60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2959 kb. 270mb -
#2958 Ha játszani szeretnék most ezzel, akkor kb. mennyit kéne letöltenem? És van ilyen, hogy full 1.5? -
#2956 ÁP -
#2955 bind k kill
Press K every round!
-
#2951 valaki karattyolja mar el mit kell tenni, hogy Honor pontom legyen ^.^ -
#2950 General protection fault!
History: ProcessLeaf <- TraverseBsp <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
MIAZ ISTEN EZ?
ezzel a szöveggel fagy ki a game MPből -
#2949 HELLO EVERYBODY!
Előszöris: Kellemes Ünnepeket, Boldog pinázós Újévet!!!!
Az AAO-t ne hanyagoljátok, tetejébe úgy érzem, frankó lett a neten... úgyhogy hajrá HSF és szedjük össze magunkat ha összeakarjuk verni azt a Francia bandát hétfőn...
lol........ most örülök mint macska a farkának! :)
!!!!!!yes:):D:D:D:D:D:D
kBagyula -
#2948 Ha elolvasod meg1x, akkor rajossz, hogy Timber uj nevet regisztralt. Ezert annak is ujra le kell tennie a vizsgakat :) -
#2946 Nekem is ez volt de még az első kiadásnál. -
#2944 na csak eddig tartott mire a tech supportos megmodnta, hogy megvan az a rifla training ^.^ meghozza a jo kis 40/40es ^.^ -
#2943 hat a faszom az 1.5 patchbe ... mar bocsanat.
akarok uj account (a regi nickemen van csak ... az meg nem kell) es a rifle trainingen nem jutok tul ... hiaba csinaltam meg negyszer 39-el es egyszer 40-el ... semmi ... transmitting ... utana kiirja transmitting done ... majd mikor mennek tovabb akkor meg nem completed a rifle training ...
hat ez igy baromira idegesito am! -
#2942 Mindenkinak Happy X-Mas!!!
És B.U.É.K.!!!!!!!
Mindenkinek jó szilveszert sok pinát meg piát!! -
#2941 BUÉK, ja nem BK (nem barátok közt, hanem boldog karácsonyt) Honorpontokpan gazdak újévet, ja nem:))) -
#2940 Boldog karácsonyt csimpánzok!
Bazzeg dugig vannak a Weapon Cache SE pályák. :( -
HoTDoG #2939 BOldog karácsonyt mindenkinek!
Vajdi te sztem a mondanivalódat egy hozzászólásba próbáld leírni, és az értelmetlen hozzászólásokat is mellőzd pls.
Mikor jön már az 1.6 :) -
#2936 Hogy te milyen kurva lusta vagy Meier ^.^ -
[DFL]vajdi #2935 mennyi hülye kis fickó -
[DFL]vajdi #2934 -
[DFL]vajdi #2933 most épp bnc vel foglalatoskodunk ugyhogy pont nem vagyok fent de mind1 :D szoljatok Dilmor nak -
[DFL]vajdi #2932 na sztem kiraly lesz gyertek #aa.hu ra ircen ;) -
[DFL]vajdi #2931 ÖSSZES KIBEBASZOTT KLÁN -
[DFL]vajdi #2930 bazz akkor te is comon :DD DFL klán rulla lesz ;))) -
#2929 Én meg Mighty-val. :) -
[DFL]vajdi #2928 kiraly akkor gyere klánba :DD. irc en ki vagy?? -
#2927 THX;) -
#2926 En Norbival tartok! -
[DFL]vajdi #2925 Hogy tudok nick helyett képet beilleszteni? -
[DFL]vajdi #2924 Mighty figy mi lenne DFL klánba jönnél?? -
#2922 Az a gáz, hogy hiába van 150 patch, ha nincs ASE támogatása, még. :( Ha valakinek már van, az szóljon pls. -
#2921 Na az a probléma Vajdi srác, hogy HUN klán már van -
#2919 te olvass csak levlistet ... mielott ilyen kijelenteseket teszel. -
#2918 a gond az, hogy csakugy mint MOH:AAban itt is csak megerzes lehet a dologbol ... es ne mond nekem, hogy teged meg nem bannoltak nemet MOH:AA szerverrol ... -
#2916 Én is benne vagyok! De csak akkor, ha vannak WAR-ok -
#2915 Esetleg en is jelentkezek egy AA:O only klanba :) -
#2914 pláne benne vagyok :) -
[DFL]vajdi #2913 AAO only -
#2912 bennevagyok AAO ban only ugye? -
[DFL]vajdi #2911 nemtom... -
#2910 -
#2909 Mi az a irc?