60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Charon
    LSC te milyen névvel vagy fent?
  • Charon
    :))
    vagytok most valamelyiken?
  • zotyesz
    ja-ja. Zoltán_Bencze :)
  • zotyesz
    de nem ám
  • Charon
    zotyesz te is fent voltál?
  • zotyesz
    Ez a szereplés szépen szólva nálam a csapat támogatásáról szólt. (magyarul senkit sem lőttem ma ki.)
  • Charon
    a landor nem megy?
  • Charon
    üdv drak
    én vagyok moddel:))
  • The Garrett
    Engem nem rugtak ki... miután bevettem nekik a hidat. :D

csak elkezdtek eleinte németül/angolul dumálni hogy FAKOFFeres aztán meg oh nice, well done stb...

Szóval parasztok mindt minden külföldi :D
  • zotyesz
    És még be is szólnak néha-néha
  • Charon
    az elöbb ledobtak mert magyarul beszéltem:))
  • The Garrett
    jah nem utóbbira beengedett :D
  • The Garrett
    Működik most valmelyik szerver? mert nekem mindenhova connection failed. Landorra is meg amelyiket itt írtad 1 el lejjebb..
  • Norbi2K
    van vki nek az ASE-hoz reg kodja?
  • Norbi2K
    főmenüben nyomsz egy esc-et utána tab majd beirod:
    open 62.99.246.252:1716
  • Charon
    láma vagyok az ilyenben:)
  • Charon
    hmm s ezt én betudom irni valahova?

• Charon
    pl?
  • The Garrett
    regisztrálva vagy?

pontosan melyiknél akadtál el a Marksmanship trainingen?
  • Charon
    megy a landor
  • Charon
    hi
    Fent vagytok most valamelyik serveren?
  • Kis Szabó
    Vki help mert elakadtam atraining küldetések felső sorában a harmadiknál asszem nem enged továb mert bejön két képernyő és utána kidob a főmenübe. Vki help??
  • Norbi2K
    ugy látom akkor nekem is bf-eznem kell:)
  • The Garrett
    jah ok :D
  • Norbi2K
    ez nem beleszolás, ezt véleménynek hivják, és tényleg mindenkinek joga azt csinálni amit akar:)
  • The Garrett
    Mert nekik is az tetszik. ÉS mindenkinek joga hogy mit csinál a saját szerverével...ebbe szerintem ne szóljunk bele...
  • Norbi2K
    az a bf nem vmi nagy show, nem tudom miért azt nyomatják
  • The Garrett
    Szerintem most BF szerver van a LAndoron... az 80% ban lefoglalja a cuccost...
  • Norbi2K
    per pill nem
  • Charon
    üdv
    nem megy a landor?
  • The Garrett
    Ne is mond nekem qualifikálni volt ott kurvanehéz... támadó oldalon voltam és a 10 körből 4 ben meghaltam.. de mikor földetértem mindig győztem :D 2 en voltunk a szerveren :D
  • Norbi2K
    Én leszek 16.00-tol zotyesz

LSC: A not available nekem is ott volt de 1.2.1 es-s patch-et felraktam aztán már nem irta ki, bár gondolom te is felraktad.
  • Myrkul
    Sziasztok !!

Az ejternyös kiképzést probálom megcsinálni, de mindig lezuhanok :(( Nem is irom le hogy hányszor práblkoztam mert nevetség tárgya lenne :)) De hiába nyomkodok bármit is mindig csak össze töröm magam. Azt mindja, hogy nézzek lefelé és jobbra - balra mozgás gombot nyomkodjam (ha jól fordítottam) de hiába minden . Mit kell tenni? köszi
  • zotyesz
    Tudtommal igen.
  • zotyesz
    Szerintem lehet.
  • zotyesz
    Ha a Farp raid és a Weapons cache nem megy, akkor normális, mert ezek csak később jönnek, az új M4A1 társaságában.
  • zotyesz
    Nos, hadnagy úr :), a M.A-on az egyik csapatnak az SSG-jét kell három pontra elkísérnie sértetlenül, míg a másik csapatnak ezt kell megakadályoznia. A kísérőknek szerintem ha elég nagyok csapatok ketté kell válnia, és míg az egyik leköti a rajtaütőket, addig a másik kísérgeti az SSG-t. Az ambush csapatnak pedig egyszerűen eliminálnia kell a Staff Sergeant-t.
  • zotyesz
    Mát 167 csapat van a teamwarfaren. Kötük cseh is. Egyelőre csak mi vagyunk lemaradva.
  • zotyesz
    Azért, ha emlékezetem nem csal, ebben se vagy kutyaütő. :)
  • zotyesz
    Szasztok! Akkor én most felvetnék egy időpontot a közös meccshez: ma 16.00-tól
    Ha nektek más időpont a jó írjátok már ide, egy, hogy tudjam, kettő, hogy sikerüljön végre megbeszélnünk egy közös játékot végre. Egyik este is csak Norbi és én voltunk fent, és bár tudom a Spec Ops óta, hogy a rangerek ketten is veszélyesek :), de azért többen is jelentkeztek a csapatba.