60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3177 A bridge-et ne hagyd ki, nekem az nagyon bejött mindkét oldalról, az már igazi háborús feeling... :-))) -
#3176 Egyetértek, ha lenne végre egy normális magyar PASSWORDOS szerver akkor szivesen leszoknék az amerikairól.
Akkor a javaslat:
1.Pipeline
2. insurgent camp
3. Farm ahol élünk (nemtudom a nevét a helikopteres)
4.Weapon Cache SE -
#3175 Akkor leszogezhetjuk, hogy mi magyarok tojunk az honor pontokra!
Hajra az europai serverekre! Beszelek majd Variaval, hogy peccselje fel a DL AA servert.
Toletek csak azt kerem, mondjatok meg milyen palyak menjenek rajta, korok szama, beallitasok, stb.
Mondjuk legyen olyan, hogy a 3 vagy 4 legtobb szavazatot kapott palya lesz benne a rotacioban.
az en javaslatom:
1. Pipeline
2. Weapon Cache SE
3. Insurgent Camp
4. Mountin Ambush
Korok szama 10, egy palya 4 match
min ROE 200
termeszetesen eles fegyverek es ne legyen team balance -
#3174 Így van. Én is nagyon szívesen játszom magyar szervereken (vagy európain), de official szerver az egy trágya, packet loss, ping miatt, meg a Honor-pont vadászat szerintem a játékélménynek is rosszatt tett. -
#3172 Akkor nem csak nekem vanak ilyen élményeim. Akkor utáltam meg a weapons cache-t, amikor már sokadszorra fordult elő, hogy a 3-4 méterre lévő enemybe belengedem majdnem az egész tárat, majd az megfordul és 2-3 lövéssel elintéz. Kissé lehangoló. :( -
#3171 sajnos a HONOR gyujtesi mizeria igencsak a official szerverre csalogatja az embereket. Innentol mar nem is a jatekelmeny szamit ... olyan ez mint a Pokemon matricas album ^.^
Lehetne mar magyar szerver rendesen ... es akkor lehetne ott nyomulni. -
#3169 egyenlőre official servert nem lehet üzemeltetni, csak bérelni én úgy tudom:(
Amugy leszarnám a honort ha lenne rendes magyar server -
#3168 Az amerikai hadsereg bele fog egyezni, hogy hivatalos servert futtass? -
#3166 Timber-nek volt igaza (veletlenul), hogy ez az honor pont tonkrebassza a jatekelmenyt...Feleslegesen van 3 magyar server, mert senki se jatszik rajta, pedig jobb teljesitmenyt tudnank nyujtani ott 100 alatti pingekkel.
Szoval HONOR monnyonle! -
#3162 ooopsz ez Timbernek ment. -
#3161 ez 100% hogy csíter. 2nap alatt összelőni ennyi embert az több mint lehetetlen. Max 2nap folyamatos játékkal. -
#3160 Az majdnem lehetetlen! -
#3157 Nem tudom te mit neztel, de Striker_1-nek 1 het, 1 nap es 14 ora jatekideje van. Leghosszabb, egy palyan eltoltott ideje is 4 ora :) De ahogy nezem, o is szabadteri palyat preferal.... -
#3155 hat nem tudom az 1000+ gyilok es a 47 halal az durva ^.^ -
#3146 Azt a dedurva! -
#3144 Hülye vagy garrett!
Jah hogy Game party? :D ok -
#3143 Nekem már így is élvezetes csak azt a connect problémát oldanák már meg!!!!! 10 körből 3 ban nincs mouselook meg fegyver és csak 100 ból 1x tudom visszahozni. :/ -
#3142 valami buli nem? -
HoTDoG #3141 1.6-ot akarunk :)
Az új engine-al, meg sokmindennel 1ütt :)
Remélem tesznek bele új pályákat! És 1 iciripicirit élvezetesebb legyen a játék. -
kiskorúbézoltán #3140 Ehh... kicsit talán félreérthető !
Nem az merült fel bennünk , hogy cheat-eljünk , hanem az , lehetséges , hogy egyesek cheat-elnek a gammában .... -
kiskorúbézoltán #3139 OFF
(Bocsi midenkitől !)
Timber !
Írtál valami elit hacker oldalról aminek a fórumán cheat-ekről is szó van , de az oldal címét nem írtad meg (talán nem véletlenül :) ) .
A kérésem a következő lenne , ha nem probléma , ha legközelebb arrafelé jársz nézd már meg nekem , hogy létezik-e cheat az "Il-2 Sturmovik" című progihoz . Félreértés ne essék , nem cheat-elni akarok de felmerült a lehetősége néhányunkban aki ezzel a progival játszik . Mi sajnos eldönteni nem tudtuk , de talán te találsz valamit a dologról .
A választért majd benézek időnként ide , vagy ha nem akarsz itt off-olni akkor a mailra is jöhet ([email protected]) .
Előre is köszönöm !
Mégegyszer bocsi mindenkitől az OFF-ért !
ON -
#3138 Te mirol is beszlesz? -
#3137 ma nem tudok felmenni Pestre... ugyhogy kimaradok a partyból de ha hóvégén lenne :)) akkor ok. -
#3136 legyen ma este ... IS! -
#3135 Legyen inkabb ma este!
megegyszer BUEK mindenkinek! -
#3134 nehogy atcsusszon a masodik oldalra!
holnap este lesz party? ^.^ -
#3133 BUÉK! -
#3132 ja és BUÉK az egész AA brigádnak!! Jövőre széjjellőjük a büdös csíterek picsáját:))) -
#3131 mármint sok loss és magas ping, általában az ajtókon sem tudok bemenni, mintha részeg lennék ide-oda dülöngélek a folyosókon és neki megyek minennek -
#3130 nekem ált 400 szal elág jó, de függ a packet loss-tól is, mert ha az magas ki spingel is laggolhat... Nekem mindkettő megvan +!/+!/"+!'+%"!=+="+!%"+!%+ -
#3128 BUÉK na ! -
#3127 mint korabban irtam ... a DEV szerverek azok ahol igencsak ellenorzik a cheatelest. Hamarosan az officialon is lesz. -
#3126 Nem fogod kitalállni!mib.Gondoltad volna? -
#3124 Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Ma pedig bulizzátok ki magatokat. -
#3123 Ez így van. El kell fogadnunk - tekintve, hogy nem tudunk mást csinálni - azt a tényt, hogy mindig lesznek olyanok, akik kevés "munkával" akarnak nagy eredményeket elérni. Ha pedig csíterrel találkozol vagy menj át egy másik szerverre, vagy minél kevesebb tűzharc árán próbáld megoldani a feladatot. (katonáéknál úgyis a küldetés a lényeg) -
#3122 B.U.É.K. Yó bulizást meg stb.-t minden kedves(vagy nedves?lucskos?Az YÓ!!!!)HUN AAO playernek. -
#3121 csít mindenhol van...nem lehet micsinálini. -
HoTDoG #3120 BUÉK mindenkinek! -
#3118 Kipróbálom a lőteret, ha sikerül elsőre 36-40 között lőnöm, akkor bérlövészetet vállalok. -
#3117 Este mikor kezdtek az MIB-n ?!!