60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • LSC
    melyik szerveren szoktatok nyomni?
  • The Garrett
    kira!!!!!
  • [DF]ricsik
    Én a www.aafiles.com ról szedtem max speeden, minden AA-snak a leszedésa kötelező MA!!!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Parancsolj!
    nem tudom hogy kell rendesen beílleszteni linket így plíz kopizd ki!
    http://www.planetsky.com:8080/Official_Releases/Patches/aao_patch_130to140.exe
  • [DF]ricsik
    KINN A PECS!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • Mu*][*h4pHu|{4
    tedd fel az 1.1.1es AA-t azzal eslőre sikerül megcsinállni 38táblát minimum!Én is azzal csinálltam hála meier barátomnak;)1.3-al kurva nehéz 3*próbállkozás után már a kiképzőt lőttemMi a tökömért nem lehet skipelni a dumát meg a teszt lövéseket mint snipernél hogy kijövök a test areabol??
  • Alexease
    Ha jol lattam, csutortokon 1.4???
  • FREAK
    ésaz mit tud?
  • [DF]ricsik
    40 tábla van az tuti, legalábbis az 1.21 ig annyi volt, Az 1.3 mat nem probáltam... de nem hiszem h változott volna...
    3 nap, bazki 3 nap...
  • I.C.ram
    Drak meg Mighty, kéne nagy wilco-s vagy TS-s csatákat csinálni, úgy lenne az igazi. :)
  • Mighty
    Persze lehet, hogy en emlekszem rosszul :)
  • Mighty
    Nem nem! Addig jon tabla, amig van golyod! Viszont valamennyit kihagyhatsz. Asszem 5 vagy 6 celpontot.
  • Norbi2K
    ejha, bocsi :)
  • Norbi2K
    a progi az AA, de azért nem kell rögtön lövöldözni ha vmi nem egyértelmű.
  • Norbi2K
    a progi az AA, de azért nem kell rögtön lövöldözni ha vmi nem egyértelmű
  • [DF]ricsik
    nem nem. 40 tábla jön fel, és 40 lövésed van, tehát ha pl 5 táblára nem lőttél és utánna a többit mind eltalálod, akkor max már csak 35 pontod lehet
  • I.C.ram
    És az mennyi?
  • Mighty
    Persze, de van egy tureshatar is a kihagyott celtablak szamaban!
  • I.C.ram
    "csak" 40 :)
  • [Rush]
    csak 40!!
  • I.C.ram
    Elvileg a kilőtt golyókat számolja a gép nem pedig azt, hogy hány targetet hagytam ki, nem? Ha igen akkor elég megvárni, amíg tuti target nem jön, és azt kilőni, és így nem megy egy targetre 2-3 golyó, hanem mindig csak egy. Így mind a 60 golyó célba talál, nem?
  • [Rush]
    A progiról kérdezlek!!
  • Norbi2K
    ez az aa topic nem?:))
  • I.C.ram
    Hat megpróbálom, de 40 elve nem lehet szerintem mert, mire újratöltök, addigra már el megy a célpont. :)
  • I.C.ram
    Landorra eddig soha sem sikerült bejutnom, mert állandóan a sok germán kiszorít, úgyhogy én meg betelepszem egy németszerverre. :)
  • [Rush]
    Melyik az aa??
  • Norbi2K
    nincs meg a progi volt egy kis kényszer takaritás, napok ota ezzel szenvedek bár már mind1 lesz egy darabig
  • [Rush]
    Köszi Weine!!!
  • [Rush]
    Mit akarsz ennyire letölteni Norbi??
  • Norbi2K
    tud valaki egy normális letöltö helyet? akárhonnan szedem tuti hogy mindig crc-s lesz valamelyik fájl, ráadásul akárhányszor szedem le, lassan betelik a 15giga limitem :(
  • [DF]ricsik
    Egyébbként gyertek minnél többen a landorra olyan 8 óra utánn minden nap!!! (152.66.93.27)
    Már sok magyar jár oda.
    Oksa???
  • [DF]ricsik
    de lassan telnek a napok a pachet várva
  • KeFe
    Ne lamazz... addig ne hagyd abba amig nem megy 39 esetleg 40 :)
  • [Rush]
    Fiúk, most lessz reset vagy nem????(ez itt a kérdés)
    Nagyon, nagyon, nagyon lassan jön a patch!!
    (Én)--------AA fejlesztők
  • Mighty
    az a 34 az 36 :)
  • I.C.ram
    Valakinek nincs kedve megcsinálni a 34 hitet a shooting rangeben nekem? :) Szeretném kipróbálni a snipert, de nincs türelmem megcsinálni marksmanra. :)
  • I.C.ram
    Szerintem meg az a fura, hogy az ellenségnek AK-ja van a te szemszögedből, de közben neki is m16-ja van. Szóval mindkét csapat fegyvere ugyanúgy sebez, csak ha felveszed az akt egy hullától akkor lesz csak erősebb fegyvered.
  • I.C.ram
    Húúú most jöttem egy marha jó kis szerverről, és én votlam az első!! 13 fraggel :D Tök jó ez a játék. Nekem a Weapon Cache a kedvencem, mert ott van az az optikai célkeresztes m4.

Drak: Bocsi, hogy csak úgy ott hagytalak, de valami errort írt ki, és kivágott a winbe, majd amikor csatlakozni akartam, akkor már full volt. :(
  • The Garrett
    kicsit fura hogy egy amerikai játékban az orosz fegyvernek jobb a sebzése :)
  • Mighty
    Marcikam nem unalmas az! Gyere minel tobbszor.