60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Myrkul
    Hello !!
    Nem tudja valaki, hogy mit kell átálítani/átirni vagy letölteni hogy lan is mükődjön?? Köszi!!
  • Xboxman
    Valaki csinál nekem egy acot mert én azóta probálkozom vele ,hogy megjelent a game és sose sikerült:(
  • Mighty
    UP!
  • G. Joe
    ASe csak volt , jo szerver keresö!
    Mostanában egyre gyakrabban utasitja vissza a frissitést, arra hivatkozva hogy takarékoskodik az eröforrásaival a regisztrált felhasználok számára!!
    És most a reklám: Én is a Gamespy3d-t használom azota!
    Külsöre tök olyan mint az ASE, és még müxik is :)
  • Mighty
    Most akkor jatszom vagy csetelek (amit utalok).
    Ott van az #aa.hu, csomoan benn vagyunk, de senki se jelzi jelenletet...

DrAK: de ez a franya ASE sose mutatja onlinenak a LANDOR-t....:(
  • schoma
    Mighty: Magyarokkal tudsz találkozni a trefort chaten a HSF szobában.
  • Wanted
    Este várom a txt.
    Elöre is kösz.
  • Mighty
    Hat ilyen okos en nem vagyok, viszont hol a bubanatban vannak a magyar jatekosok???
    Allandoan egyedul jatszom a sok barom kulfoldivel....:(
  • Ficsek
    Meier, a 2288-as üzenetben írt aaolan progi nálam nem ment...pontosabban nem fejezte be a szerver beállítását...néhány fájlt hiányolt, és kilépett.
    Most nem tudok hibaüzenetet idézni, csak este...
    HAOM-mal viszont elindul, de ha 2-3 ember csatlakozik a gépemen indított szerverhez, kb 4-5 perc elteltével a billentyűzetem 10-15 mp-et késik. Tehát váltanék gránátra, vagy tárat cserélnék, azt ennyi késéssel teszi meg, viszont az egér az nem késik, a lövés és a mozgások azonnal végrehajtódnak.
    Van valakinek ötlete mi okozhatja a billentyűzet késését?
  • Ficsek
    Az alapműködés az, ha teljesíted az első gyakorló pályát /lövészetet/ akkor azt egy központi szerverre bejegyzi neten keresztül és utána enged a köv pályára.
    Viszont ha valaki /aki mindent megcsinált/ elküldi neked az AA\system\save könyvtárban levő 'playername'.txt fájlt...átírod a te login nevedre...bemásolod a fenti könyvtárba, akkor neked is lehetőséged lesz a többi gyakorlópályára, /sniper 1-2, ejtőernyős, m203, gránát, alapmozgások/ viszont amelyek komplett mapokból állnak, azt csak neten tudod teljesíteni.
    Én csak este tudnám küldeni, ha kell...
    Asszem ennyi, de ha hibáztam majd a többiek kijavítanak.
  • Wanted
    Ficsek - Thanks, kipróbálom.
    A gyakorló küldetések végigjátszására nincs valamilyen módszer, net nélkül?
  • Ficsek
    2280 és 2288-as üzeneteket nézd meg.
    Indítol szervert, majd ugyanarról a gépről indított AA-val belépsz. Viszont egyedül leszel a mapon....ismerkedésre jó.
  • Wanted
    Hi!
    Olvastam, hogy net nélkül is lehet játszani a gammával, csak át kell valamelyi file-ban írni valamit.
    Help!
  • Mighty
    UP!
  • zotyesz
    Ma már ez sem lehetetlen.:) A készítők között azért szép számú katona is van.
  • zotyesz
    Ki tudja. Lehet készül Irak ellen.
  • zotyesz
    Elég régen olvasgattam a témában, de még valamikor szeptember végén azt írták a készítők, hogy lesznek botok. (ha jól emlékszem, úgy fél éven belül)
  • The Garrett
    nincs
  • Norbi2K
    eltunt a forum:)
  • ricsi
    lol
  • The Garrett
    akkor máshogy: mihez kell az?
  • Mighty
    Van, de csak a forum resze mukodik. Pont most olvasod :)
  • Xboxman
    Mert nincs kedvem visszaolvasni:)
  • The Garrett
    minek az? :)
  • Xboxman
    Van hungarian fan siteja a játéknak?
  • [DF]ricsik
    Mennyenek az éles fegyverek, a többi meg alapbeállitáson, aztán ugyis aggya magát...
    ha majd nagy az érdeklődés lehet passzos, a honoros beállitás sztem nem kell, mert sokan nem jáccanak csak magánszervereken... stb...
  • Frenk
    Sziasztok...gondoltam meglátogatlak benneteket itt, miután már párszor összeakadtunk a harcmezőn. =)

Ronin[HUN]
  • Timber
    liwest mar AAO is? MOH:AAban is eleg jo volt a LIWEST szerver
  • Garrett
    a főszakács mai szerverajánlata: multimedia polska, liwest aao (ausztria)
  • Timber
    akkor a Landor mar nem is 1.21? ^.^
  • [DF]ricsik
    Nem tom, de az aa.hu-n kéne hogy legyen néha operator, mert a topic már 1 hónapja elavult pl...
  • [DF]ricsik
    Igen mert a mckenna traninget kivették az uj pecsekből. Asszem már az 1.21-ben sem volt benne.
  • Pepike
    Ha az alapkiképzést megcsináltad már akkor a neten a MEKGENYA pályát kell még megcsinálnod úgy,hogy a győztes csapatban legyél
  • zozo12
    Sziasztok !

Miért nem tudok neten játszana?

Pedig regisztráltam magam.

ELŐRE IS KÖSZI!!!
  • [DF]ricsik
    jaja, venni kell 1 jó kis mikrokapcsolós joyt, és mehet a gyilok: jobbra-balra rángatás, mig szét nem esik az asztal
  • Mighty
    Mar eppen elkepzeltem, amint a computeres tusdasommal tekergetem a Pipeline-on a fogskerekeket :) Aztan eszembejutott, hogy bizony ott is van szamitogep :)

Egyebkent kivancsi leszek arra, mikent merik le a futasi teljesitmenyemet :O (a'la olimpic games@commodore64?)
  • Kensin
    Itt néhány dolog le van írva róla:

http://exarkun.fragland.net/aa.html

November végén adják majd ki.
  • KreeztalCODE
    MMORPG vagy csak sima szingolplejer?
  • The Garrett
    ez egy RPG lesz amit az AA csinál... egy fiatal katona karrierjék játszhatod végig a seergben közlegénytől a parancsnokig.
  • KreeztalCODE

EZ MI LESZ??????