60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2646 Na már 14 pontom van. :) -
#2645 Már zakatolok a 13 honor pont felé. Nincs valakinek egy táblázatja, hogy milyen cselekedetért mennyi pontot kap az ember? -
#2644 Nekem olyan cheat kéne, hogyha beírom, akkor átvált sniperre a fegyverem, és persze csak nekem működne. :) -
#2643 Igen az nagyon jó lenne, de csak én kapjak olyat. Ha mindenkinek lenne, akkor megint könnyen leszednénnek. -
#2641 akkor tegyenek a gamebe olyan videokamerás puskát, az nagyon fasza lenne:)) -
#2640 OICW megbukott, mert iszonyat drága fegyver, és rohadt bonyolult az egész, nem is beszélve a 300 oldalas kézikönyvről. -
#2639 Hát majd igyekszem... -
#2638 Én sem kimondottam arra gondoltam, de ha jól tudom a HK nekik fejleszti az OICW-t. Hecklerék nagyon nyomulnak. -
#2636 Iszonyat a verseny a sniperért, annyira szar, hogy versenyezni kell, hogy kié legyen a sniper. :( -
#2635 szevasz bence, mi ujság veled, rég találkoztunk, ICQ!! -
#2634 ugy szoktam -
#2633 Nem valószínű, hogy az AK-t fogják rendszeresíteni. :) -
#2632 Szerintem, épp az, hogy a hangulata miatt a legjobb. Sniperre szoktam menni, és van olyan, hogy olyan jól elbújok, hogy az ellenfel szinte rajtam tapos át, ez a többi pályánál nagyon nehéz. -
#2630 en akkor csak ugralok folyamatosan ... az miert jo? ^.^ -
#2629 Vagy tedd görgőre a fire-t. -
#2628 Egyes lovesnel nyomogasd kurva gyorsan az egergombot. Nekem hamar kiurult a tar...:) -
#2627 Majd amikor új fegyvereket rendzseresítnek a US Army-nál. -
#2626 mikor lesz már olyan patch amiben az amcsi fegyverek jobbak mint a ruszki fegyverek, elég bosszanto hogy az m4 tűzgyorsasága milyen lassu, vagy csak nekem? -
#2624 Meg a Tunnel, az abszolút assault pálya. -
#2623 Nem ezt írtam én is? :D -
#2622 Mighty az #aa.hu szobában leszek ,a #dlclan.hu-rol bannolt FSG:>>>> -
#2621 Hát azért a közelharc elbújhat a CS mellet!De összeségében jó a game. -
#2620 Nem csak az előző 9 kör is számít!10körönként fríssíti ,nem körönként.Ellőte lehet szereztél anyi pontot ,hogy az öngyilok után még mindig elégg volt 2 honor pontra. -
#2618 JAJA leszek!MSG-z rám!Wílkó és mehetünk.:>>> -
#2615 Ja és a mountain passrol beszéltem nem a piplinerol,hiába azt írtam.Pfff de fáradt vagyok. -
#2614 Bocsesz ez is Redowlnak ment. -
#2613 Nos tévedsz.Pipeline igenis 50%-50%os map.Egyálltalán nem lehet azt mondani ,hogy def vagy assault map lenne.És a hangulata meg iszonyat jó!Elelnben a bridgel ahol ügye nem tudod megkerülni az ellent!És ha az bekempel szépen és nem rushol ki!2 gránátvetőssel +1 sniperrel bevédi akér 7 ember ellen is. -
#2612 Most látom csak, hogy a sniper traininget is megcsináltad :) Köszi! -
#2611 Szerintem a Mountain Pass az egyetlen pálya, amit 50-50%-kal lehet nyerni, és veszteni. Tegnap voltunk kb. 10-en assault és 12-13-an def, és folyamatosan nyomtuk egymásnak, hogy 1 e on chill, vagy 2 e in chasm stb. Nagy király volt. Mindig (majdnem) mi győztünk. -
#2610 Ezer hála :D Köszi!!!!!!!!!!!!
Egyébként Microsoft Optical van a 4 gombos + görgős. Sajna ha alacsony felbontásban játszom (nem bír többet a gép), akkor nagyokat ugrik, és szinte lehetetlen rávinni a távoli célpontokra. -
#2608 Mi újság a Gáborral? -
#2607 Tegnap 8 honor pontom volt. Mara feltornaztam 15-re :) -
#2606 Ja és ez az engine nem egyenesen arányos Fps növekedést produkál a gép teljesítmény növekedésével!!! Unreal suxx -
#2605 Hát pedig hidd csak el! Belső mapokon olyan 60 Fps szokott lenni a max, az ajja meg olyan 45. Nagy kültérnél meg nagyon nem mindegy hova nézel, nyilván a földet bámulod jó az fps. Én oda értettem, ha elnézel a világvégéig, vagy lenézel a völgybe Mounten Passon, akkor nekem bizony 30 alá esik. Ez nem mindig van meg, nagyátlagban 35 Fps. Kéremszépen azért a 30-35 Fps sem a gamerek álma, nekem az már kissé irritáló -
#2604 Igen van aktív magyar klán az aa-ban!!!!!
{HSF}=HUNGARIAN SPECIAL FORCES, ha érdekel!!!
Általában mindennap van valaki a treforton a HSF szobában, úgyhogy aki játszani akar az jöjjön be oda, szívesen várjuk!!!!
Ez itt a reklám helye:http://hunspecforce.freeweb.hu/
És különben a lövészetet 1.1-es aa-ban probáld meg ott nekem 1ből sikerült a 37!!!! -
#2603 Na kész.Megcsinálltam már akkor a sniper schoolt is a riflével összejött a 39 tábla. -
#2602 Nem poticai hanem opticai akart lenni,optical mouse, optikai egér.Igen igen sötét van(a fejemben i,s a képeken látszik) -
#2601 Lehet kéne egy jó kis poticai egér.Nem?Legalábis nekem még görgős egérrel volt anno nagy a sensyvitim. -
#2600 Küldtem a mailt. -
#2599 Nagyon megköszönném, e-mailedre megy a pass.
Nekem a deafult lassúnak tünt, mire ráhúzam az ellenre az egeret, már 3x körbe szartak. :)