60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • kBagyula #1576
    Gyerekek!

Ez egy nagyon cool game! Játszottam sokmindennel már de ez... :)
  • maxtro
    Ez így igaz. Elég kellemetlen ellened játszani ha külön csapatba kerülünk :)
  • Norbi2K
    hu ezt jol elirtam, holnapra:))
  • Norbi2K
    hali, honapra megtudnánk beszélni vmi időpontot, főleg azokkal akik jelezték hogy a csapatban résztvennének. Holnap 12-től nekem jo. :)
  • zotyesz
    Kár, hogy két napig nem érek rá esténként. (főleg azért kár, mert nem valami kellemes dolog miatt...) Nem baj, majd vasárnap behozom. :)
  • The Garrett
    ÉS AZÉRT ÍRTAM HOGY MINDENHOL VANNAK KIVÉTELEK DE NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN EZ AZ IGAZSÁG.
  • Nav
    Hja azert alaznak bennunket meg csében is a romanok...
  • The Garrett
    Ez tényleg durva. De szerintem BÁTRAN kijelenthetjük, hogy a finnen swédek és egyéb szóröstalpú népségek után a MAGYAROK a legjobb gamerek. És ez szinte minden játékra igaz.
    De komolyan az összes többi Európai nép nulla. Akik keeletre vannak azoknak nincs NET akik meg nyugatra azok nagy lámazsákok.

Tapasztalat alapján mondom. persze mindehol vannak kivételek.
  • zotyesz
    Értem mire gondolsz. én is örülök neki amikor elsőként odaérek a híd közepéhez, lesek előre, aztán hátulról kapok 2-3 gránátot az enyéimtől. Egyszer egy sráccal ketten törtünk előre, egyszer scak oldalra fordul és lazán lelőtt.
  • Norbi2K
    én sosem látom semelyikkel:
  • Norbi2K
    na fent vagyok landoron, hajrá
  • zotyesz
    Ja. Lehet rá javaslatokat tenni.
  • Norbi2K
    meg kell egy jo név is:)
  • zotyesz
    Hát egyelőre szerveződünk. Még el kell intézni pár dolgot, pl szervert biztosítnai, aztán akár nevezhetünk is. Addig is gyakoroljunk együtt Landoron, hogy összeszokjunk.
    Amúgy elég élvezets volt az a csata a Bridge-n. :)
  • Norbi2K
    én per pill nem leszek csak kb 10-től
  • Norbi2K
    mire gondolsz, játék a landoron vagy a teamwarfare es dolog? egyébként figyeld a forumot és mindenrol értesulsz:)
  • The Garrett
    DC ről
  • Norbi2K
    csak a server dolgot kell majd megoldani vhogy
  • Norbi2K
    honnan downloading mafia, küldj már meg egy mail-lel :)
  • The Garrett
    De nem akarom kecseg lagharcos benyomását kelteni....
  • Norbi2K
    zotyesz ha aktiv vagy(online) akkor icq-t nyomd már be, ott könyeb dumálni:)
  • Norbi2K
    specialoperations.com
  • zotyesz
    Akkor te vagy a sebezhetetlen. :)
  • zotyesz
    Csapatszervezéssel kapcsolatban. Szóltam ricsiknek és őt is érdekelné szerintem. Kellene valamit lépni, mert ha jól számolom már vagy 8-9 ember lenne.
  • The Garrett
    mennék én is csak downloading mafia.. kb 9000 pingem lenne :(
  • Norbi2K
    hali, akkor tényleg este felléphetnénk egy páran ha van landor, rangers lead the way :)
  • zotyesz
    Új mapok is fent vannak.
  • zotyesz
    Jelentem a Landor forgatja a mapokat. Urak, ma valamikor egy közös játék?
  • zotyesz
    Szerintem ahol a katonádat nyilvántartják.
  • zotyesz
    Igen van. Például igen örültem amikor szereztem egy Dragunovot.
  • Myrkul
    Van olyan központi statisztika, hogy egy játékos hány pontot ért el eddig? vagy valami hasonló?
  • Myrkul
    Fel is lehet venni fegyvert az ellenféltől ak 47. Bár még nem jutottam odáig, de akkor a fegyvernek műás tulajdonságai is vannak? Mert ugye akitől felveszem az is csak m16- os ként használta csak az én szemszögemből ak? Van különbség a két fegyver közt?
  • The Garrett
    király és később valami kiegészítőben lesz plussz cucc a rangereknek, mert hallottamm valami modified fegyverekről...

jah akkor HOOAH
  • zotyesz
    Ja rangerként majd később használhatod az új M4A1-t.
  • zotyesz
    Nem szóltam semmit a Landorról, mert most néztem meg és megy.
  • zotyesz
    Egyelőre csak annyi, hogy mehetsz majd a rnager és airborne bevetésekre is. Meg örülhetsz, hogy kapsz egy RANGER feliratot a válladra, mondhatod, hogy HOOAH, stb. :)
  • The Garrett
    nekem is kérdés: most megvannak ezek a réndzsör meg erborn meg ilyen kiképzések meg küldetéseket is megcsináltam. Ezek mire jók? Kapok valami + fegyert? vagy csak örülhetek, hogy milyen faszacsávóvagyok?
  • zotyesz
    Reggel még mentek. Most nem tudom mi van velük, mert csak connection failed a válasz. A 1616-osson forgtak a mapok. ( a másikon nem tudom)
  • zotyesz
    Amúgy még én sem vagyok egy mester. Szóval egyelőre többször voltam hősi halott, de egyszer mindenki volt kezdő. Van itt azonban pár ember akitől sokat lehet ellesni.
  • zotyesz
    Én a valódi nevemen, csak az angol szórend szerint. amúgy én modemről nyomom, mivel erre ADSL még egy jó darabig nyista.