60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2598 gondolod megcsinálom.Amúgy a defult 3mas nekem tök bejön nem állítotam rajta! -
#2597 Már próbáltam, de nem jó. :( Most 6.50-en van. Játék közben ez vált be. Te megcsináltad a 36 hitet?
Van valami aktív magyar klán AA-ban? -
#2595 Arra úgy is rájössz!:>Engem a pozícíó nevek érdekelnének.stb stb -
HoTDoG #2594 Most próbáltam ki először az uccsó rengeres küldetést a weapons cache-t. Nagyon jó kis map. De a ct oldali fegyverek különösebben tetszenek benne. Vagyis az optikai célzó nagyon tetszik. Kár hogy csak azon a mapon van :/.
ricsik gef4, p4 és sok ram. Ha ténleg sok ram, akkor nemhiszem hogy 30 alá esik. AMD 1.2, gef2, 256sdram-al, a nagy havas pályán nekem van 15-20 fps-em. Szal nemhiszem hogy neked 30 alá esne.
Egy magyarosítás ténleg jól jönne. Főleg a feladatok leírásánál, hogy melyik pályán mit köl csinálni. -
#2593 Kicsit lassu nekem a lőtéren (nem tudom miért más ugyanakkora pályán tök jó), és kurva nehéz célozni. Eddig a legjobb lövészetem is asszem 30-as volt :( -
#2592 Jut eszembe, valaki nem akarja megcsinálni nekem a puska lőtéri gyakorlatot 36 hitre, hogy tudjam csinálni a snipert? -
#2591 Nekem már 11 honor pontom van bibibeeee :D -
#2590 En csak official szerveren nyomulok, 300 körül van a pingem, de abszolút lag mentes. Mountain passon olyan 15-20 körüli az fps-em (p3 600), de mégis szeretem. :) -
#2589 hát én meg éppenhogy a belső tereket szeretem. 1 mert utálom lőni a bokor mögött fekvő fekete pontokat, 2 szar ez az ut engine és erős gépen is elég gyatra az fps, nekem p4 gef4 sok ram és soxor 30 alá esik jóval.
Ami meg a közelharcot illeti, sztem semmi gond nincs vele, ki lehet lőni bárkit bárhonnan, és nem is olyan, mint a bf, h rálösz a tagra 3 sorozatot és fejbelő... (épp ma 400 as pingel kidugta a fejét leannel a pali a folyosó végén és már feküdt le szépen)
Az europai server meg maga lenne a gyönyör, de fogaggyunk, hogy szarnak ránk, tényleg nem az europaiakat akarják becsábítani a katonaságba.
Nekem átlag 300-600 a pingem az amerikai serverekre, tehát jódarabig maradok a 10-es honoros rém
Na akkor jön valaki gamélni? he? -
#2587 De a rádió prancsok meg stb-kellenének report in parancsok helyzet nevek pl a völgy kezdőpont stb -
#2585 Húúúú mire jöttem rá. Ki lehet támasztani a SAW-t, és akkor sokkal pontosabb. Lehet, hogy már tudtátok, de én csak most jöttem rá. ;) -
#2584 Ha elmondja valaki, hogy hol találhatom a szöveges részét a játéknak szívesen magyarosítanám. -
#2583 Jaja, amikor Drak-kal védtünk szinte nem is nyertek soha. Bridge tényleg suxx pálya, mert én még nem láttam olyat, hogy az assault győzött volna (lehet, hogy azért mert én mindig a Defbe megyek? :D). -
#2582 Ja amúgy jó lenne a gameban ha ki lehetne lőni a lámpákat a pályákon stb.Vagy lekapcsolni -
#2581 Ráadásul hadd nem mondjam a weapon cache-t egy jol összeszokot csapat 0-ra bevédd.Szívtam már a fogamat mikor egy horváth vagy milyen szerveren egy 9tagu ghost nevezetü klán szépen becsücsült defensbe a felső szinten.Mit mondjak ha beléptél az ajtón minimum 3man lőttek +gránátvető is jött:>>> -
#2580 Nos lesz Map rotation!A map list meg a következő 4 lesz:1.Pipeline 2.Mountain Pass 3.Insurgent Camp(már ha ez a sivataggi erődös).4 A Farm(by Viasat)
Nos a pipline meg a weapon cache cserélődni fogg,de én ragaszkodom a nyílt terepü csatákhoz!Ezért egy benti bőven elégg a map rotationba!Lássuk be ebben az 1.4ben nem fényes a közelharc.Kivéve ha van egy fassza kis AK-d full auto rulaa najó weapon cacheben van full auto de szerintem jobb a nyíkt terepi fight.Ja a timelimit meg marad szépen 10perc enyi már az officialokon is.Meg ami a lényeg a Farmot 10perc alatt 100%osan meg lehet csinállni assaultal.a 7 kevés 8eléggg lenne de akkor már legyen 10.Ne haljatok meg az elején. -
#2577 én is Weapn chache re szavazok Meg Pipeline -
#2575 én csak ha vannak a magyar szerveren.. kellene egy OFFICIAL EURÓPAI szerver! -
#2574 tEGNAP az ment miután elmentél :) -
#2573 Nem tuggyátok mi a jó: PIPELINE -
#2572 Na nem ám a Viasatos! -
#2571 jaja én is!Meg nekem mégg nagyon bejön a Farm is! -
#2570 Ki, hol szokott játszani? Én általában az official Mountain Pass-os pályákon. -
#2569 Tegnapi Game igenjó volt kár hogy kezdődött a SW :)
Asszem meg kéne ismételni! -
