60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#1892 Sziasztok!
Ismét baromságokat szeretnék kérdezni... : Szóval végigjátszottam a gamet az összes pályán még 1x, de még a sniper school mindíg nem aktív. Mikor lesz az? (esetleg túl béna lennék ahhoz, hogy ezt a kategóriát játszhassam?)
Ebben a Teamwarfare-es buliban benne lennék én is... csak úgy a játék kedvéért.
Üdv,
kBagyula -
#1891 tudod az lehet, csak a landor mindig üres mikor arra járok:) -
#1890 Ezzel a címmel már menni fog, most ellenőriztem. -
#1889 Rossz címet adtam meg...
Feliratkozni lehet: [email protected] címre mail küldésével. (nem kell bele írni semmit, még subjectet sem.) Aztán szerintem még kér majd valamit, de az benne lesz a lavélben amit kapsz.) Szóval az előbb lemaradt egy "c". Bocs! -
#1888 Nem tudom mi lehet a gond, ha adsz egy email címet akkor küldök meghívót. -
#1885 oh, már senki nem játszik ezzel a game-mel?:) -
#1884 Szerintem a játék könyvtárában a System könyvtárban lévő user.ini filet elég lementeni, hiszen minden mást (milyen trainingeket csináltál meg) egy szerveren tárol a game. -
#1883 Ha leakarom törölni a játékot, de utána visszaakarom tenni miket kell belőle elmenteni hogy megmaradjanak a beállitásaim meg persze minden egyéb? -
#1882 hogy mit másolsz hova?:) -
#1880 hmm érdekes -
#1879 Ha beleszólhatók (és miért ne tehetném:) a játék főkönyvtárába másolod be a patch filet? -
#1877 ezt nem tudtam, nekem fel ment rá -
#1876 van 1.2.0 teljes letoltes ... szerintem ha nem megy a patcheles akkor szedd le azt. -
#1874 szerintem kezd előről az egészet, patch patch után
1.0.0 >> 1.0.1 >> 1.1.1 >> 1.2.0 >> 1.2.1 -
#1872 nekem ugy ment hogy sorba az összes peccset feltettem. -
#1870 Illetőleg akit érdekelne, van egy levlistánk [email protected] címre emil küldésével lehet feliratkozni. (aztán még kell valamit csinálni, de az benne lesz a levélben.) Hajrá! -
#1869 Teamwarfare.com-on szerveződik egy csapat aki részt venne benne dobjon meg egy mail-el (vagy ICQ). Klánfüggetlen a dolog, élményért játszunk.
Akik már szoltak hogy jönnének csapatnévre tehetnek javaslatokat :)
Landorrol szivesen várnánk jelentkezőt mert egyik gondunk az ideiglenes server, amig lezajlik egy mecs. Ha ez megoldodna akkor jöhetne a -
#1868 jaja, volál te is egy darabig csak minidg kidobott a server, utána még jot nyomultunk -
#1866 tényleg jo game volt -
#1865 Uraim, ez nagyszerű csapatjáték volt ma este a Mountain Ambushon. THX! :) -
#1863 és? én nem akarok sniper lenni...-:D -
#1861 Egy fel nem robbant bombát kell kilőni a sniper school második pályáján. Ez jobb oldalon van, az erdő mellett. A föld és a bomba találkozására célozz és akkor 90%, hogy elsőre eltalálod. -
#1860 akkor én fel is nézek -
#1859 gondolom egy céltáblát, én nem teljesitetem a sniper sulit.
Az ejtőernyöst kifejthetnéd jobban, valamit ki ir? ki lép a windowsba? vagy not completed az előző pálya?
szoval bővebben a problémát -
#1857 oké. felőlem lehet. Csak a suli maitt be van korlátozva van időlimit amit gép előtt tölthetek.
elég szar 6 kor kelni..:( -
#1856 este nyomulni kéne valahol, landoron például -
#1855 Kreeztal legközelebb páratlen héten viszek neked egy szemüveget? :D vagy csak simán a düh vakítot így el? :D -
#1853 miutan az apolok odakisertek a dokihoz, O megnyugtatott, hogy "persze persze .. vegig a BF forumba irtal ... igen igen ... na itt a piros pirula ... a kedvenced"
Szoval nem ertem milyen tevelygesrol van itt szo ^.^
Egy kerdesem lenne az IRC klienssel kapcsolatban ... mi van ha valaki DCC-zni kezd vagy Querybe? -
#1851 azt a bebaszt ... mit keresek itt? ^.^
en vegig a BF forumban voltam ... egyszer csak itt??? ^.^ -
SERVER FIXES
-Improved server stability.
-Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
-Servers started from in-game now use settings from dedicated server
tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
-LAN servers no longer report to Gamespy master server.
-Limiting the bandwidth now works from the dedicated server
CLIENT FIXES
-All Seeing Eye server browser support added.
-Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
-Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
-Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
-Considerably faster internent in-game browser.
-Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
-Added icon in the in-game browser for password protected servers.
-Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
not the bandwidth).
-Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
-Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
-Server version number will show correctly in server info> rules tab
-Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
newer version on a 98 machine.
-Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
-Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server. -
#1849 ja es szerintem a sniper is allied ... es a celzott emberke is ^.^
de lehet csak ellenorzi jol van-e ^.^ -
#1848 egy jobb letoltes a 12 megas patchnek -
#1847 sokan reklamalnak miert is van annyi TK ... nos a megoldas egyszeru ... mert az EA is ezt tamogatja.
a hivatalos honlaprol toltheto le a kovetkezo Wallpaper ... amin jol lathato amint egy amcsi katona epp a tarsat lovi le ^.^
-
#1846 ha minden igaz akkor ez egy kozvetlen link -
#1845 fene a pofajat ... lusta volt megcsinalni maga ^.^ -
#1844 [01:01] (DF|Meier): KINT VAN A PATCH!!!!!
[01:01] (DF|Meier): Battlefield_1942_MPDemo_Patch
[01:01] (DF|Meier): tied lehet a linkelés joga :)
[01:01] (DF|Meier): http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=Battlefield_1942_MPDemo_Patch -
#1843 teamwarfare.com , kell egy csapatnév meg egy kis gyakorlás az összeszokáshoz és mehetünk
De a legfontosabb az lenne ha néha tudnánk servert biztositani egy-egy mecs erejéig ha pl nekunk kéne rendezni. :( -
#1842 persze jöhet a code, épp ma néztem a honlapotok :) -
#1841 tényleg és hogy lenne ez a team warfare? -
#1840 Lehet szegény görögökne aza bajuk, hogy sok angolszász túrista jár oda, és hátrányosan hatnak rájuk. (amerikaiaknak olyan törvényeik vannak, mind szövetségi, mind állami szinten, hogy röhej...)