60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2692 aztnem tudom hogy sebződtél, de nagyon kira a kép, a fol olyan, mintha discofény lenne rajta körökben -
#2691 LOL -
#2690 bocs a sok képért:) -
#2689 és sarki fényt láttatok-e már?
-
#2688 egy másik érdekes robbanás ahol én meghaltam, de a srác az asztalon nem:)
-
#2687 az már fel sem tünik, mint hiba :)) -
#2686 Az se semmi, hogy a fustgranat fustje athatol a falon :) -
#2685 nem nagyon látszik de a gránát az ajto félfák között robbant -
#2684 de akármit mondtok szerintem ez sem egyszerű :), szerintem ekkorát nem kéne ütnie a gránátnak
-
#2683 ugyanez a gránát ( mármint helyileg ) nem ölt meg mikor azon a lenti folyoson alltam az ajto előtt..... :) -
#2682 hát igensok bug van AAO ban... ez +1 :) -
#2681 simán??? szerintem ez oriási bug, máskor meg sokkal közelebb állok a gránáthoz és nem halok meg, mondjuk azért meghalni például nem kéne tőle... -
#2680 AAO ban gránát elől nem lehet elég messze szaladni. -
#2679 simán mert nincs köztetek fal. -
#2678 hogy lehetséges ez?????
a gránát a földszinten robban és én mégis megsebződőm tőle, sőt egyszer meg is haltam tőle... -
#2677 -
#2676 ááááááááááááá szarok a honorpontrA -
#2675 Na most megyek és addig AAOzok míg 1 honorpontot nem kapok :) -
#2674 már van AAO aimbot?
DE ahhoz kellenek szines skinek stb... már azok is vannak? -
#2672 ma egész este arrol folyt a vita hogy egy srácnak 30 honor pontja volt az egyik official serveren és állandoan ki akarták rugni mert hogy ő csaló, mindig 300-400 pont között teljesitett a srác
Official Serveren nem lehet csalni ugye jol tudom, egyesek váltig állitották hogy lehetséges aim bot használata... -
#2671 kb mint mikor am-ban voltunk 96 ban:
Tűzoltó odamegy anyámhoz a strandon:
-Hello where are you from?
-Hungary
-Aaa Africa!
no comment... -
#2670 ááááááá :)))))))) -
#2669 Az még oké, hogy nem tudja hol van Magyarország, mert azért mi se tudjuk mind az 52 államot, de hogy a saját történelmük legfontosabb részének egy ilyen egyszerű dolgát nem tudja, hogy nem a németek, hanem az oroszok bombázták Pearl Harbourt... :D na jó csak vicceltem a ...japánok... :) -
#2668 humorézéke legalább volt :) -
#2667 Én a következő beszélgetésnek voltam szemtanuja:
amcsi gyerekek kötözködtek egy német sráccal, majd az amcsi beszolt: when germans bombed pearl harbour, it was fair?
hamburger kids -
#2666 Az semmi...
Amerikai srác kérdezi hol élek...
én: Magyarország (Hungary)
amcsi: Cool... Melyik államban is van?
en: ehh...
Ezek az amcsik hülyébbek, mint bárki más. Dicsőséges Bush vezesse őket! :D -
#2664 Érdemes megfigyelni miket csetelnek:
angol gyerek bejön:
... ...
-Oh yeah? Well Brit Girlz rule more than the fat yankee ones.
-What the fuck is Brit?
-Brit is a short word for British you asshole!
-Really?- than kiss my ass BRITney! -
#2663 Ja, vagy mindenki bejelölte, hogy köszöni nem kéri a leaderséget, és akkor autómatán annak adja, aki vállalja. -
#2661 Jajj te kis hülye :) Azt jelölik ki fireteam leadernek, aki az adott csapatban Alpha, Beta, stb.-ben a legjobban teljesített. Vagy aki kijelöli magának, hogy leader akar lenni. -
#2660 még nem TKztam hivatalos szerveren :) na akkor próbálkozom még. -
#2658 MIt csinálok rosszul:
OFFICIAL szervereken ált bennevagyok az első 3 ban. mindig kineveznek Fireteam leadernek. DE sose kapok egy kurva honorpontot sem!!!!!!!!
-
#2657 minek játszol hajnalokig? -
#2656 keljél már Rush!!!! -
#2654 az még odébb van -
#2653 Nekem is felkéne tornáznom már 30-ra!! -
#2652 Na, felhozom...
Már 15 Pontom van! :) -
#2650 Ahamm tehát 500 pont 1 honor... Köszi. -
#2649 Norbi veled még számolok este!!! -
#2648 de utoljára!! -
#2647 500 pont 1 honor!!!!
Ezeket a honor pontokat akkor kapod, ha már összegyüjtöttél 500 punktot!!!!!!!!!!
Ezt úgytudod megnézni, hogy az f1 lenyomásával a név stb. mellett ott van 1 score táblácska ott, láthatod mennyi pontot gyüjtöttél!!!
Ezeket a pontokat kaphatod gyilokért, a vezető (ha csapat vezető vagy és nyertek akkor 100 pontot is kaphatsz)vagy azért, ha a kitüzött célt te vagy 1 másik csapattársad csinálja meg, de azért 1értelmű, hogy több pontot kapsz azért, ha te csinálod nem a társad!! Az öngyilokért a TK-ért -pontokat kapsz és a gép kegyetlenül le is vonja!!! Kb. ennyi, ha valamit nem értesz akkor kérdezz megprobálok rá válaszolni!!!
Még 1x utoljára elmondom, hogy aki esténként akar 1 jót játszani vagy csatlakozni 1 klánhoz, esetleg kérdése van az jöjjön be a treforton a HSF szobába, szívesen segítünk mindenbe, általában mindig van ott 2-3 {HSF} arc!!