60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2433 Ha jól tudom az is. Ráadásul kihatással lesz az Operations-re is. -
#2432 Az is ingyenes lesz? -
#2430 A Soldiers a akészítők szerint csak jövőre jön ki. -
#2429 Felraktam a játékot, de szerintem kicsit uncsi, hogy minden szerveren monoton egy pálya megy állandóan. -
#2426 de türelmetlen vagyok -
#2425 a soldiers mikor jön ki? -
#2424 kijöhetne már a pach... -
#2423 Mighty ezek mind lényegtelen apróságok! sokkal fontosabb hogy jelenteni tudj a felettesednek és hogy a felettesed rangban/skinben is feletted álljon :) -
#2419 Arrol nincs hir, hogy az orednare bugokat megszuntetik? Fustgranat fustje atmegy a falon. Kor kezdeskor nincs fegyver, vagy a mi meg rosszab nem is tudsz mozogni. Vannak helyek (weapon cache palyan pl.), ahova egyszeruen beragadsz - csak forgolodni tudsz -, stb. -
#2415 Már nem tudom hol olvastam, de erre jár DrA akkor biztos ideirja, mert ő is olvasra (#2367) -
#2412 elirtam a landor címét bocsi
152.66.93.27, aki nem tudja -
#2411 Ez is kibasz netem miatt van, bocsi -
#2410 Hát a nemhivatalos források a hétre igérik, és általában be szokott jönni.
Resetelve lesz valóban a másféle pontrendszer miatt
Ahol be van kapcsolva a cheat enable. Olyanokat pl, hogy repülés, falonátjárás, fegyverek, ilyesmi asziszem, bár annyira nem vágom, mert anticsiter vaok, és nem is érdekel
Aki meg csiter annak ezt üzenem: -
#2409 Hát a nemhivatalos források a hétre igérik, és általában be szokott jönni.
Resetelve lesz valóban a másféle pontrendszer miatt
Ahol be van kapcsolva a cheat enable. Olyanokat pl, hogy repülés, falonátjárás, fegyverek, ilyesmi asziszem, bár annyira nem vágom, mert anticsiter vaok, és nem is érdekel
Aki meg csiter annak ezt üzenem: -
#2407 hát hogyne: www.aafiles.com-ról elérhető
1. http://www.aafiles.com/file.info?ID=6431#Download
2. download now
3. Download it directly from our server
lehet hogy közvetlenül is megy:
http://download5.filefront.com/ccea66ff93ca28be9bea5655e6a0c6b6/gamingfiles/Americas_Army/Official_Releases/Full_Install/armyops130.exe -
#2405 megelőztél rush -
#2404 Természetesen megmarad a regisztrációd. A pecseg, javitások sorban jelentek meg, és akinak original verziója van, csak annak kell mindig végigtelpítgetni a pecseket (100 mega alattiak). Amit te mondasz a 300 mega körüliek a full gamét, ahogy a kollégák mondták, tehát érdemes ezeket letölteni mindig.
Ha minden ok, akkor már csak a tréning van hátra, ha még nem lenne meg, amik offline mennek.
Sok sikert, remélem találkozunk a csatatéren -
#2403 Megmarad!! -
#2401 1.30 280MB-osat szedd! Az tartalmazza a full jatekot es az eddig megjelent patcheket! -
#2400 Ezek nem a patchek hanem a full játékok!!!4
Elöször szedd le ami fennt van Armyops aztán tedd fel ezt!!! -
#2398 Leopod magad ecsém!!!!
Szerintem az 1ik legjobb netes spiele, ami kint van a piacon!!! -
#2396 AZ 1.3-as pöcsöt rakd fell fullba!!!!
http://download5.filefront.com/eaaf20b058dc83ec7f468f979df2582d/gamingfiles/Americas_Army/Official_Releases/Full_Install/armyops130.exe
-
#2394 Tudtommal még nem jött ki, de a hétre várható az 1.4.
Az 1.21 -et felejtsd el, töltsd le az 1.3-mat, ha nem az lenne fenn. Valószínű olyan serverre akartál csatlakozni, amin még a régi 1.21 es pacs volt fenn, de a legtöbb server már 1.3 mas, pl a magyar landor: 195.66.93.27
Egyébbként én már remegve várom az új pájákat, új engine-t, javitásokat. -
#2392 kijött az uj peccs?? az amiben a teljes UT warfare támogatás bennelesz? -
#2391 -
#2390 Mivel leszedted at 1.3-as fullt, akkor minek akarod rárakni az a.3-as patchet???????????????
-
#2385 De inkább a full 12 file-os 1.3-at szedd le!!!! -
#2384 Ezt szedd le!!!
http://download.nvidia.com/downloads/Army/1.3.0/aao_patch_130.exe -
Kluivert #2381 köszi -
#2380 Nem is azert mondtam. Hanem mert eddig meg egyet se sikerult. Most meg ket nap alatt kettot :) -
#2379 pl innen http://www.americasarmy.com/
és teljesen ingyen van -
Kluivert #2378 helló.
lenne 1 kérdésem, hogy honnan lehet letölteni ajátékot, és az teljesen ingyen van e?
kösz -
#2377 Amikor kijön az új patch!!! -
#2376 Hiába gyüjtögeted jövő héten törlik!!!! -
#2375 Most hogy reklamaltam, mert nem novekedett a honor pontjaim szama...mar 12 :)
ha csak ez kell: nem akar bejonni az ots a lotton! -
#2374 Én bemennék de nem tudok regisztrálni!! :((( -
#2373 Ez itt a reklám helye:
Aki még nem klántag a Teamwarfare-en, szívesen várjuk a www.trefort.net chatjén a HSF szobában bármikor, amikor ott van egy tag. -
#2371 Nem tudtok már valamit az új patvh-ről??????????
Mikor jön????????????? -
#2370 Lehet, de tegnap kaptam 1 pontot egy unofficial serveren....:) -
Myrkul #2354 Még egy dolog lenne!! Bárki aki tud kérem segítsen. Szóval megadnám a login nevet és a jelszót és megtudná nekem csinálni valaki a sniper pályát már 1000x neki futottam , de semmi eredmény nem lett. Köszi !!