60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Charon #1635 LSC te milyen névvel vagy fent?
-
Charon #1634 :))
vagytok most valamelyiken? -
#1633 ja-ja. Zoltán_Bencze :) -
#1632 de nem ám -
Charon #1631 zotyesz te is fent voltál?
-
#1630 Ez a szereplés szépen szólva nálam a csapat támogatásáról szólt. (magyarul senkit sem lőttem ma ki.) -
Charon #1629 a landor nem megy? -
Charon #1628 üdv drak
én vagyok moddel:))
-
#1627 Engem nem rugtak ki... miután bevettem nekik a hidat. :D
csak elkezdtek eleinte németül/angolul dumálni hogy FAKOFFeres aztán meg oh nice, well done stb...
Szóval parasztok mindt minden külföldi :D -
#1626 És még be is szólnak néha-néha -
Charon #1625 az elöbb ledobtak mert magyarul beszéltem:))
-
#1623 jah nem utóbbira beengedett :D -
#1622 Működik most valmelyik szerver? mert nekem mindenhova connection failed. Landorra is meg amelyiket itt írtad 1 el lejjebb.. -
#1620 van vki nek az ASE-hoz reg kodja? -
#1619 főmenüben nyomsz egy esc-et utána tab majd beirod:
open 62.99.246.252:1716
-
Charon #1618 láma vagyok az ilyenben:)
-
Charon #1617 hmm s ezt én betudom irni valahova?
-
Charon #1615 pl?
-
#1612 regisztrálva vagy?
pontosan melyiknél akadtál el a Marksmanship trainingen? -
Charon #1610 megy a landor
-
Charon #1609 hi
Fent vagytok most valamelyik serveren?
-
#1608 Vki help mert elakadtam atraining küldetések felső sorában a harmadiknál asszem nem enged továb mert bejön két képernyő és utána kidob a főmenübe. Vki help?? -
#1607 ugy látom akkor nekem is bf-eznem kell:) -
#1606 jah ok :D -
#1605 ez nem beleszolás, ezt véleménynek hivják, és tényleg mindenkinek joga azt csinálni amit akar:) -
#1604 Mert nekik is az tetszik. ÉS mindenkinek joga hogy mit csinál a saját szerverével...ebbe szerintem ne szóljunk bele... -
#1603 az a bf nem vmi nagy show, nem tudom miért azt nyomatják -
#1602 Szerintem most BF szerver van a LAndoron... az 80% ban lefoglalja a cuccost... -
#1601 per pill nem -
Charon #1600 üdv
nem megy a landor?
-
#1599 Ne is mond nekem qualifikálni volt ott kurvanehéz... támadó oldalon voltam és a 10 körből 4 ben meghaltam.. de mikor földetértem mindig győztem :D 2 en voltunk a szerveren :D -
#1595 Én leszek 16.00-tol zotyesz
LSC: A not available nekem is ott volt de 1.2.1 es-s patch-et felraktam aztán már nem irta ki, bár gondolom te is felraktad. -
Myrkul #1590 Sziasztok !!
Az ejternyös kiképzést probálom megcsinálni, de mindig lezuhanok :(( Nem is irom le hogy hányszor práblkoztam mert nevetség tárgya lenne :)) De hiába nyomkodok bármit is mindig csak össze töröm magam. Azt mindja, hogy nézzek lefelé és jobbra - balra mozgás gombot nyomkodjam (ha jól fordítottam) de hiába minden . Mit kell tenni? köszi -
#1589 Tudtommal igen. -
#1588 Szerintem lehet. -
#1583 Ha a Farp raid és a Weapons cache nem megy, akkor normális, mert ezek csak később jönnek, az új M4A1 társaságában. -
#1582 Nos, hadnagy úr :), a M.A-on az egyik csapatnak az SSG-jét kell három pontra elkísérnie sértetlenül, míg a másik csapatnak ezt kell megakadályoznia. A kísérőknek szerintem ha elég nagyok csapatok ketté kell válnia, és míg az egyik leköti a rajtaütőket, addig a másik kísérgeti az SSG-t. Az ambush csapatnak pedig egyszerűen eliminálnia kell a Staff Sergeant-t. -
#1580 Mát 167 csapat van a teamwarfaren. Kötük cseh is. Egyelőre csak mi vagyunk lemaradva. -
#1579 Azért, ha emlékezetem nem csal, ebben se vagy kutyaütő. :) -
#1578 Szasztok! Akkor én most felvetnék egy időpontot a közös meccshez: ma 16.00-tól
Ha nektek más időpont a jó írjátok már ide, egy, hogy tudjam, kettő, hogy sikerüljön végre megbeszélnünk egy közös játékot végre. Egyik este is csak Norbi és én voltunk fent, és bár tudom a Spec Ops óta, hogy a rangerek ketten is veszélyesek :), de azért többen is jelentkeztek a csapatba.