60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2203 csatlakozom! -
#2202 Szar a chello -
#2200 Eddig mindenhová 200-400-as pingjeim voltak, most meg 1900 alatti nincs. Kurva Chello!!!! -
#2199 lol -
#2198 nemtudom nálam van mikor megmakacsolja magát a drága és sehova... -
Pepike #2197 Nekem se de nálam ping problémák is lehetnek -
#2196 izéé nekem ide nem akaródzik bemenni... -
#2194 nem ... nekem ilyen alapbol.
Es mar nem eloszor csinalja ... na proba reinstall ... multkor az megoldotta -
Pepike #2193 Kössz az IP-t -
Pepike #2192 Most voltam a Flex szerverén úgyhogy lekésted:)
Eccer sikerült magamat fejbe dobnom -
#2191 Király a progi már 1 hete folyamatosan napi 4-5 órát nyomom. 100x jobb mint bármi más. -
#2188 neeee :D -
Pepike #2187 Hali
Inkább ird ide be a szerver IP-jét mert az én ASÉm nem látja és akkor talán megyek és bemutatom a gránátos mutatványom:)))) -
#2186 Shadow aRmy roxx :D -
#2185 ANYAM MILYEN GRAFIKA!!!!!
ILYEN KELL NEKEM. MOST VAGY RETUSALTAD VAGY PREDATOR?:)))) UGHH DE KIRALY!!! -
#2184 vagy az uj nVIDIA drivert nem szereti, vagy csak simán a kártyádat vagy mind2-t vagy egyiketse. -
#2182 Abit Siluro T400 ... es mar ment rajta az AAO rendesen ... de most akarhanyszor installalom akkor is ezt csinaljaaaaa -
NA EZ MITOL VAN??????????
grrrrrr -
#2180 akkor este ott a helyem nekem is -
#2179 király este megyek remélem :D ha addig meglesz az AAO. -
#2178 ja ja szerintem is. Realmodban a Mohaa-t tuti übereli. És itt tényleg nincs az a nagy Rusholás. -
#2175 És fps-t hogyan iratok ki ? -
#2174 'Ti' kártyákat még nem igazán komálja a progi, én eztet olvastam a HPn.. -
#2173 lol, tökéletesen!
Néztél már fps-t?
végülis tény hogy egy tnt2-eshez képest tökéletes! -
#2172 Nekem Ati9000 pro-n tökéletesen fut.
Nagyon állat game, jobb mint az UT2k3 v. más. Nem olyan pörgős, sokkal valóságosabb. -
HEHE -
#2170 Erről beszélek, nekem is az van, nem tom lehet h a 40-es detonátor?. Bár az is hozzá tartozik, h az UT is szaggat qvára singlében, pl CTF- utolsó pályáin. Játszhatatlan!!!, Jó tom u. az az engine, de ekkora szar nem lehet. Nvidia PECSET KÖVETELEK UT MOTORHOZ!!!!!!! -
#2169 nekem a mountain pass nem akadozik... de többen mondták hogy gef4 Ti vel ugy akadozik mintha valami s3 trio-n nyomná... -
#2168 DrAK: ezt gondoltam a multkori landor után, védés nagyon megy már, igy néztem ki a mecs végére: .
Még nem próbáltam, de lehet h csak sniperrel megy fel fullra a célzási ráta.
Egyébbként csak én tapasztaltam, hogy bika géppel is jáchatatlan az FPS némelyik pályán (30 alatti jóval, pl. új pálya)? -
#2166 Jah a FARM on játszott már valaki? Mert az a pálya sehol nem megy :( -
#2165 ideje lenne megpakolni a masinát az uj peccsle nem? -
#2163 jah kéne rá passzword mert mi is 2 en várunk hogy bejussunk :D -
#2162 A fasz kivan...nevesincs jatekosok elleptek a Landort :( -
KeFe #2161 Valtogass parat squad leader fireteam leader vagy mezitlabas katona kozott picit es akkor jo lesz. -
KeFe #2160 "Akkor növekszik ha nem ölsz sajátot, csapatjátékos vagy (a fireteam leaderrel tartasz, ráfekszel a gránátra, hogy mentsd a csapattársaid stb.) és élve meguszod a bevetést."
Ezt igy mind egyszerre? :) -
#2158 Ti ott ketten kapjatok be :P -
#2157 jah a honor rendszer: valami beépített LAdder... nyilvántartja a frageidet és lesz egy ranglista ahol a legjobb playerek lesznek fenn. -
#2156 azt nem tudom nekem se megy fel teljesen! pontosan lőni ezekszerint alapból nem lehet? :D -
#2154 köszi majd próbálgatom.. de nekem ilyenkor a Mouselook is kikapcsol meg akadozva megy összevissza. -
#2152 Ehh azt mérnem bírják kijavítani, hogy néha eltűnik a fegyverem meg kikapcsol a mouselook. És abban a körben halálra vagyok itélve.