60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#1839 ehehehehe.
Jövőhéten megyek görögbe viszek ki feketén játékot és eladom :D
miszik majd mint régen szlovákiábann a szappant :D -
#1838 Ja, az új Al Capone csempészia MAFIA-t... :) -
#1837 :D burjánzik a játékmaffia :D -
#1836 Az tuti , hogy ez egy elhibázott szabály. Politikailag sem volt jó ötlet, mert elég sok embert érint, nem éppen kellemesen. Másrészről lehetetlen következetsen érvényesíteni. Nem hiszem, hoyg arendőrök mindehová becsöngetnek majd, hogy tessék megmondani van Quake a háznál? Azontúl ott vannak a telefonok is, azokkal mi lesz. Új szoftvert kapnak? Ki fedezi a költségét. Olyan ez mint az alkoholtilalom volt az USA-ban. (semmivel sem lett kevesebb alkoholista, de megerősödött a szervezett bűnözés a csempészet miatt) -
#1835 Jah, a célzás és légzés kapcsolata. Most volt itt haver, ő profi, még valami kombatlövász kiképzést is kapott. Ő azt mondta, hogy mindet mit tanítanak ő a levegő beszívását követő 2 másodpercen belül lő. Szerinte ez bevált. -
#1834 hát a játék messze áll a szerencsejátéktól...
de mind1 a görögök nagy marhák... csak az a mákuk hogy jó helyen vannak és ezért fontosak európának... egyébként tényleg a leghülyébb népség a földön... erre ez ujabb példa. -
#1833 Mondjuk arra is kiváncsi leszek, hogyan szereznek ennek érvényt. -
#1832 Nem jól minősíti a görög törvényhozást, hogy nem találtak megfelő definíciót a szerencsejátékokra. -
#1831 baz látom...holnap beszélek unokatestvéreimmel és tartom bennük a lelket... bazz tavaj még együtt NFS eztem velük... most meg.. -
#1830 Néha üres fegyvert kapsz... -
#1829 Most mondták az RTL híradóban is. -
#1828 jah és benne lennék team warfare-s buliban persze. ha kell a CODE dal ha ők nem jönnek akkor CODe nélkül.
Bár szertintem a normális csapatjátékhoz kellene 1-2 dolgot javítanim ég a játékon pl a spectator mode ot 8 ne nézelődhessen a spect körbe a player körül. Aztán az eredményjelző tábla is szarakodik néha, néha eltűnik a fegyverem, kikapcsol a mouselook és elmegy a hang meg ilyenek -
#1827 OK. én elhiszem, csak a hcgameren olvastam a hírt. -
#1826 ez hülyeség... én is görög vagyok és élnek ott rokonok... azok is nagy gamerek! szoktam velük néha dumálni. -
#1825 Az biztos, most se volt rajta senki. -
#1822 Megszereltem. -
#1821 Csak jo lenne valahol játszani is, landor megy mostanában? -
#1817 Azért az se semmi, hogy a görögöknél az összes elektronikus játékot betiltották. Büntetik a birtoklását is. (Akár 12 hónap szabadságvesztéssel is.)Külföldiekre is hatályos. Kérdés, hogy mi lesz a mobiltelefonokkal? -
#1816 Olvastam,még mindig fent van, csak most már az R&R témakörben. -
#1815 Amugy nagyon jo kis könyv, ajánlom azoknak akik érdeklődnek a gépkarabélyok iránt. -
#1814 Kiss Á. Péter: A gépkarabély és használata
A helyes elsütés fontos része a légzés. A fegyver elsütésekor a természetes légzési ciklus (percenként 15-20 lélegzetvétel) szüneteiz kell kihasználni. Emeljük a fegyvert célzára és lélegezzünk normálisan. A fegyvert a kilégzést követő egy-két másodperces szünetben süssük el. Fontos hogy ne a belégzés után próbáljunk célozni és lőni: a teleszivott tüdőben visszatartott lélegzet nagyon hamar kikívánkozik, további visszatartása a felsőtest izmainak remegéséhez vezet - a pontos célzásra káros következményekkel. -
#1813 tényleg AA-nak nincs valami magyar honlapja?
