60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2034 Tudok úgy nevet változtatni hogy nem törlöm a login-omat??? -
#2033 :) Ahoj... tegnap volt 1 kis elfoglalságom, de ma du. a lovak közé csapok. :P Remélem fluga ma már leszel!!!!!!
Norbi2k: Megvan a csapat?
Üdv!
-
#2032 Oki megvan :) Hat nem rossz, de nem hinnem hogy ez lenne a CS killer, kisse kempelos :)
Mirc csati van? Miert olyan keves a jatekos? A magyar szerveren is kulfoldiek nyomtak rohejes pinggel :( -
#2031 minden pályához tartozik egy training amit teljesiteni kell, nem lehetsz rögtön ranger:) -
#2030 Na vegre felraktam az osszes patchet. Le is regisztraltam magam. De az osszes training kuldetest vegig kell csinalni ahhoz hogy a szerver beengedjen??? -
#2029 1.2.1, http://www.aafiles.com/file.info?ID=4870 itt minden meg van
zotyesz: leszek IRC en meg ICQ-n is, mondj időpontot -
#2028 A magyar szerverre akkor most az 1.2.1es patch kell? Vagy esetleg az 1.2.0as? Mert se az 1.0assal, se az 1.0.1b vel nem csatlakozik (ez utobbi patch toltheto le a hcgamerrol) -
#2027 Szóval, szia Kalap!
Azért nem kapod meg a nagy bivalyölőt mert csak akkor ajánlja fel a game ha vagytok vagy legalább 24-en a szerveren. De ekkor sem vagyok teljesen bizti benne.
-
#2024 Ez attól függ, hogy most melyik verziót használod. Jelenleg az 1.2.1-nél tartunk. -
#2023 Megy a két régi Landor! :)
152.66.93.27:1716
152.66.93.27:1616
Hát este szorítok egy kis időt, mikor megyünk? -
#2022 Hmm ... kezdem erteni miert vesztettek az amcsik Vietnamban :) Letoltom a demot a hcgamerrol, felpakolom. ESC, TAB, open magyar szerver ip: semmi. Osztrak szerver ip: uaz. Csekk all-seeing-eye: osztrak szerver tele, magyar nincs. De van nemet meg angol. Ures is meg felig teli is. Open xy: please upgrade ... Patch letolt hcgamerrol, install, elindit majd open xy: please upgrade ...
??? Van masik patch? Vagy csak gaz??? :( -
#2021 látom
-
#2020 üres... -
#2019 ne gyere!! -
#2018 Kira, megyek máris :D -
#2017 Nem bírok felmenni az irc.extra.hu-ra vmiért. Pedig jók a beállítások. -
#2016 a landor vége nem 28 hanem 27!!!! GYERTEK ODA!!! -
#2015 voltunk osztrákon, de két oráig leállitják, kb 10 kor ujra indul -
#2014 MEGHALT MINDENKI?? -
#2013 MEGY A LANDOR!!!! csak vmi authentication server is down vagy mi a rák
-
#2012 hol vagytok?? én nem találok senki sehol, landor nem megy, osztrák nem megy, mi a fasz van?? -
#2011 Hali!
Szal ahogy igértem az Osztrák szerveren vagyok.... sehol senki csak deutsche csákók.. Sajna az extra irc csetire nem bírtam ismeretlen okok miatt feljelentkezni a mIRC-el ezért gondoltam jáccok az Osztrák szerveren..... Gyertek! -
#2010 6 tol okés, előtte irc chati
lentebb irtam hol...
ja uj logo, még alakulgat -
#2009 Én ezt tegnap írtam :)
A levlistán már folyik egyztetés a mai időpontról. -
#2008 Ma este 6? Osztrák szerver? Fluga remélem rendbejöttél :) -
#2007 Látom Norbi új logod van. :)
LSC: nem tudom mi lehet a probléma. Amikor a főmenüben megnyomod az ESC-et bejön az a képernyő aminek a közepén van a kép a célzó bakáról? Játék közben a magyar billentyűzet miatt nem a "0" a konzol, hanem az "ö". (legalábbis nálam, ezért nem tudok a játék közben ö betűs szavakat írni) -
#2006 Nekem sehogyse jön elő a konzol. -
#2005 hat órától nézzetek fel, ha tudtok az osztrákokhoz: 62.99.246.252:1716 -
#2004 nálam speciel a nulla is a consol...
kész a teamlogo, lehet nézni! -
#2003 IRC
irc.extra.hu
#HSF -
#2002 a főmenüben először esc utána tab
vagy legfeljebb indits el egy játékot(elég traininget) és ott tab -
#2001 Hiába nyomok tab-ot,az a kurva konzol még soha nem jött be nekem. -
#2000 Teamwarfare-en szervezünk egy csapatot (már meg is alakultunk) ide lehet jelentkezni. Ha akarsz csatlakozni akkor irj mail-t, a többit ott.
E-mail:[email protected]
-
#1999 Az osztrák megy: 62.99.246.252:1716
a consolba ird be
főmenüben esc utána tab majd ird be: open 62.99.246.252:1716
Most fenn vagyok -
#1998 Sziasztok!
Sz'al a Nickem a játékban BAGYULA a teamwarfare.com-on Bagyula1, mert a Bagyulát elcsesztem sajna (elírt mailcímmel). No akkor mikor és hol játszunk? A Landor most épp nem megy az Osztrákot meg délelőtt nem találtam. -
#1997 Sehol senki az ostrákon(se). -
#1996 Kicsit elmaradtam AA-ban -
#1995 Mi ez a team-os dolog irja má le valaki:)THX -
#1994 hey emberek egy ember kéne még a hsf-be!! csatlakozzon már please valaki, aki akar klántag lenni,oks? -
#1993 Landor vagy a zotyesz által emlitett osztrák serveren szoktam-szoktunk lenni