#2568 Az a legjobb pálya!! A NAGY HAVAS :) Kedvencem, iszonyat jól ellehet bújni. A Tunnelen nyomtam tegnap officialon, hogy az is completed legyen, na az mekkora egy szar pálya, a védőknek szinte lehetetlen, ha gyors az ellenfél, és nem áll le támadni. -
#2567 Hi" www.americasarmy.com on mindig fent van egy regiment link a legújabb verziórol mind pecs a régi verziókrol a fullra és mindig a legujjab verzióju full is.Most a lentebbi linken megtalálhatod az aktuállis fullt amit nem kell parchelni!De fontos játék előtt létre kel hoznod egy profilt az americasarmy.com-on amivel játszhasz!azaz regisztrálld magad.a linke meg a mostani fullrol a #2560as hozzászólásban van! -
#2565 Én már túl vagyok a 9. TK-n is hasonló úűgyes grántok miat.Ja meg volt egy direkt közvetlen tk-m is!sniper voltam a nagy havas pályán ,jobbra rohanok felfelé lekempelek.lelövök 2 ellent mennék a töbiek után de már ők messzeb voltak erre látom hogy egy T a társaim után hasal én meg még lihegek és bármikor megfordulhat.Így nem volt más választásom odmentem mögé és zoom nélkül hátba lőttem sniperel ki is terült ,örültem erre ahogy lelőtem kíírta check ur fire! és nézem hoyg szépen letkztam a társam,mikor ő terrorista skinebn volt!!!Ez milyen bugg már?Azóta többször is van hogy a valahol felbukanó t az csapattárs! -
#2564 Nem jössz most AAzni? -
#2563 -
#2561 Lehet ,hogy hülyeség de nem lehetne hozzá egy magyarítást csinállni?Nem nagyon vágom az angolt ami a report in funkciónál kurva jó lenne.:( -
#2558 ROHADT IDEGES VAGYOK!!!! ARGGHHHHH 480 pontom volt, AMÍG egy véletlen gránátba bele rohant 2 emberem is.... -10 pont az eredmény. :( Pdig biztos kaptam volna Honor pontot érte, de így lett 9 pontom :(
Offlineban meg lehet nézni, hogy hány pontom van? -
#2557 A tarsakon van hatizsak. Mondjuk messzirol en se latok szart se, de erre talaltak ki a report in funkciot. -
HoTDoG #2556 A KARMA fizika biztos szuper lesz. UT2k3-ba is mindig azt szoktam nézegetni ;). Kézjeleket pedig megcsinálhatnák úgy, hogy lássa az is, aki mutatja. Nem csak annyi hogy eltűnik a célkereszt. -
#2555 Azt meséljétek el, hogy hol nyomjátok, mert eddig csak Mighty-vel találkoztam össze.
A landor meg ha megy akkor üres.
Ja és egy kicsit az zavar, hogy messzebbről elég nehéz megkülönböztetni az ellent. Addig bámulom általában míg lelő :o) -
#2553 marksmann el nem lehet snipertréningre menni csak 36 találat felett asszem... -
HoTDoG #2552 "Az sg fórumon kicsit gyorsabban zajlik az élet, nézz be oda.
A sniper traininget nem muszály megcsinálni, legfeljebb nem kaphatsz sniper fegyvereket, de elcserélni el tudod, vagy az ellenfél opfor sniper fegyvereit is felveheted.
Az ejtőernyőst érdemes megcsinálni, mert csak úgy játszhatsz az airbone-os pályákon.
Most az 1.4-es peccs a legújabb, ebben van távcső a vezetőknek, lehet ironsighttal is mozogni, új kommunkiácios rendszer van, meg egy csomó apróság."
Na :).
Sniper traininget még nemengedi megcsinálni. Az első 2 tréning, meg az első küldetéscsomag már megvan. (bridge stb.). Ja és az első tréningben marksman-es érmet kaptam, és 1 missed volt a nemtudom mennyi közül. Szal én ezt nemértem. A 2. is megvolt, de most hipp-hopp már nem írja hogy completed. Ezután jön a sniper, ami not avalaible... A 4 ejtőernyős feladat úgyszintén megvan, szal már ranger-re is tudok menni. De sniper-t mindig nemengedi. Próbáltam más elejtett sniper-ét felvenni, de sajnos nemsikerült.
Kár hogy csak a vezetőknek van távcsövük...
De észrevettem hogy a szervereken sokkal nagyobb a csapatmunka mint eddig.
Mi az az ironsight?
Ja meg van a Mountin Pass. Az a pálya engem a régi Delta Froce-os pályákra emlékeztet :). Szinte nem is látod az ellent, csak fekete pöttyökre kell lőnöd :). -
#2551 Nekem csak a nethibákat javítsák ki benne nem kell csillogó graf... a Kamra :) fizika meg az UT be se fontos mikor 4 en lőnek rád :) -
#2549 Na ennek nem örülök, mivel így se megy valami fényesen nyitott terepen a játék. :/ Habár karácsonykor jön az új gép!!! :D -
#2546 Nem tudom láttátok-e tegnap elött a Kész Átverés Show-t, abban volt, egy ilyen hogy sajtkóstoló-nak volt leplezve egy besorozó állomás, na ez a játék is pont ilyen. :D -
#2542 hááááát izé.... Meiert kérdezd.. olyasmi hogy lesznek szerverek ahol csak megadott pont felett lehet játszani.