Garrett: ha jol emlékszem te benne lennél egy teamwarfare es buliban igaz? Persze nem a legprofib szinten de szorakozásnak nem lenne rossz, eddig kb 4en vagyunk azt hiszem. Persze ezzel is csak az a gond hogy néha kéne egy server a játékhoz mikor mecs van.
Lőni én is jártam de nem csak légpuskával, a számolásosra én is emlékszem de tul sokáig nem kell a levegőt benntartani ha jol emlékszem. -
#1812 én is jártam "régen" lőni. De ott csaklégpuskát adtak... azzal nem az igazi :(
de igazad van. És el kell magadba számolni 5 ig a célzás alatt.. -
#1810 biztos nem bírja a nyári meleget.
vagy szereti Kreeztal a 10 es pinget :D -
#1806 Eh AAO fórumon elég szigorúak az OPok volt egy vietnámi game ről egy topic. Írtam bele egy kis véleményt a hárorús FPS ekről amiben ameriokát istenítik hősöket csinálnak a legmocskosabb orgyilkosokból...ERRE TÖRÖLTÉK AZ EGÉSZ TOPICOT. no comment -
#1805 Hát az nem... de az a fegyvert is eldobná és hanyatvágná magát ott ahol van. :D -
#1804 Nah szívok megint valamiért.... beloggolok és error:unknown ez miért van? Pedig tegnap este még jó volt minden... most meg nem. Nem csináltam semmit. -
#1803 Aham. Köszi, megyek játszani... :)
Üdv! -
#1801 Hej srácok!
Meddig kell rangerként nyomulni azon az istenverte hegyes vidéken és zöldszínű füstfelhőt kerülgetni? Mikor enged tovább a game? Számolja a pontjaimat, és ha elérek egy bizonyos határt akkor lesz completed a pálya? Jó sok hülye kérdés mi?
Üdvözlet
kBagyula (Bagyula) -
#1799 de az akinek ellovod azt a 2-3 golyojat az tuti nem tartja vissza a lelegzetet ^.^ -
#1798 de szar lehet nekik ha masztizni akarnak ^.^ -
#1797 A légzésre visszatérve, a srác nem zihál, hanem lassan és szabályosan lélegzik. A stresszes zihálás én prdukálom a gép előtt, amikor valamit nagyon elrontok. Célszerű egyébként felvenni a légzési ritmusát a teszt alatt, mert nyugtatólag hat. Hétvégén azért havert megkérdem, hogyan megy ez a valóságban, végtére is ő kapott ilyen kiképzést. -
Myrkul #1796 Johnny !!
Igyekezz !!!!!! -
#1794 várj megpróbálok pontos választ adni:
IGEN -
#1790 én se ami azt illeti...
de majd felhívom havert esetleg hogy magyarázza el pontosabban.Tény hogy a sokáig benntartott levegő rontja a koncentrálóképességet, mivel nem látja el oxigénnel a sejteket.(csak egy ideig) de az a pár mp szerintem nem sok idő amig ellősz 2-3 golyót. -
#1787 Nem tudom nekem ugy mondta a srác, hogy nagy levegő akkor 2-3 lövés utánna kifúj(ez nem sok benntartás max 3-7 mp).Ezt ismétleés mig tár kifogyás. Utánna fegyvert biztosít, kiképzőbácsinak megmutat, és utánna találatok ellenőrzése... -
#1786 olyan kis progi, ami segit a csatlakozás nehéz müveletében :) -
#1785 es ez mi? ^.^ -
#1780 Én meg csípöböl löttem :)) -
#1779 Ehhe haverom ma szerel le és hvg n kipróbálta az AAO-t azt mondta hogy bár ők itt AK val lőttek a játék nagyon valósághű... a céllövöldében első tréning kipróbálta a m16a1-et és azt mondta PONTOSAN UGY kell vele lőni mint a seregben tanították...Van a bábu és a bábunak a bal alsó "sarkába" kell célozni hogy pontos legyen a lövés... azt mondta ezt nekik is így tanították...
Viszont a lélegzetvétel tényleg nem jó.. Legalábbb 2-3 lövésig kell benntartani a levegőt..