60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3341 tegnap 11 fele volt kis landor aa, hát mit mondjak... az érzés más... nem laggol, nem ugrál, nem bugzik annyit spawnál, szal korrekt, igy már nem csak a hentelésre lehet ráizzitani, hanem a tényleges stratégiára, és az igazi teamworkre, ami tegnap eszméletlenül bejött. 2-3 ember legyőzhetetlen lehet 10 ellen is.
aakor este... -
#3340 Timber!! Marci!! Készülődni! :)
(vannak szebbek is, de azok rohadt drágák :)) -
#3339 Na akkkor ma ünnepi Szervermegnyitő ünnepély :) mindenkinek akinek AAO van a gépén jöjjön!!!!
Petyus te meg kezd el szervezni a hastáncosokat! -
[DFL]vajdi #3336 adsadf -
#3334 de nem magyarok akkor? -
Hornet[HUN] #3333 1. Mountain ambush
2. Mountain pass
3. farm
4. bridge
Egy szavazat mert keveseltétek -
#3330 Egyetértünk.
Ha most komolyan akartok 3. szervert akkor az lehetne jelszavas, és klánok mérkőzhetnének meg rajta egymás ellen. (de ez csak egy ötlet) -
#3329 aha ez így korrekt. DE a MIB azok kicsodák? MErt én még nemláttam őket semerre, traacker en sincs MIB :)
Ghostclan? -
#3328 Ez igy jo lesz. MIB adminja merre korical?
Mi legyen a 3. serveren akkor? :) -
#3320 eh kecseg caps lock:D -
#3319 NEM LEHETNE 2 KÜLTÉRI ÉS 2 BELTÉRI MAP? -
#3318 Ajjaj!
Itt az allas:
Pipeline
Insurgent Camp
Weapons Cache SE
Weapons Cache
Kene meg szavazat, mert igy nem kerul be szabadteri map. Ha igy maradna, akkor kiprobaljuk Garrett otletet, miszerint 2 hetente cserelgetjuk a szabadteri palyakat a 4. helyen. -
#3315 van egy hihetetlen hirem katonák. LANDOR 1.5 IS ON!!!
ip: 152.66.93.27, a DF klán AA serverre, lagmentes (általában) és alacsony pingek jellemzik. Érdekel valakit? -
#3313 Te mighty honnan tudjuk, hogy nincs-e megbundázva ez a szavazás? -
#3312 Akkor az aktuális állás?
Meg lehetne azt is oldani pl hogy a 4. map mindig más lenne. Mondjuk 2 hetente változna. -
#3310 Bizony nem mindegy, mert a Te szavazatod is szamit! :) Szoval konkret map nevet kerek a 4. helyre is! -
#3301 neked is! csá :D -
HoTDoG #3300 Hello mindenkinek!
No engem 1.6 -ig nemnagyon fogtok látni a szervereken :(. Most kicsit belehúzok a tanulásba, szal már a gépről is leszedtem. Majd 1.6-ot az új engine-al megnézem, meg a sok újdonsággal.
További jó játékot mindenkinek!
Üdv
-
#3299 Thiefben lesz :) lenézel és a testedet fogod látni! -
[DFL]vajdi #3298 Q: What are the minimum system requirements?
A: The minimum requirements for the game are:
Pentium3 766 (or equivalent)
128MB RAM
Win98/ME/2000/XP
DirectX8.1
32MB vid card supporting hardware T&L
600MB Hard Drive free space
4x CD-Rom (CD version only)
DirectX 8 compatible sound
56k modem or better
NVIDIA® nForceTM or other motherboards/soundcards containing the Dolby® Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio.
-
[DFL]vajdi #3297 az minek? na de hol van az ember lába az fps ekben? -
#3296 DE HOL VANNAK AZ ÁRNYÉKOK? -
#3295 mostmár nem is vidkártya függő, fut ez mindenen,csak kellett neki idő -
[DFL]vajdi #3294 az jó. -
[DFL]vajdi #3293 bruhaha de komolyan KÉRdeztem... -
#3292 kedden lesz meccsünk és nem tudok ott lenni,mrt szerdán vizsgám van... -
[DFL]vajdi #3291 ja mostmár tudom
OPFOR
Potential Opposing Forces; the enemy
-
#3290 bruhaha ugye ezt nem mondta komolyan?
opposing force
ellenfél -
#3289 mellesleg szoktunk jáccani, nézd meg a honlapon, hogy ki mikor volt online, hány órája. egyedül tikal az aki régóta nem nyomta -
[DFL]vajdi #3288 Én is ezt mondom :DD -
[DFL]vajdi #3287 Figyeljetek ki vagy mi az az OpFor? -
#3286 akkor valami el van baszva a gépeden ecsém,mert nekem a moutaine pass 15 fpssel futott egy 766os celeronon, gef 2 16mb rammal.... -
[DFL]vajdi #3285 megnyogodhatsz. minden punk ismeri rancidet. (én nem vagyok punk.) -
[DFL]vajdi #3284 Ahhoz képest hogy állat NVIDIA logoval kezdödik :O -
[DFL]vajdi #3283 Meg Bátyámnak 700as amd, 128sdr, Radeon7200, 800*600 as jáccható felbontáson simán megy a jatek... -
#3282 Erosen vid.kartya fuggo a jatek... -
#3281 ooopsz mániás ü -
[DFL]vajdi #3280 Lófaszt szar. Ez a legjobb játék a világon valamit nagyon elkurtál hogy 3-4 fps. nekem 1600AThlonXP, 256ddr, gf3ti200 on Mountain Pass 40 fps-t ad... -
#3279 Semmi baj. Nyugodtan megmondhatod a velemenyed. Szerintunk viszont jobb az AA.
A gef2 meg keves ehhez a jatekhoz... -
#3278 akkor nálad valami kurvanagy gáz van.
A játék politikai stb vonatkozásait meg már rég átbeszéltük és rájöttünk hogy ez csak egy játék. Akárki csinálta akárkinek.
Mighty: DE olyan jó látni hogy van még RANCID mánisás m.o. on :D