60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • ricsi
    Ki is próbáltam tegnap, de javarészt 2-4 ember van fenn és lagtöbbször üres. Csak hogy én is irjak valamit:))
  • Norbi2K
    nah végre:)
  • Pepike
    Ehh valakinek ide is kell néha irnia a Landor meglett javitva
  • ricsi
    Jó az a Mckenna, cak egész este unalmas
    Megvan a hiba oka, remélem javitva lesz mihamarabb...
  • Scooby
    Köszönöm!
  • Kensin
    Tudja valaki mi van a Landorral?
    Most jövök onnan, és amikor pályát váltott volna, mindig ugyanaz jött be.
    Azonkívül valakit állandóan kilök, és néha nem enged be.
  • CSOCSO
    nemtok kell uj gép és az inf jobban tetszik.aranyos az AA is..csak az ut egy kicsit jobban begyün..majd talán az is ha full gamam lesz minden kijön hozzá majd kiproszálom de addigra itt lesz az uj inf
  • zotyesz
    Ehhez sem kell. Nekem speciel egy 1100-as Tualatin Celeron (1507-en)+ GF2MX+256MB ram, és 800x600-ban szépen fut. Gyere Te AA-t játszani.
  • CSOCSO
    gyertek infezni..talán az jobban fog tetszeni és nem kell hozzá p4 meg gef 4:)
  • zotyesz
    Ez általában változik, töbnyire a játék előtt derül ki.
  • Scooby
    Megírná valaki meliyk külföldi szervereken szoktatok még mozogni?
    Az előző felszólalóval egyettértek a Landor ügyben!
  • Norbi2K
    nem mindig a landoron vagyunk, osztrák dán norvég servereken, figyeld a hirleveleket ha feliratkoztál:)
  • TneX
    Francba kellett 1 kicsit gondolkodnom mire leesett,de utánna olyat röhögtem:DDD
  • LSC
    Én jáccanék szívesen ha nem lenn állandóan üres a szerver.
  • The Garrett
    azzal nekem is de mind1 tényleg hagyjuk ezt a témaát...legalábbis itt.
  • Norbi2K
    Mikor játszom nem a politikán jár az eszem, én em mnézem japcsi vagy amcsi val vagyok a lényeg a játék.
    Szegény irakiak? Háát erről lehetne beszélni, persze ne az átlag emberről beszéljunk, az mindenhol ártatlan, de vannak kételyeim Irak "tisztaságával" kapcsolatban.
  • The Garrett
    kb igen... valami ilyesmi zavar.
  • Petyus_
    Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, én már kaptam itt lebaszást, hogy milyen jó a Wolfie hogy lehet a nácikat írtani, erre nekem estek, hogy pedig az amcsikat kellene írtani!! :)

BF-ben meg mindenki a szájíze szerint játszik. :) (ez egyébként hülyeség, nekem eszembe se jut BF közben ha Axis vagyok se, hogy én most Dolfi bácsiért vagy az ő eszméjiért küzdök, gondolom a többiek se ilyen megfontolásból nyomják a játékot). De Garrett-et gondolom az zavarja, hogy a U.S. Army öli szegény irakiakat majd halomra, és ő meg játszogasson a U.S. Armyt propagáló játékkal...
    Mondjuk erről ő tudna nyilatkozni. :)
  • Petyus_
    Ehhhe, ez nagyon lol. :)
    AA-ban ha nem látom a hátizsákot és is inkább vaktában odahajintok egy gránátot és majd lesz valami... ROE rulz :)
    ricsik: tegnap nekem nem konnektelt a Landorra, de majd próbálgatom.
  • The Garrett
  • zotyesz
    Este htékor gyere te is.
  • G. Joe
    lol
  • Norbi2K
    ez csak multi, a trainig egyedul single
  • Norbi2K
    nem ara gondoltam, hanem hogy a japcsikkal nyomulni:)
    és baj ha népszerüsitik a hadsereget?
  • Petyus_
    A BF-et nem a náci Németország/a SZU/Japán/USA/Anglia finanszírozza hogy népszerűsítse a hadseregét. :)
  • Norbi2K
    BF-el nincsenek erkölcsi gondjaid?:)
  • The Garrett
    nem... megfogadtam hogyha Am megtámadni fogja iraqot akkor törlöm az AAo-t... :(
    és ugynézki az lesz.
  • Norbi2K
    csak azt ne mondd hogy a BF1942 jobb!:)
  • Ficsek
    Hi Ogre! :D

Csússzá má kicsit le 2023-as hozzászóláshoz...
  • Scooby
    Üdv Ombrék!

Leírná nekem valaki a Magyar server-ek címét?
    Thx!
  • The Garrett
    Srácok asszem törlöm a AAO-t...:((
  • zippofcy
    A magyar szervereket miert nem latja az All-Seeing-Eye? Igy nem csoda hogy mindig uresek :(
  • zotyesz
    pontosan
  • LSC
    Akkor ide kell beírni a command-okat?
  • kBagyula #2040
    "ö" betű a konzol nálam is.
  • kBagyula #2039
    Sziasztok!

Tegnap én voltam ping király. 1500-2000-ig volt a pingem, de később érdekes módon megjavult este 10 után. Ja és az Osztrák "Moby's armyops" szerveren játszottam(unk).
    Szóval akkor ma is 6-7 között.
  • Norbi2K
    nem campelős csak nem idiota rohangászós, ennyi
  • zotyesz
    az a konzol, biztosan. Hasonlít az üzenet ablakhoz, csak nem írja ki, hogy say<, hanem csak egy sárga < jelet tesz. Nálam is ö betűre jön ki.
  • LSC
    nekem az ö betüre jön be valami,de nem tudom hogy ez e a konzol.Küldj mán 1 képet róla.Kössz.A game menüben nem jön be semmi a tab-ra.
  • zotyesz
    Most nem tudom, de állítólag a jövőben a login és screen nevek egymástól függetlenek lesznek, és ez utóbbi változtatható.
    Konzolt sikerült előcsalnod?