60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2290 csak ugy wolfensteinesen .. DANKA ^.^ -
Apache #2289 Köszi ! -
#2287 ja ... mert eleg csak engem leTKznod ha snipert akarsz ^.^ -
#2286 nekem 1.21el 39 volt a max ... mindig volt 1 babu amit keptelen voltam kiloni (kozeprol jobbra az elso) ... aztan felraktam az 1.10et es azzal vegre sikerult a 40/40. Persze nem elsore ...
Meier a megmondhatoja miota probalom a 40/40-t ^.^
Amugy egy haveromnak elsore 39 osszejott ... 1.10-ben ... 1.30-ban meg 36 volt a legjobb ... -
#2285 masogyara: ezt jo leirtam:)))))))) -
#2284 Nekem masogyara osszejott a 37, de valoszinuleg makfold. -
#2283 Tuti hogy van valami turpisság a lövészetben. A gyakorlás során jóformán mindig eltalálom a bábukat, a mért lövéseknél meg ugyanoda lövök és nem találja el. A legjobb mondjuk 35/40 volt de vagy 50 próbálkozás után. Szerintem egy kicsit csal. -
#2282 Nem! 36/40... de ez pont elég. -
#2281 hat ez az ... hogy csak 90%ban ... de megvan neked a rifle range 40/40-re? ^.^ -
Apache #2280 Sziasztok !
Lehet ezt a jatékot LAN-on játszani ?
Ha igen akkor hogy ?
-
Garrett #2279 Hát nemtudom akkor eddig lehet hogy mindig csak mákom volt,de akit eddig leakartam azt 90%ban le tudtam lőni:D. -
#2278 de az 1.11es patch meg jo ... ott sikerult a 40/40
a 1.20 utan ... viszont abszolut nem oda lo ahova celzol ... ez 100% tuti ... pedig allo babukra kell loni ... (mas az ha mozgo masik netes playerre lo az ember)
Szoval ez tok gaz. -
#2277 hmm, anno én ezt egy másik játékrol irtam :) -
#2276 nnna
laza 1 ora installalgatas es megvan a 40/40 ... ^.^
visszaraktam a 1.30ast es miutan letoltottem a profilom .. igen igen ... maradt benne a 40/40 ...
eleg mokas, hogy az 1.11es verzio ilyen sokban elter ... -
#2275 na ... mondok nektek egy jo nagy csalast ...
tessek felrakni az 1.11es verziot es azzel megcsinalni a Rifle Range kepzest ... sokkal jobb eredmenyeitek lesznek ... mert az 1.20tol felfele nem oda lo ahova celzol ...
Tok jo nem? folosleges megtanulni celozni mert teljesen veletlenszeruen lo ... celzastol fuggetlenul.
Nem tudom ti hogy vagytok vele ... de engem baromira kiabranditott ez.
~K -
#2274 HM most rendbejött de mitől: levettem 60Hz re a képfr.frekvenciát és úgy jó volt. Felvettem 70hz re és így megint ilyen lett.. ugyhogy 60Hzen hagyom ha AAOzom :( -
#2273 Szerintem a zord tél után eljött a nyár és kinőtt a fű -
#2272 Ha jol megfigyeled, akkor csak a talaj texturakkal van gond... Sz'al nem szin es egyeb kepbelalitasi problema.
Garrett atment a szomszedba. Mert ott a fu is zoldebb :) -
#2271 figy próbálgattam a gammabeállításokat és semmi... -
#2270 nekem kicsit tulhuzott gammanak tunik -
NEm nem kezelem photoshoppal... ÍGY MEGY most az AAO és nemtudom miért.. egyik pillanatról a másikra átváltott ilyenre és ígymaradt. -
#2268 mielott a 2. oldalra kerul ^.^ -
#2267 Hát, nem hinném. 4-en játszottunk 60-100-as pinggel. -
#2266 4 embernél többet nem fog bírni az meg édeskevés oda... -
#2265 80.98.13.106:1716
weapons cache! aki tud, gyüjjön! -
#2264 mielott a 2. oldalra kerul ^.^ -
#2263 Meier ... mindenkepp keress majd meg IRCen ... #code.hu tudod ... ^.^ -
#2262 volt mar valakinek MAX a CEM? nekem a rekordom az utolso elotti rublika volt. -
#2259 Ezt már Meier leírta lejjebb... ha pl csapatban dolgozol, a feladatcél teljesítésére és nem a fragvadászatra törekszel, meg ilyenek. de szerintem ez csak az official szervereken lesz fontos... a jókis Landoron nem :D -
#2258 meg most sem ^.^ -
#2257 egyelore ez a resz meg nekem is homaly ^.^
szoval nem tudom -
#2256 Egy kérdésem lenne a társasághoz, ami szerintem nem csak engem érdekelne. Valaki rájött már, hogy PONTOSAN mi alapján osztanak HONOR pontokat. Mert ha igen, akkor engem - ebben a tekintetben - tudatlant felhomályosíthatna róla.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Soma -
#2255 Egy kérdésem lenne a társasághoz, ami szerintem nem csak engem érdekelne. Valaki rájött már, hogy PONTOSAN mi alapján osztanak HONOR pontokat. Mert ha igen, akkor engem - ebben a tekintetben - tudatlant felhomályosíthatna róla.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Soma -
KeFe #2254 LOL :) -
#2253 Sajnos igazad van!
Az egy baromi nagy pálya. 12 emberrel nem tünik tul élvezetenek. -
#2252 jaja ... mostmar megvolt ... ^.^
asszem 10en voltunk ... 5vs5 ... oszt nalam volt a snipa ^.^
igy mar elvezheto volt (foleg az a 3 frag amit kaptam vele ^.^) -
Ficsek #2250 Hella
Az új pályán is kaphatsz snipert, ha elegen vagytok. Végre-valahára a köd nagyobb látóteret enged, ezért az ellent már lehet látni olyan messziről, hogy a távcsőben olyan kicsike, mint a sniper suliban a legtávolabbi piros alak. légzés rulez :P
Elég jól be lehet védeni, ha a csapattársak nem rambóznak el az ellen bázisáig :D
Gránátvető....ha jól helyezkedel, kevés az esély, hogy elsőre beléd trafáljon valaki..a másodikat meg nem kell megvárni ugyanazon a helyen... -
#2249 "Szóval írtásra fel!
Hooah?!"
A Hoo-ah! az a valasz. A kerdes a Hoo? ^.^ -
#2248 az iszonyatosan gyenge ATI tamogatasrol meg nem is szolva ... szinten a tech supportos mondta (neki Radeon 8500-a van es amiatt nem igazan tud jatszani eh-eh-eh) -
#2247 de hat azon a palyan nincs is sniper ^.^