60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mu*][*h4pHu|{4
  • Csudri #2809
    ok láma voltam!
  • Csudri #2808
    De bazzeg, az hogy mirc az kevés, kell valami ahová csatlakozik a mirc!!!
  • [DF]ricsik
    mirc
  • [DF]ricsik
    Természetesen fenn vagyok mindig. Mindig = ha gép megy, vagy internet, otthon vagyok, stb....
  • Csudri #2805
    És ezek a roomok hol vannak? Trefin? vagy hol a bánatba???
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Én nem is mondtam ,hogy mindig fent vagyok!Mellesleg csak azért mentem fel ,hogy megnézzem tényleg fent van e(mindig).
  • The Garrett
    de te se :) [13:05] hi all
    [13:06] * n0rB33 has quit IRC (Connection reset by peer)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Most se vagy fent!
  • [DF]ricsik
    Én mindig fenn vagyok aa.hu-n
  • HoTDoG
    Ha esténként feljönnétek #aa.hu csatira, akkor lehetne jókat játszani. Valahova felmegyünk wilkora, és be magyar szerverre. Nemrégiben már megcsináltuk, és jól is sikerült. Szal IRC-re kámm és ott majd mgbeszélnénk.
  • HoTDoG
    hmm. Nemtom hogy csak én vagyok e ilyen vak, de a www.fpscentral.hu megújult, és nyílt rajta egy AA:o oldal is.

http://www.fpscentral.hu/armyoperations/
  • [DF]ricsik
    teljesen mind1, a fullt ajánlom a www.aafiles.com-ról, én onnan szedtem és jó. Dl managerrel szeded remélem...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Ja és nekem winxp van szal nem xp-s problem!Néha nekem is kiír különböző hiba üzeneteket de másod indításra gond nélkül megy.Persze álltalában elsőre indull de ha gon van akkor másodszora.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Najó csak vicc volt.Valószinü hibás amit letöltötél és sérült file van benne mert amúgy nem kéne semmit se hiányolnia.A www.americasarmy.com-on rengeteg linket talállsz 1.4es fullrol tölts le egy másik hátha a te példányod hibás!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Inkább futasd az uninstall.exe-t.
  • [DF]ricsik
    figy, szar a letöltésed, ez biztos, tölcsd le ujra máshonnan!!!
  • HoTDoG
    Kúltúráltabban is lehetne írni bazeg.
    www.americasarmy.com. Szépen rámész hogy register. Ott kitöltöd az adatlapot, majd egy levelet küldenek az általad megadott e-mail címre. Ott lesz 1 link, arra katt. Így aktiváltad a felhasználód. Belépsz a játékba. A legfelső menüpontra rámész, ott solider loginra. Oda beírod a felhasználóneved, és a jelszód. Majd van 4 tréning az eleén amiket meg kell csinálnod. Első tréningben céltáblákat kell lelőnöd. Remélem ezt már nem kell elmagyarázzam hogyan kell. MEgcsinálod a tréningeket, majd neten lesznek küldetések.
    kb ennyi.
  • The Garrett
    Nah a www.americasarmy.com on regisztrálod magad.
    2. Belépsz a game be és a loginhoz beírod a neved /jelszavad
    3. Végigviszed a Basic Traininget.
    4. A többit is :)
  • I.C.ram
    Hi Ficsek!!!! Remélem emlékszel még rám. :)
  • [DF]ricsik
    Próbáltad az asztalon lévő ikonnal?
    Elinditod, regisztrálsz egy nevet,lenyomod az első négy tréninget, az online browserrel keresel servert és go. ennyi...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nekem úgy 8-9óra alatt sikerült 9-10honor pontot összehozni!De ez még az elején volt.
  • Ficsek
    Huhh, tegnap volt egy official szerveren egy csíter kirugás...
    A gyerek sniperrel, gyalogolva, bepirosodva szedett le 3 ellent egymás után, kb 6-7 mp alatt.
    Pont rajta voltam, mert már gyanús volt, hogy egy-egy burst lövés egy- egy ellen elhullását eredményezte a mountain passon.
    Valaki beszólt irc-n az adminoknak, gondolom figyelték egy darabig aztán kick.

/www.i_hate_cheaters.com/
  • I.C.ram
    4 HONOR PONT???? AZ 2000 pont!!!!!!! Azt mennyi idő alatt sikerült?
  • [DF]ricsik
    Egyetértek a Pipeline a legjobb map
  • I.C.ram
    Olyanok voltak, hogy dobtam a gránátot, de visszapattant a falrol, és a köcsög társaim beszorultak az ajtóba, és így bumm 2 társam a földön, no meg én s. :( Egyszer meg SAW-val végigsororztam egy társam. :)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nekem ez sikerül fél perc alatt is,nem kell hozzá fél óra!!!
  • I.C.ram
    FASZ KIVAN!!!!!! -500 pontot sikerült összeszednem felóra alatt. :(
  • HoTDoG
    egyetértek.
  • zotyesz
    Nem lenne rossz...
  • zotyesz
    Másik kérdés. Van másik AA-s magyar klán a HSF-en kívül?
  • zotyesz
    Nagyon leültünk. Feldobok egy kérdést: ki milyen pályát látna szívesen a játékban?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    UP!
  • The Garrett
    jah a miskolci chello egy akkora kib**** szar hogy emberi mértékekkel kb leírhetatlan :)
  • zotyesz
    Nekem is 56K-s modemem van, és engem csak nagyon ritkán vág ki.
  • I.C.ram
    Nekem Axelero ADSL van, és soha sem volt lagom mg officialon, és mindig addig vagyok bent, amíg ki nem lépek, vagy kirugnak.
  • The Garrett
    nekem kb minden 4. kör ilyen official szerveren... de van mikor connect után rögtön kivág... jah és a netem chello!
  • fluga
    nah én is szólok vmit, régen voltam itten:
    2 dolog ami zavar:
    adsllel lagosak az official szerverek
    és nincsenek realtime árnykékok...
    egyébként eddig megunhatatlan volt nekem!
  • Norbi2K
    Hallotatok már olyan kifagyásrol hogy nem látom a fegyverem (nem az F2 féle), nem tudok csak vizszintes sikon fordulni a nézésssel, tehát nem "360"-ban látok ,nincs célkeresztem, se iránytű, se objectives, se rangjelzés(mindig a private, hiába nem az vagyok), és akadozik is a mozgás, ilyenkor ha benn maradok a serveren akkor következő köre tuti hogy kivág... ja és a netem chello!
  • zotyesz
    Mennék, csak le kell szedni az 1.4-t. Amint lent lesz megyek. Visszatérve a medicre, ha nem a tápolásra lehet használni, hanem rosszabb fegyverel tényleg az elsza dolgod, hogy "életet ments", akkor a továbbiakban medic leszek.