60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2738 gyere már játszani:) -
#2737 Hát ez biztos... -
#2736 Azzal azért nem dicsekednek, hogy milyen volt Drezda bombázása, vagy Nagasakinak nem volt startégiai jelentősége... -
#2735 tényleg mikor jön már az uj patch???? de türelmetlen vagyok -
#2734 Hát pedig az volt, sőt a főtéren lötték a nőket... Na neee! aMERIKAI Propaganda... -
#2733 pedig a japánok is nagy gecik voltak mint akkor mindenki, de pearl-ben nem hiszem hogy korházakat lőttek volna, anak semmi értelme -
#2732 nekem alapbol sötét a monitorom vagy a vidkártyám, nálam ez a gond:) -
#2730 amugy nekem is ilyen sötétek a képek, persze a játékban nem -
#2729 állits rajta acdsee-vel mielőtt belinkeled -
#2728 Neeeeem! Nem tudom miért lettek ilyen sötétek a screenek, de ennél jóval világosabb a játék nálam. -
#2727 Ilyen sötétben lősz? Nem csodálom hogy össze-vissza lövöldözöl a sawwal -
#2726 HBO-n Pearl Harbour megy... Mekkora egy kamu!!!! Na ne mondják már, hogy a japánok direkt a civiliket lövik meg a korházakat... -
#2725 Na mégegyszer:
Na nekem is van pár képem.
Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? :)
Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:
Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek :) :
-
#2724 Na nekem is van pár képem.
Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? :)
Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:
Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek :) :
-
#2723 na mégegyszer
-
#2722 Ez nem a Cápa 4 forgatásán készült?
#img src="http://vernettiarts.com/files/images/heli_shark_attack.jpg"> -
#2721 Persze, ráteni egy tripodra vagy bire és védekezésre fasza lenne, persze csak ha lesznek nagyobb pályák meg járművek.
Tényleg helikopter nem lesz? mert akkor arra is lehtne tenni, és akkor tiszta vietnam lenne -
#2720 kimondta hogy rohangász vele, de ha lesznek jeepek, stb akkor simán rálehet majd szerelni vagy támogatásra nagyon fasza lenne, és tényleg nagyobb egy fokkal nem vagyok idiot:) 5.56>>7.62 -
#2719 Úgy lenne max. jó, ha csak letámasztva lehetne használni. -
#2718 M60-at nem használják rohanás közben :) Az egy fokkal nagyobb kaliberű, mint a SAW :) -
#2717 LOL -
#2716 és ha meghaltak a felcserek akkor -
#2715 egy SIG-saner vagy egy colt nem lenne rossz, de ha lesz delta force a game-ben akkor biztos kapunk pisztolyt amugy nem hiszem, a seal-eknek is van pisztolya de az már NAVY :(, mondjuk egy m60-as nem lenne rossz attol függetlenül -
#2714 Levegőben volt egy fegyver, és meglöttem, de pont akkor futott el elöttem 2 haver, SAW meg ledarálta őket, ráadásul official serveren :). Kiváncsi vagyok, hogy hány pontot vont le tőlem. :) -
#2713 Pistolt meg kést a gameba! -
#2712 Nem... Szerintem úgy fogják megcsinálni, hogy max 2 medic lesz, és a medic azért kap majd jó sok pontot, ha gyógyítja társait (nem magát), és mondjuk szarabb fegyvere lesz a többieknél. -
#2711 Hát, ha normálisan akarják, akkor az ellátatlan sebesülések folyamatosan apasztják majd az életerőt, és a felcser tudja ezt megállítani. Ez csak egy ötlet. -
#2710 és a medic miféle lesz? teljesen fullra gyógyit majd vagy hogy oldják ezt majd meg? nem tudni?
mert akkor medic lesz mindenki és magát gyogyitgatja majd csak :))
Elképzelem ahogy az egész map attol lesz hangos hogy Medic! Medic! Medic! -
#2708 a sarkifény sarkított esete -
#2707 -
#2706 miért ne? -
#2705 ahah ez nekem insurgent campen jön elő. -
#2703 Erre nem mondok semmit.. anyádhoz miért mentek odaa férfiak? :))) -
#2702 Roger!
és hasalj ha jön a gránát! :) -
#2700 már nem akartam több kéept betenni de betehetek egy olyat ahol két métere állok a gránáttol és élek, ha az srác az asztal tetején takarásban van akkor a játék készítők nem láttak még igazi fedezéket mert az asztal széle(párkány) nem az, ilyen alapon nekem meg a lépcső fokok szolgálhatnának fedezékként, szoval ez bug
és nem vettem kötekedésnek -
#2698 és két méterre a gránáttól van olyan szerencsém hogy nem halok meg? -
#2696 np, gyors a netem -
#2695 atomot robbantottál??? -
#2694 vagy mint egy lézershow!! :) -
#2693 fal