60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • The Garrett
    csatlakozom!
  • mozesapo
    Szar a chello
  • mozesapo
    Eddig mindenhová 200-400-as pingjeim voltak, most meg 1900 alatti nincs. Kurva Chello!!!!
  • [DF]ricsik
    lol
  • The Garrett
    nemtudom nálam van mikor megmakacsolja magát a drága és sehova...
  • Pepike
    Nekem se de nálam ping problémák is lehetnek
  • The Garrett
    izéé nekem ide nem akaródzik bemenni...
  • KreeztalCODE
    nem ... nekem ilyen alapbol.

Es mar nem eloszor csinalja ... na proba reinstall ... multkor az megoldotta
  • Pepike
    Kössz az IP-t
  • Pepike
    Most voltam a Flex szerverén úgyhogy lekésted:)
    Eccer sikerült magamat fejbe dobnom
  • mozesapo
    Király a progi már 1 hete folyamatosan napi 4-5 órát nyomom. 100x jobb mint bármi más.
  • The Garrett
    neeee :D
  • Pepike
    Hali

Inkább ird ide be a szerver IP-jét mert az én ASÉm nem látja és akkor talán megyek és bemutatom a gránátos mutatványom:))))
  • The Garrett
    Shadow aRmy roxx :D
  • magus
    ANYAM MILYEN GRAFIKA!!!!!

ILYEN KELL NEKEM. MOST VAGY RETUSALTAD VAGY PREDATOR?:)))) UGHH DE KIRALY!!!
  • The Garrett
    vagy az uj nVIDIA drivert nem szereti, vagy csak simán a kártyádat vagy mind2-t vagy egyiketse.
  • KreeztalCODE
    Abit Siluro T400 ... es mar ment rajta az AAO rendesen ... de most akarhanyszor installalom akkor is ezt csinaljaaaaa
  • KreeztalCODE

NA EZ MITOL VAN??????????

grrrrrr
  • schoma
    akkor este ott a helyem nekem is
  • The Garrett
    király este megyek remélem :D ha addig meglesz az AAO.
  • The Garrett
    ja ja szerintem is. Realmodban a Mohaa-t tuti übereli. És itt tényleg nincs az a nagy Rusholás.
  • mozesapo
    És fps-t hogyan iratok ki ?
  • repro
    'Ti' kártyákat még nem igazán komálja a progi, én eztet olvastam a HPn..
  • G. Joe
    lol, tökéletesen!
    Néztél már fps-t?
    végülis tény hogy egy tnt2-eshez képest tökéletes!
  • mozesapo
    Nekem Ati9000 pro-n tökéletesen fut.
    Nagyon állat game, jobb mint az UT2k3 v. más. Nem olyan pörgős, sokkal valóságosabb.
  • The Garrett

HEHE
  • [DF]ricsik
    Erről beszélek, nekem is az van, nem tom lehet h a 40-es detonátor?. Bár az is hozzá tartozik, h az UT is szaggat qvára singlében, pl CTF- utolsó pályáin. Játszhatatlan!!!, Jó tom u. az az engine, de ekkora szar nem lehet. Nvidia PECSET KÖVETELEK UT MOTORHOZ!!!!!!!
  • The Garrett
    nekem a mountain pass nem akadozik... de többen mondták hogy gef4 Ti vel ugy akadozik mintha valami s3 trio-n nyomná...
  • [DF]ricsik
    DrAK: ezt gondoltam a multkori landor után, védés nagyon megy már, igy néztem ki a mecs végére: .
    Még nem próbáltam, de lehet h csak sniperrel megy fel fullra a célzási ráta.
    Egyébbként csak én tapasztaltam, hogy bika géppel is jáchatatlan az FPS némelyik pályán (30 alatti jóval, pl. új pálya)?
  • The Garrett
    Jah a FARM on játszott már valaki? Mert az a pálya sehol nem megy :(
  • The Garrett
    ideje lenne megpakolni a masinát az uj peccsle nem?
  • The Garrett
    jah kéne rá passzword mert mi is 2 en várunk hogy bejussunk :D
  • Mighty
    A fasz kivan...nevesincs jatekosok elleptek a Landort :(
  • KeFe
    Valtogass parat squad leader fireteam leader vagy mezitlabas katona kozott picit es akkor jo lesz.
  • KeFe
    "Akkor növekszik ha nem ölsz sajátot, csapatjátékos vagy (a fireteam leaderrel tartasz, ráfekszel a gránátra, hogy mentsd a csapattársaid stb.) és élve meguszod a bevetést."

Ezt igy mind egyszerre? :)
  • Mighty
    Ti ott ketten kapjatok be :P
  • The Garrett
    jah a honor rendszer: valami beépített LAdder... nyilvántartja a frageidet és lesz egy ranglista ahol a legjobb playerek lesznek fenn.
  • The Garrett
    azt nem tudom nekem se megy fel teljesen! pontosan lőni ezekszerint alapból nem lehet? :D
  • The Garrett
    köszi majd próbálgatom.. de nekem ilyenkor a Mouselook is kikapcsol meg akadozva megy összevissza.
  • The Garrett
    Ehh azt mérnem bírják kijavítani, hogy néha eltűnik a fegyverem meg kikapcsol a mouselook. És abban a körben halálra vagyok itélve.