60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#1776 sniper puska eseten meg nincs is mas mint a zoomos celkereszt.
Amugy eleg rohely, hogy egy katona csak 2 masodpercig tudja visszatartani a lelegzetet. En tovabb tudok fingani mint ez a lelegzest ahogy csinalja. Vagy miota vesznek fel asthmasokat is a seregbe ... mert aki igy lelegzik mint ez a tudobeteg allat ... -
#1774 lol lenne ha nem tudná! :)) -
#1771 de bazz ... en kilovom a 40et is ... ha azt a 3 babut nem adja be. De beadja ... -
#1770 A VGA-d tényleg szar, de az elején még nem számit annyira szerintem -
#1769 én elsöre 39-et löttem!
LEhet hogy a hiba mégsem az ön "készülékében" van? ^.^ -
#1768 lehet a konfigom a szar?
Abit GeForce2 MX 400
P3-933 (underclocked to 700 ^.^)
Windows XP
Detonator 40.mittomen ... az az uj ize.
Szoval baromira nem ertem miert nem tudok ebben a jatekban rendesen loni (celozni tudok ^.^) -
#1767 Akkor nem tudom. -
#1766 en mindig a space-el lovok ^.^
szoval ez sem nyert ...
es meg mindig ... a screenshoton a babu pontosan benne van a celkeresztben ... es csak 3 babunal lovoldoz randomra ... a tobbit mind eltalalom ... -
#1764 Sziasztok!
Estefelé lesz Landor? Mennék jáccani :)
Ja és köszi a tippeket az ejtőernyőzéshez... sikerült elsőre. (az előző 100. próba után) :P
kBagyula -
#1763 Próbáld a teszt idejére a billentyűzetre tenni a fire-t -
#1762 nalam van 3 babu amit konstansan randomban talal csak el. Hiaba celzok ra. Ha bennem lenne a hiba akkor a tobbinel is elbasznam ... de nem ... azoknal 100%os talalati arany van. -
#1761 ne mond mar ... csinaltam screenshotot ... direkt max zoomra raktam a monitort ... meg minden ... es megis melle ... Pedig a screenshoton is latszik, hogy pontosan racelzok a kurva babura. -
#1760 Hát a 40-ből 39-et sikerült megint megcsinálnom... -
#1759 Egszerűen lemented a katonádat, ha másképp nem megy. Az egész file 74byte. Máshol bemásolod a save-be, játékban soldier login, azt meg is van. -
#1758 "... nincs egyetlen pontos fegyver sem ebben a jatekban."
Hahaha!!
TImber itt a fegyver oda lő ahova irányzod! :))
A hiba az kezében(trackballjában van) ^.^ -
#1757 ja es nekem ugy tunik az upgradekkel szinte egyre pontatlanabbak lesznek a fegyverek.
Pl az M16osnal eddig csak egy babu volt amit random talalt el ... most mar 3nal is csinalja.
Egyre faszabb ...
NINCS VALAMI HACK/CHEAT? ^.^ mert ez igy kibaszott unalmas. -
#1756 de masik logint akarok csinalni. ... de igy lehetetlen ... nincs egyetlen pontos fegyver sem ebben a jatekban. Ez az egesz training nagyon idegesito. Pont emiatt. Ha legalabb nem pofaznanak annyit ezek a buzik ^.^ -
#1755 A sniper puskák kicsit melléhordanak valóban. Az M24 pl. balra. -
#1754 A hiba az ön gépében van! Szerintem!
Csak tudd a loginodat, meg passodat, és jelentkezz be! szerintem.
-
#1753 na jo ... megallapitom, hogy ez az AAO egy szar. ^.^
A sniper olyan random, hogy az nem igaz. Es ne mondjatok, hogy nem celoztam jol mert ugy lottem, hogy egyszerre nyomtam a screenshotot es a lovest. es a screenshoton pontosan latszik, hogy a celkereszt a kiba. babun van teljesen. Megis mellement. Szoval valamit kurvara nagyon elbasztak ebben a jatekban. -
#1752 pedig nem ^.^
nem enged sehol jatszani amig nem csinalom meg ujra a szaros es kurva unalmas traininget.
esetleg nincs hozza valami hazk? ^.^ -
#1750 oke ... 2 kerdes ...
Meg lehet-e nezni valahol a personal jacketem?
Meg mi van akkor ha masik gepen vagy reinstall utan akarom nyomni a game-t? Ujra vegig kell csinalni a buzulast? -
#1749 egy kicsit olvasd vissza a forumot, előb irtuk le -
Pepike #1748 Jah amikor már a hangyákat is látod:DDDD -
#1744 jah és csak akkor tehénkedj rá az enterre, mikor már ugy látszik hogy túl késő. Ne akkor mikor ugy látod hogy ideje megnyomni. :D na ezt jólmegmondtam. -
Pepike #1743 Amit Norbi2k irt az jó csak annyit teszek hozzá hogy az uccsó pár másodpercben már ne irányitsd az ernyőt mer pampogni fog a muki:))) -
NaNa #1742 Ne ugorj elsőnek. Nézz lefelé és figyeldd az előtted ugrónak mikor esik össze az ernyője, ekker tapadj rá az "e"-re. Kis gyakorlás és menni fog. -
#1741 utolso pillanatban mielőtt foldet érnél enter-t nyomsz -
#1740 Árulja már el vki hogyan lehet megcsinálni a második ejtőernyős küldetést amikor a gépböl kell kiugrani, már vagy 30x probáltam de nem megy:(
mikor mkell megnyomni az E betüt?
vagy egyáltlán hogy kell? -
#1739 nekem meg közbejött ugyhogy mennem kell :( majd este felmegyek én is .... -
Charon #1738 fent vagyok
-
Charon #1737 ezt irtam be de nem megy:(
-
#1736 152.66.93.28:1716
-
Charon #1735 mi az ip-je?
mert nekem nem indul
-
#1734 gyerünk befele minél többen esetleg vagy mindenki elment BF ezni? -
#1733 mmegy hát itt van leírva 3 hozzászólással lejjebb. -
Charon #1732 megy a landor?