60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    igazábol csak az az egy kikötés hogy irc-n kelll lenni...
  • [DFL]vajdi
    tudsz jonni?
  • [DFL]vajdi
    kiraly gyere irc re #aa.hu
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Lehetek 5.?Hol lehet jelentkezni?
  • [DFL]vajdi
    nembaj azér kéne 1esülni, hogy magyarok1 csapatban jaccanak
  • [DFL]vajdi
    még csak 4 tag :((
  • Mu*][*h4pHu|{4
    KÖTSHÖG CSELÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hány tagu a DFL?
  • Mu*][*h4pHu|{4
  • Mighty
    NANA nem a mohaa!A netkód!

:)
  • [DFL]vajdi
    kiraly
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Én!
  • [DFL]vajdi
    az lenne a név hogy HUN (hungary gyengébbek kedvéért .. )
  • [DFL]vajdi
    ki lenne benne egy ilyenben? HUN [[[]]] LAMER külföldiek
  • [DFL]vajdi
    ez jó 5let nem????
  • [DFL]vajdi
    ehh milenne ha az összes magyar klán 1esülne?
    sztem kiraly. Csomoan lennénk.
  • The Garrett
    Na majd jól fejenlőlek valamikor :)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Mármint ,nem gagyi a géped!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Najó csak vicc volt!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Mert láma vagy ,és gagyi a géped.
  • The Garrett
    nekem ase egyetse
  • HoTDoG
    A mohaanak ténleg elég gagyi a netkódja. Én speciel azért hagytam abba. Olyan volt mintha folyamatosan akadoztak volna az emberek. DE armynál teljesen más úgy ahogy mondtátok. 300-as pingel és lehet élvezni a játékot.

"Mert akkora lámák, hogy még a Mount McKennáig sem jutottak el, estleg már a regisztrációnál elakadtak.Vagy olyan szar gépük van, hogy el sem indul rajta az Army."

ez így van
  • Petyus_
    Akkor úgy fogalmazok, hogy azért nem játszottam, mert német szervereken a Bridge-en szaggatott volt a saját és ellenfeleim mozgása. :)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    NANA nem a mohaa!A netkód!
  • [Rush]
    Mighty-nak igaza van az AA:O-hoz képest a BF meg a MOHAA 1 nagy rakás SZ@R!!!!!
  • Mighty
    hiaba rossz a ping, akkor is jatszhato az aa...nem ugy, mint a mohaa vagy a bf...
  • Petyus_
    Hmm.. nálam a BF42 multi demo volt a fordulópont. :) Meg azért hagytam abba, mert egy ideig nem volt Landor, külföldi szervereken meg rossz volt a ping.
  • The Garrett
    nem... az egy célkereszt akar(t) lenni ha jóltudom... minden topic moderálva van elvileg...
    mondjuk az a topic mindenről szól csak a CS ről nem.
  • The Garrett
    "Hihi emlékszem amikor kijött az aa, mennyien voltak az #aa.hu csatin" jaja emléxem még régen nagy verseny folyt hogy ki ér be előbb a DF szerverre mert annyian voltunk hogy 3 szerver is kevés lettt volna...

CSak gondolom sokankiábrándultak belőle anno mert igencsak bugos volt..
  • Mighty
    Gondolj csak az Infiltration-ra.

Szinte csak CSOCSO tartja eletben a topicjat :)
  • HoTDoG
    Hihi emlékszem amikor kijött az aa, mennyien voltak az #aa.hu csatin :>. Egyből készítettek egy lámasupport oldalt, amivel 1 hónap után sajna nem foglalkoztak :(, mára pedig már nyoma sincs. Igaz az fpscentralon vagy 1 aa-val foglalkozó lap, de az olyan gyengus mint maga az fpscentral.
    Na de hát ez így szokott lenni. Azokkal a játékokkal mindig kevesebben játszanak ahol taktikázni, gondolkodni kell, no meg reális. Ellentétben a q3-al, ut-vel, cs-vel.

Legyen már valami kis élet
  • [DFL]vajdi
    <---- ez 1 igen pojénos figura
  • HoTDoG
    vajdi én spec nemtom.

Csöves cs :). Valamikor még nemvolt az ;). De jól elbakták.
    Azért megadod a címet? Hátha még megy.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    UP!
  • [DFL]vajdi
    az mit jelent hogy ha a Forumban a listán egy csati mellett (x) jel van?
    netán moderálva lennék? (CS csati)
  • [DFL]vajdi
    Amugy jönni jönni DFL be mer.... hüha irc: #DFLaao.hu (kár hogy most nincsesnek fent botok ) még tényleg kellene 3-4 ember !!!! mer ha nem akkor hüdebabebábé
  • [DFL]vajdi
    csít? nehogy má.... gondoljatok bele jaccol, aztan halhatatlonok az emberek, meg simán lelönek meg minden... remelem landorrol is bannaolva lesznek ezek a rákfejüek vagy akkor jelszavasra kell csinlani
  • HoTDoG
    jaja. Valakit elkapnak csíttel, örökre kéne banolni minden szerverről. A cs-t is a csít vágta haza...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Tudtam!És tudtad ,hogy nofog ,no recoil ,szines skin is van hozzá?És azt tudod hogy az emberek nem hülyék és levágják fél óra után?És ,hogy kimennek ilyenkor szépen mircre és a userneved meg az ip-d simán banolják ilyenkor!Szal csítereknek official serveren nem sok esélye van!Kár ,hogy csak officialon.
  • Timber
    Garrett te mit ettel?

A CODE eredetileg BF/MOHAA klannak indult ... Csak voltunk paran akik AAOztak ... ^.^

Egy kis AAOban benne vagyok .. meg BFben is .. meg MOHAAban is ... de minderre nincs idom ... ^.^

Amugy tudtatok, hogy van mar Americas Army Aimbot? Tudnam minek basznak el minden jatekot a csalasokkal ...