60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
[DFL]vajdi #3277 Na sztem Mountain Pass akár lehetne is de ahhoz 10 - 10 ember kéne, és itt a nagytöbbségnem kedveli a pályát... -
Braveheart #3276 tudom paraszt vagyok hogy ide írom de szerintem a katonáknak is az OPERATION FLASHPOINTtal kéne játszaniuk ehelyett, mert megnéztem, és amellett hogy kurv@ darabos elég szar is (3-4 fps-t megy ezen: 1600+Athlon Xp, 512 ram, gef232mb) -
#3275 Tenyleg :)
Viszont a Passt jelöltétek meg. Igy most ez a pálya a 4. helyezett. -
#3274 a PIGI 2 topicban ott a letöltés link! -
#3273 Norbi: nekem nem jön be, meg a sok csiter azt a mapot szereti es tönkrebasszák a játékélményt...Eleget idegeskedek én anélkül is. Nem kell nekem szivroham :) -
#3272 Az különben Mountain Ambush, nem Mountain Pass -
#3271 Kosz sracok! Alakul ez :)
Norbi: nekem nem jön be, meg a sok csiter azt a mapot szereti... -
#3270 HEIHO Mighty!
Én momentán {HSF}Rush néven játszok!!!
Szavazás:
1., Waepon Cache SE
2.. Pipeline
3., Mountain Pass
4., Insurgent -
#3269 MI?????????az egyik legjobb map! -
#3268 Ezt a rancid dolgot hanyagoljuk lécci. Thx.
A HSF klan harom tagja most is tolja a játékot. Csak Moutain Pass-on, ami nekünk nem nagyon jön be... -
#3267 OK. szavazok:
1. Pipeline
2. Insurgent Camp
3. Mountain Pass
4. Weapons Cache SE -
[DFL]vajdi #3266 WWW.RANCIDRANCID.COM -
[DFL]vajdi #3265 -
[DFL]vajdi #3263 Magyar serverre még várni kell mer mégnincs 1.5 peccselve... Ugyhogy jáccál külföldi servereken. Töltsd le az All Seeing Eye serverkeresö progit. Aztan jaccal .... -
#3261 SRácok Project IGI 2 nagyon ottlesz multiban. CS szerű fegyvervásárlás, HATALMAS NYITOTT TEREK.
a player elfárad a sok futás után!!!!!!!!!!! kurvjó
a pályákon lévő kamerákat lehet nézegetni... amit az ellen diffuze kittel tud hatástalanítani. Lehet telepíteni sentry gunokat.
a grafika mondjuk nem a legszebb, de kit érdekel!!
OWNAGE!!!!!!!!!!!! -
#3260 nem csak minden este.:) -
#3252 4 mapot kell szavazni :D -
#3251 RANCIDD!!!!! -
#3250 1.5 ös peccsed van? -
[DFL]vajdi #3245 :DD -
[DFL]vajdi #3243 -
[DFL]vajdi #3242 Ugy hallottam minden jatekkal jaccotok vagy 2 hetet aztan jól komolyan veszitek ;]] -
[DFL]vajdi #3241 Lofaszt jaccotok sose jaccotok :DD -
[DFL]vajdi #3240 -
[DFL]vajdi #3239 fasza -
[DFL]vajdi #3238 a
-
#3237 erre csak annyit tudok mondani hogy:
MUHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH
-
#3236 ip: 212.92.18.103
név:bf
jelszó:bf
Komák!!!!!!
Ha van kedvetek innen szedjétek le a Project IGI 2 Béta multidemoját!!!!!!!!!!!!
a public multidemo jövőhéten jelenik meg!!!!!!!
EZ EGY FASZA GAME LESZ!!!!!!!!!! -
#3235 Ja igen, HSF Benzo, vagy Rush!
Lecci irjatok le milyen neven toljatok a gammat, hogy ASE-val megtalaljalak titeket. Thx. -
#3234 Jelenlegi allas:
1. Pipeline
2. Insurgent Camp
3. Weapons Cache SE
4. Farm
4. Mountain Pass
4. HQ Raid
Meg varom a javaslatokat!
Dilmor, Ricsik, Meier! Szavazzatok!!!
A HSF tajai is! Nektek is keszul a server! -
#3233 Akkor visszateszem én is a legelső logomat az SG-n :))))) -
#3232 nekem a gigexről jött le csa crc mentesen. -
#3231 RANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nebassz má hogy imsered???????????????????? -
#3230 én nem értem most töltöttem le harmadszor, és ugyanolyan szar!! ennek kicsit másabb volt már a setupja...de a 3/4-énél ez is megált és hiba !! -
#3229 Bocsánat a névelírásért. Helyesen: Vajdi -
#3228 Vajd: Nem egészen értem miről beszélsz. Mindenki játszik nálunk AA-t, csak nem felététlenül magyar szervereken. -
#3227 bazz szerintem rosz címre küldted:(Nem tudnád erre : [email protected] mégecce elküldeni?Thx -
#3226 lol most töltöm harmadszor az AA-t mert az első kettő nem jött össze...az elsőt az Nvidiarol a 2.-at meg mittoménhonnan szedtem...most se tudom honnan jön, de azok közül van ez is mint az Nvidias -
#3225 nm -
#3224 Ezer THX