60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Myrkul #2353 Hello !!
Nem tudja valaki, hogy mit kell átálítani/átirni vagy letölteni hogy lan is mükődjön?? Köszi!! -
Xboxman #2352 Valaki csinál nekem egy acot mert én azóta probálkozom vele ,hogy megjelent a game és sose sikerült:( -
#2348 UP! -
#2346 ASe csak volt , jo szerver keresö!
Mostanában egyre gyakrabban utasitja vissza a frissitést, arra hivatkozva hogy takarékoskodik az eröforrásaival a regisztrált felhasználok számára!!
És most a reklám: Én is a Gamespy3d-t használom azota!
Külsöre tök olyan mint az ASE, és még müxik is :)
-
#2344 Most akkor jatszom vagy csetelek (amit utalok).
Ott van az #aa.hu, csomoan benn vagyunk, de senki se jelzi jelenletet...
DrAK: de ez a franya ASE sose mutatja onlinenak a LANDOR-t....:( -
#2342 Mighty: Magyarokkal tudsz találkozni a trefort chaten a HSF szobában. -
#2339 Este várom a txt.
Elöre is kösz.
-
#2338 Hat ilyen okos en nem vagyok, viszont hol a bubanatban vannak a magyar jatekosok???
Allandoan egyedul jatszom a sok barom kulfoldivel....:( -
Ficsek #2337 Meier, a 2288-as üzenetben írt aaolan progi nálam nem ment...pontosabban nem fejezte be a szerver beállítását...néhány fájlt hiányolt, és kilépett.
Most nem tudok hibaüzenetet idézni, csak este...
HAOM-mal viszont elindul, de ha 2-3 ember csatlakozik a gépemen indított szerverhez, kb 4-5 perc elteltével a billentyűzetem 10-15 mp-et késik. Tehát váltanék gránátra, vagy tárat cserélnék, azt ennyi késéssel teszi meg, viszont az egér az nem késik, a lövés és a mozgások azonnal végrehajtódnak.
Van valakinek ötlete mi okozhatja a billentyűzet késését? -
Ficsek #2336 Az alapműködés az, ha teljesíted az első gyakorló pályát /lövészetet/ akkor azt egy központi szerverre bejegyzi neten keresztül és utána enged a köv pályára.
Viszont ha valaki /aki mindent megcsinált/ elküldi neked az AA\system\save könyvtárban levő 'playername'.txt fájlt...átírod a te login nevedre...bemásolod a fenti könyvtárba, akkor neked is lehetőséged lesz a többi gyakorlópályára, /sniper 1-2, ejtőernyős, m203, gránát, alapmozgások/ viszont amelyek komplett mapokból állnak, azt csak neten tudod teljesíteni.
Én csak este tudnám küldeni, ha kell...
Asszem ennyi, de ha hibáztam majd a többiek kijavítanak. -
#2335 Ficsek - Thanks, kipróbálom.
A gyakorló küldetések végigjátszására nincs valamilyen módszer, net nélkül?
-
Ficsek #2334 2280 és 2288-as üzeneteket nézd meg.
Indítol szervert, majd ugyanarról a gépről indított AA-val belépsz. Viszont egyedül leszel a mapon....ismerkedésre jó. -
#2333 Hi!
Olvastam, hogy net nélkül is lehet játszani a gammával, csak át kell valamelyi file-ban írni valamit.
Help!
-
#2332 UP! -
#2331 Ma már ez sem lehetetlen.:) A készítők között azért szép számú katona is van. -
#2329 Ki tudja. Lehet készül Irak ellen. -
#2327 Elég régen olvasgattam a témában, de még valamikor szeptember végén azt írták a készítők, hogy lesznek botok. (ha jól emlékszem, úgy fél éven belül) -
#2326 nincs -
#2324 eltunt a forum:) -
#2323 lol -
#2322 akkor máshogy: mihez kell az? -
#2321 Van, de csak a forum resze mukodik. Pont most olvasod :) -
Xboxman #2320 Mert nincs kedvem visszaolvasni:) -
#2319 minek az? :) -
Xboxman #2318 Van hungarian fan siteja a játéknak? -
#2316 Mennyenek az éles fegyverek, a többi meg alapbeállitáson, aztán ugyis aggya magát...
ha majd nagy az érdeklődés lehet passzos, a honoros beállitás sztem nem kell, mert sokan nem jáccanak csak magánszervereken... stb... -
Frenk #2312 Sziasztok...gondoltam meglátogatlak benneteket itt, miután már párszor összeakadtunk a harcmezőn. =)
Ronin[HUN] -
#2309 liwest mar AAO is? MOH:AAban is eleg jo volt a LIWEST szerver -
Garrett #2308 a főszakács mai szerverajánlata: multimedia polska, liwest aao (ausztria) -
#2307 akkor a Landor mar nem is 1.21? ^.^ -
#2306 Nem tom, de az aa.hu-n kéne hogy legyen néha operator, mert a topic már 1 hónapja elavult pl... -
#2304 Igen mert a mckenna traninget kivették az uj pecsekből. Asszem már az 1.21-ben sem volt benne. -
Pepike #2301 Ha az alapkiképzést megcsináltad már akkor a neten a MEKGENYA pályát kell még megcsinálnod úgy,hogy a győztes csapatban legyél -
zozo12 #2300 Sziasztok !
Miért nem tudok neten játszana?
Pedig regisztráltam magam.
ELŐRE IS KÖSZI!!! -
#2297 jaja, venni kell 1 jó kis mikrokapcsolós joyt, és mehet a gyilok: jobbra-balra rángatás, mig szét nem esik az asztal -
#2296 Mar eppen elkepzeltem, amint a computeres tusdasommal tekergetem a Pipeline-on a fogskerekeket :) Aztan eszembejutott, hogy bizony ott is van szamitogep :)
Egyebkent kivancsi leszek arra, mikent merik le a futasi teljesitmenyemet :O (a'la olimpic games@commodore64?) -
#2294 Itt néhány dolog le van írva róla:
http://exarkun.fragland.net/aa.html
November végén adják majd ki. -
#2293 MMORPG vagy csak sima szingolplejer? -
#2292 ez egy RPG lesz amit az AA csinál... egy fiatal katona karrierjék játszhatod végig a seergben közlegénytől a parancsnokig. -
EZ MI LESZ??????