60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • kBagyula #1948
    Ma újra megpróbálom, du. 5 után.

Üdv!
  • kBagyula #1947
    Sziasztok!

Mentem volna a Landorra ha megtaláltam volna. Nem volt a szerver listában. Próbáltam a lentebb leírt IP-vel de akkor meg kilépett.
    Így nem maradt más, játszottam máshol.
    Mi a trükkje? (lehet vmit. rosszul írtam volna be?)

kBagyula
  • The Garrett
    engem is.
  • The Garrett
    mármint hogy ilyen sötét a kép a szellem az volt már a kezdetek óta.
  • The Garrett
    nekem pl az uj Nvidia dreivertől volt ilyen a kép...
  • Norbi2K
    Akkor este (kb 20h) aki tud jöjjön Landorra
  • zotyesz
    Videókártya driver nem lehet a gond?
  • zotyesz
    Unreal warfare motor rosszalkodna? Engem néha kidob Windowsba.
  • KreeztalCODE
    ja nem nem wallhack

egyszeruen csomo textura nincs meg ... reinstall utan sem.
  • zotyesz
    Halvány lila fogalmam sincs. Landoron készült? Ma este mielőtt az egerem feladta a harcot fent voltam, és iszanyatosan lagzott, de ilyen szellemirtással nem találkoztam.
  • KreeztalCODE
    ez mitol lehet?

• KreeztalCODE
    ez mitol lehet?

• zotyesz
    Kicst fejlődünk még, aztán Garrett részemről rendben egy ilyen kihívás. :)
  • zotyesz
    Utánanéztem. A hivatalos fórumon az volt, hogy csapatonként 11 fő kell, hogy felkínálja az M82-t.
  • zotyesz
    Én még sosem kaptam. Szerintem csak későbbi bevetésekben. Addig M24-el kell beérni. Vagy szerezni egy dragunovot. Az se semmi ám!
  • zotyesz
    A nagyágyú. 50-es kaliberű Barett mesterlövészpuska. 1800 méterig pontos. Szerintem ez még élesben nem érhető el.
  • The Garrett
    melyik az m82? :D
  • The Garrett
    Na ebből most volt elég... fél percenként ledob a szerver... has meg nem dob le akkor F12 őt nyomok F11 helyett..

Mmi a búbánatos isten szomorú fa**ánk kell gombnyomásra kilépni a játékból?? hol lehet ezt kikapcsolni?
  • LSC
    Csak úgy működik ha beírom a port számot az IP után.152.66.93.28:1716. így.
  • LSC
    Csak úgy működik ha beírom a port számot az IP után.152.66.93.28:1716. így.
  • LSC
    A HAOC-al csak a menüig indul el.
  • The Garrett
    oks.
  • Norbi2K
    este jövök:)

garret, egy ilyen összecsapás még korai:) nem vagyunk mi klán:) de majd egyszer
  • The Garrett
    "C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 152.66.93.28:1716?Garret[CODE] jelszó

nekem így indul.
  • LSC
    az IP nem véletlenül 152.66.93.27?Mert nekem ez az IP-je a halott landor szervernek.
  • LSC
    Hozzáadom az ase-ben és unscannednek jelzi ki,és az is marad.Van 1 landor a listán,de az már hetek óta halott.
  • The Garrett
    ja ja .. nem rossz de akármikor benyithatr anyám vagy valami... nem kockáztatom.
  • NaNa
    Fejhallgató ???? :)
  • The Garrett
    legyen kicsit később most elvileg tanulok.. gyanus lenne a kiszűrődő gépfegvyerhang a szobából :D
  • LSC
    Nekem nem megy a landor soha.
  • LSC
    csak az uj logomat néztem meg
  • kBagyula #1903
    Rajta komám! Ma du. 4-től mehet a buli!
  • kBagyula #1902
    Okés! Ma du. megyek!
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi és ezen lehet kvalifikálni is ?
  • zotyesz
    Landor szerver: 152.66.93.28:1716
  • zotyesz
    hát eleddig négyen vagyunk, és még nem edzetünk együtt. :) Az ötlet viszont jó. (aztán BF aéatt is hamarosan találkozunk..., velem bizotsan)
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv jóarcok!

Én még az elején próbálkoztam ezzel a gameval, de elvette a kedvem, hogy nem volt normális magyar szerver. Hogy áll a dolog most? Van magyar szerver amin kvalifikáció is megy, tehát továbbjuthatok ha teljesítek egy pályát?

Bocsi ha már ez régi indo, de nincs kedvem visszakeresgélni.

Köszi
  • zotyesz
    Hali!
    Kellett kapnod egy levelet a listáról, amit símán reply-olni kell. Ezután fent vagy a listán. Aztán már hárman leszünk. (remélem csak egyelőre, mert Norbival próbálunk még toborozni.) A lényeg, hogy ne adjuk fel, mert ez egy nagyon jó játék. Ha fent vagy már a listán küldjél rá levelet.
  • kBagyula #1895
    Szia Zotyesz!

Küldtem mailt a megadott címre. Hogyan tovább?
  • zotyesz
    Ez jó. Végre éledünk. 1889-es hozzászólást olvasd el. Szóval akit érdekel a teamwarfare, az légyszi iratkozzon fel a levlistára is, hogy pontosan tudjuk ki van benne. Köszi.