60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2810 -
#2809 ok láma voltam! -
#2808 De bazzeg, az hogy mirc az kevés, kell valami ahová csatlakozik a mirc!!! -
#2807 mirc -
#2806 Természetesen fenn vagyok mindig. Mindig = ha gép megy, vagy internet, otthon vagyok, stb.... -
#2805 És ezek a roomok hol vannak? Trefin? vagy hol a bánatba??? -
#2804 Én nem is mondtam ,hogy mindig fent vagyok!Mellesleg csak azért mentem fel ,hogy megnézzem tényleg fent van e(mindig). -
#2803 de te se :) [13:05] hi all
[13:06] * n0rB33 has quit IRC (Connection reset by peer) -
#2802 Most se vagy fent! -
#2801 Én mindig fenn vagyok aa.hu-n -
HoTDoG #2800 Ha esténként feljönnétek #aa.hu csatira, akkor lehetne jókat játszani. Valahova felmegyünk wilkora, és be magyar szerverre. Nemrégiben már megcsináltuk, és jól is sikerült. Szal IRC-re kámm és ott majd mgbeszélnénk. -
HoTDoG #2795 hmm. Nemtom hogy csak én vagyok e ilyen vak, de a www.fpscentral.hu megújult, és nyílt rajta egy AA:o oldal is.
http://www.fpscentral.hu/armyoperations/ -
#2794 teljesen mind1, a fullt ajánlom a www.aafiles.com-ról, én onnan szedtem és jó. Dl managerrel szeded remélem... -
#2791 Ja és nekem winxp van szal nem xp-s problem!Néha nekem is kiír különböző hiba üzeneteket de másod indításra gond nélkül megy.Persze álltalában elsőre indull de ha gon van akkor másodszora. -
#2790 Najó csak vicc volt.Valószinü hibás amit letöltötél és sérült file van benne mert amúgy nem kéne semmit se hiányolnia.A www.americasarmy.com-on rengeteg linket talállsz 1.4es fullrol tölts le egy másik hátha a te példányod hibás! -
#2789 Inkább futasd az uninstall.exe-t. -
#2787 figy, szar a letöltésed, ez biztos, tölcsd le ujra máshonnan!!! -
HoTDoG #2783 Kúltúráltabban is lehetne írni bazeg.
www.americasarmy.com. Szépen rámész hogy register. Ott kitöltöd az adatlapot, majd egy levelet küldenek az általad megadott e-mail címre. Ott lesz 1 link, arra katt. Így aktiváltad a felhasználód. Belépsz a játékba. A legfelső menüpontra rámész, ott solider loginra. Oda beírod a felhasználóneved, és a jelszód. Majd van 4 tréning az eleén amiket meg kell csinálnod. Első tréningben céltáblákat kell lelőnöd. Remélem ezt már nem kell elmagyarázzam hogyan kell. MEgcsinálod a tréningeket, majd neten lesznek küldetések.
kb ennyi. -
#2776 Nah a www.americasarmy.com on regisztrálod magad.
2. Belépsz a game be és a loginhoz beírod a neved /jelszavad
3. Végigviszed a Basic Traininget.
4. A többit is :) -
#2773 Hi Ficsek!!!! Remélem emlékszel még rám. :) -
#2772 Próbáltad az asztalon lévő ikonnal?
Elinditod, regisztrálsz egy nevet,lenyomod az első négy tréninget, az online browserrel keresel servert és go. ennyi... -
#2769 Nekem úgy 8-9óra alatt sikerült 9-10honor pontot összehozni!De ez még az elején volt. -
Ficsek #2768 Huhh, tegnap volt egy official szerveren egy csíter kirugás...
A gyerek sniperrel, gyalogolva, bepirosodva szedett le 3 ellent egymás után, kb 6-7 mp alatt.
Pont rajta voltam, mert már gyanús volt, hogy egy-egy burst lövés egy- egy ellen elhullását eredményezte a mountain passon.
Valaki beszólt irc-n az adminoknak, gondolom figyelték egy darabig aztán kick.
/www.i_hate_cheaters.com/ -
#2766 4 HONOR PONT???? AZ 2000 pont!!!!!!! Azt mennyi idő alatt sikerült? -
#2765 Egyetértek a Pipeline a legjobb map -
#2763 Olyanok voltak, hogy dobtam a gránátot, de visszapattant a falrol, és a köcsög társaim beszorultak az ajtóba, és így bumm 2 társam a földön, no meg én s. :( Egyszer meg SAW-val végigsororztam egy társam. :) -
#2762 Nekem ez sikerül fél perc alatt is,nem kell hozzá fél óra!!! -
#2761 FASZ KIVAN!!!!!! -500 pontot sikerült összeszednem felóra alatt. :( -
HoTDoG #2758 egyetértek. -
#2754 Nem lenne rossz... -
#2751 Másik kérdés. Van másik AA-s magyar klán a HSF-en kívül? -
#2750 Nagyon leültünk. Feldobok egy kérdést: ki milyen pályát látna szívesen a játékban? -
#2749 UP! -
#2748 jah a miskolci chello egy akkora kib**** szar hogy emberi mértékekkel kb leírhetatlan :) -
#2745 Nekem is 56K-s modemem van, és engem csak nagyon ritkán vág ki. -
#2743 Nekem Axelero ADSL van, és soha sem volt lagom mg officialon, és mindig addig vagyok bent, amíg ki nem lépek, vagy kirugnak. -
#2742 nekem kb minden 4. kör ilyen official szerveren... de van mikor connect után rögtön kivág... jah és a netem chello! -
#2741 nah én is szólok vmit, régen voltam itten:
2 dolog ami zavar:
adsllel lagosak az official szerverek
és nincsenek realtime árnykékok...
egyébként eddig megunhatatlan volt nekem! -
#2740 Hallotatok már olyan kifagyásrol hogy nem látom a fegyverem (nem az F2 féle), nem tudok csak vizszintes sikon fordulni a nézésssel, tehát nem "360"-ban látok ,nincs célkeresztem, se iránytű, se objectives, se rangjelzés(mindig a private, hiába nem az vagyok), és akadozik is a mozgás, ilyenkor ha benn maradok a serveren akkor következő köre tuti hogy kivág... ja és a netem chello! -
#2739 Mennék, csak le kell szedni az 1.4-t. Amint lent lesz megyek. Visszatérve a medicre, ha nem a tápolásra lehet használni, hanem rosszabb fegyverel tényleg az elsza dolgod, hogy "életet ments", akkor a továbbiakban medic leszek.