60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3222 elküldtem a képet -
#3221 azaz ébresztő -
#3220 ébrezstőőőőőőőőőőőő -
#3219 Miről beszélsz eccsém?
Minden nap legalább 3-6 ember játszik...........
-
[DFL]vajdi #3218 !!!!! RANCID RANCID RANCID !!!!! -
[DFL]vajdi #3217 na raktam be képet asszem... -
#3215 fluga alapfokú html szerkesztés óráját láthattátok... -
#3214 mind1...
http://hsf.hq.hu
hohhó!
itt
ez az -
#3213 baze ez nem megy...
szóval
itt -
#3212 mármint
itt
-
#3211 ja és nézegesse mindenki a clanpage-t itt
a geo menüt pedig ha bejön ki lehet kapcsolni a lapon -
#3210 El tudnád küldeni nekem ezt a hátér képet?THX -
na ezt irja ki...szal akkor ujra toltsem le ? -
#3204 na letőtöttem ezt a gammát, de mikor windowscommanderben elindítom elkezd darálni a vinyó, a wc nem válaszol, és nem csinál semmit... -
hajrá magyarok!! -
#3202 na az én listám
1. weapons cache SE
2. Mountain Pass (csíter heaven)
3. Pipeline
4. Bridge (csíter heaven 2)
Norbi, illetve jobban mondva TIKAL hova lett?? több,mint 600 órája nem játszott!
HSF figyelem!! OLVASSÁTOK MÁ EL AZT A KIBEBASZOTT YAHOOT, MERT NEM HIÁBA KOPTATOM A BILLENYTŰZETET!!!!
-
#3201 na az én listám
1. weapons cache SE
2. Mountain Pass (csíter heaven)
3. Pipeline
4. Bridge (csíter heaven 2)
Norbi, illetve jobban mondva TIKAL hova lett?? több,mint 600 órája nem játszott!
HSF figyelem!! OLVASSÁTOK MÁ EL AZT A KIBEBASZOTT YAHOOT, MERT NEM HIÁBA KOPTATOM A BILLENYTŰZETET!!!!
-
Marki.. #3200 Mi az a honor pont, hol lehet látni?
Én csak azokat a pontokat látom, amit a kör során kapsz a leadershipért, az enemyért, meg a levonásokat ha sajátot támadsz. Valaki azt mondta, hogy végre van 13 honor pontja, megnéztem, de a neve mellet nem volt ilyen. Szóval nem értem. -
#3199 Most nem er ra Varia. Majd jovoheten. Egyebkent mar vagy 2 hete beszeltem vele errol. -
#3198 Eddigi allas 4 szavazat alapjan:
1. Pipeline
2. Insurgent Camp
3. Weapon Cache
4. Farm -
#3197 Meg varom a javaslatokat a palya listara.
Ha kerhetnem konkret palya nevek legyenek! (Norbi ez neked szolt )
Ricsik: paros kornel dontetlen nem lehet, mert automatice indul egy ujabb kor, eldontendo, melyik csapat nyert, a'la sudden death
Viszont akkor legyen 5 match :)
open server problemaja: ellepik a kulfoldiek es meg a server gazdaja se tud belepni...:(
Kellene egy olyan opcio, mint a mohaa-ban, hogy fenntartott helyek lehessenek. (Timber! te jol tudsz angolul: javasold ezt a fejlesztoknek, mint kovetkezo ujitas. azaz: LEGYEN BENNE AZ 1.7-ben! :)
Garrett: admin pass. Nem tudom, majd errol is ertekezem.
-
#3196 ÉS mikorra lesz Szerver is az elhatározásból? És DL lenne akkor vagy a LAndor? -
#3195 semmi csak a 314mb-s full 1.5 -
#3194 1.Insurgent Camp.
2.Pipeline vagy Weaponcache
3.Farm
4.Mountain pass -
#3193 semmi patch vagy ilyesmi -
#3192 az a 314 MB-os ? -
#3191 1.5 full kell neked. -
#3190 ha az Nvidiatol akarom lehúzni akkor onnan minden patck kell ? mert van 1 csomo...ja meg van egy 314MB-os armyOps is az is kell ? -
#3189 na akkor a ugy kellene megoldani hogy ha lenne egy csítgyanus gyerek azt kki tudjuk rúgni. ugyhogy minél több embernek ismernie kéne az admin pass-t. szerintem egyikünk se olyan hogy visszaélne vele. Legalábbis ahogy megismertem a társaságot. -
#3188 t Ja és addig, míg nincs magyar server, vagy át nem szokik az AA-HUN-team valami európai serverre nem hiszem hogy találkozunk, nekem is betelt az elég mélyfenekű pohár!!! -
#3187 Azis baszott lol, hogy míg várok connect után a játékra ugye mást csinálok, mikor hallom hogy indul a menet már velem, akkor kicsit várok, hogy mennyenek el az emberek, de igen ám, van olyan aki nem mozdul és ugyebár ilyenkor azt az alt tab miatt szépen meglövöm. Ilyenkor ugyebár alapból sitt és alabból minusz 1 honor (nálam), szal amit napokig laggolok a tetves szemét official army servereken, 1 sec alatt elszáll. Nagyon lol. Csatlakozom Meier-hez játszon a faxom ezeken a retkes szervereken nem ér semmit a game igy, emléxem milyen jókat lőttönk landoron, 1 hónap laggolás nem ér fel ott 1 nap játékkal.
Listám:
1. Pipeline, ha lehet 4 x
2. Weapon Cache (sima)
3. Insurgent camp
4. McKenna
A kör és a mach pedig páratlan legyen hogy ne lehessen az eredmény egál.
Ami a passolást illeti, ezzel az a baj, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy nap mint nap esténként összejön a 14-20 magyar:(, de ne legyen igazam, meg amúgy is tök jó széjjellőni a lama külföldieket . Ez majd úgy is elválik, sztem ameddig ki nem alakul addig ne legyen passos. -
#3186 mindenképpen legyen benne egy ejtőernyős pálya. Akkor meg inkább a farm mert a legelső az lófasz. -
#3185 http://www.americasarmy.com/downloads.php -
#3184 Pl. a hivatalos oldalukról, vagy az nVidia-tól, vagy akárhonnan, mert ezer helyen fent van. -
#3183 sziasztok...komolyan szeretnék foglalkozni ezzel a játékkal...mikor megjelent nekem is megvolt, csak akkor még nem volt netem, és ezért le ia törölte...most már van net, és ezért szeretnék kétni 1 linket ahonnan letölthetem... -
#3182 1. Insurgent, 2. Pipeline -> az alap!
3. Bridge (kell!), 4. a POW (HQ_Raid vagy mi) Rescue vagy lehet a Farmos is esetleg ehelyett. -
#3181 akkor:
1. Insurgent Camp (ha nincs nem is megyek!)
2. Pipeline (ha nincs Meier nem is jon!)
3. Swamp Raid
4. Tunnel -
#3180 ennyit nem bír a szerver. 4 felett fagyott anno a landor. -
#3179 Timber 7 palyaja:
1. Insurgent Camp (international number one ^.^)
2. Pipeline
3. Weapon Cache SE
4. Swamp Raid (szerintem kurva jo palya ... es kicsi ... keves jatekosnak jo)
5. Tunnel
6. HQ Raid (nekem tetszik!)
7. JRTC Farm (ugras rulez) -
#3178 Nekem az Honor/Hour 1.34 az nem is rossz ?!!! (mivel az ilyen nagyon profenyákosoknak 0.34 meg ilyenek)