60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2862 köszi fogok de most minden este warunk van :/ -
#2861 Tényleg, várunk esténként (általában van valaki) az irc.trefort.net #hsf csatornáján. -
#2860 Szóval 1edül vagy?????
Akkor gyere este velünk játszani!!! -
#2859 hát jah a CODE is részben AAO klánnak indult aztán senki nem AAOzik már csak én :/ -
#2858 Ne bántsuk a CODE-t. Amikor nagy nehezen megalakultunk, ők voltak akik jöttek volna velünk edzeni.:) -
#2857 Itt se fogtok majd :) -
#2856 ja ja emléxem még az 1.1 1.2 ben a full DF aaozott :) ott nem lehetett labdába se rúgni :) -
[DFL]vajdi #2855 HSF tényleg? :)) én irc es vagyok -
#2854 Na jó estét, a DFL és a HSF clan holnap mindenkit vár a treforton a HSF szobában, kb. 7-8 körül!!!!
(nyílt nap lessz) -
#2852 bekattatntá vajdi? -
Pepike #2851 Prank irj egy levelet nekem és adok letöltő helyet ofphez
-
[DFL]vajdi #2850 DEAD FUCKIN' LAST -
[DFL]vajdi #2849 ehhe ehhe.... (de DFL az haver? :))) -
#2848 hát akkor ellen nem maradna talpán, ha beindulna a df power -
[DFL]vajdi #2846 ez menömanófalógalógyalogkakukk meg minden egyéb, ha fáztok, talán egy vasaló árnyékában megpihenve jól elbeszélgethet két illetö akik éppen egy focimeccsröl vagy akár az is lehet hogy nem is ma van hanem holnap, vagy csak na midn1 ez más mintha azt mondanám hogy a lámpa kialszik mert az idö végtelen és ha felborul az idökontíínúm és megsemmisül a világegetem akkor Mória kapuja bezárul végleg mint kutya megeszi a szalonnát és így tovább az idök végezetéig. vagymi... -
[DFL]vajdi #2845 Pentium -
[DFL]vajdi #2844 csak pojén ;))) -
[DFL]vajdi #2843 DFL HSF -
[DFL]vajdi #2842 NA mostmá tok beszurni szmálylíít -
#2838 ja és a honlap itt szvsz jobban jön:
http://hsf.hq.hu -
#2837 a radeon9000esen 1024*768ban a mountain (nem az ambush, hanem a másik a bridge folytatása) röhögve adta a 35fps-t 2gigás procival, full grafikán, úgyhogy asszem a 9700es az ultra durva -
#2836 Látom az egészséges versenyszellem már működik. (az önbizalommal együtt...) -
#2835 Szerintem nem sokkbol tart a DF-nek még 2-3 AA-st összeszedni!Többek közöt itt vagyok én is!És akkor egy 6vs6ba akár esélyetek sincs! -
Xboxman #2834 Kellet nekem Tuxhofe néven regisztárlni magam,most aztán nem tudják ki az a király csávó és le vagyok cheaterezve:) -
#2833 regisztálnod kell sg-n vagy nem tudod? -
#2830 Vagy neketek!!!
De, ha tudtok szerezzetek még emberkéket mert mi általában 6-7 fővel rendelkezünk, ti meg csak 3an!!
7 Vs. 3 nektek jó?? -
#2829 remélem minnél hamarabb és akkor lesz nektek -
Edward2 #2828 Kevés magyarral találkozom a szervereken! -
HoTDoG #2827 Nemrossz az oldal. AZért jó látni, hogy ennek a játéknak is vannak magyar klánjai.
Mondjuk ha igazán vágytok egy kis stratégiára, megpécelve fps-el, akkor próbáljátok ki a Natural-Selection-t.
Grafikája nem versenyezhet ezzel, hiszen hlmod, de a hl-ből kihoztak amit tudtak.
Első benyomások, vagyis a MOD lényege:
Két csapat van, az alienek és az emberek küzdenének, ha ez egy sima HLMOD lenne. A fő cél persze a másik csapat épületeinek megsemmisítése. De itt nem csak a harcon van hangsúly, hanem a stratégia részen, szószerint.
Épületeket kell felhúzni, azokat védeni, ezt a folyamatot az embereknél egy commander vezérli, ő adja ki az utasításokat az egész csapatnak, egy starcraft szerű nézetből látja a pályat, lerakhatja az új létesítményeket, amit a többi katonának kell megépíteni, fegyvereket adhat, töltény és HP utánpótlást, a harcosoknak waypointokkal mutathatja az utat az ellenfél felé.
Az alienek önállóan építkeznek. Náluk többféle karakterosztály van, amit mutálódással lehet elérni, ahogy az SC zergjei. Az alap aliennel lehet falakon mászkálni és megharapdálni az embereket, az építő karakter nagyon fontos, az ún. resource pontokra kell magát rátelepítenie és egy kis létesítmény felhúzni, ekkor több "pénze" gyűlik majd a csapatnak. Az alienek fő központja a Hive, ebbol először egy van, de ha mindhármat felépítik a pályán, akkor több resource pont gyűjthető, és jobb harcos alienné lehet válni.
Az embereknek is ezekere a resource pontokra (kis platform, amiből fehér gáz tör ki) kell felhúzni egy "bányát", abből termelődik a pénz amit új épületekre, vagy fejlesztésekre lehet áldozni, így jobb fegyverek, páncélok, kiegészítők (pl jetpack) lesznek elérhetőek.
Röviden erről szól. Eddig sok embernek bejött :). Reális játéknak nem mondható ;).
1.5-ös AA:o peccs mikor jön ki? -
HoTDoG #2826 HUB-nak nincs klánoldala, vagy valami kis infosite-ja? :> -
#2825 Igen-igen -
#2823 Na jó napot kivánok, magyar hon legjobb AA:O klánjának megnyílt a weboldala:hunspecforce.fw.hu címen.
Szívesen várjuk más magyar klánok kihívását, edzésre illetve, véres küzdelmekre!!! -
#2822 1800xp fél giga ram az a butíáts meg anyi hogy nem high hanem low quality texture van ez a 2 lehetőség adott:)))Én meg nagyon fps buzi vagyok kell a minimum 40 ami egy mountain passon nagy nehezen van meg:( -
#2821 1800xp fél giga ram az a butíáts meg anyi hogy nem high hanem low quality texture van ez a 2 lehetőség adott:)))Én meg nagyon fps buzi vagyok kell a minimum 40 ami egy mountain passon nagy nehezen van meg:( -
#2819 A 30-40 fps közötti érték most egy GF4Ti4200-al megvan. (minden fullon) Az R9700-al hasítania kéne, de nagyon. -
#2818 Hát én 8500el nyomtam eddig lebutítva kiváncsi leszek ezek után a 9700en mit fog produkállni pesrze highon lesz minden!Ja 8500el 30-40fps volt -
#2817 Nekem GF2MX-el 800*600-ban, igaz alacsony textúrákkal, gond nélkül futott. -
HoTDoG #2815
Én itt szenvedek a GeForce 2-el ;). PErsze 2 éve az nagyon jónak számított. ;P -
#2814 Na holnap kiderül menyire low Fps game ez!Megnézük egy rédon 9700el. -
#2811 nem feltételeztem hogy lama vagy.