Mountain rangers? vagy kovács béla?