60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [Rush]

• [Rush]
    Hát ez nagyon szar volt öreg.............
  • [Rush]
    Na gyerekek úgy néz ki lassan elindul a Magyar AA:O bajnokság, a {HSF} szervezésében és a {HSF} szerverén fognak zajlani a matchek!!!!!
    Szép lassan tájékoztatok(unk) mindenkit, hogy hogy lehet majd jelentkezni meg ilyesmi!
  • The Garrett
    de nemá
  • Mu*][*h4pHu|{4
    DEmá
  • The Garrett
    hol? :DDD Menő biza :)
  • [DFL]vajdi
    Tök jó dolgok vannak a börtön falakon :D
  • [DFL]vajdi
    Most találtam még1 Easter Egget a jatekban :)
    A börötnben minden szoba falán van valami felirat, és az egyik szobában van egy m82 es mesterlövész puska :DDDD
  • [DFL]vajdi
    MEGTALÁLTAM A YETIT :DDD
  • [DFL]vajdi
    Garret menö a kép?!
  • [DFL]vajdi
    C-D-E-F-G-A-H-CCCCCCCCCCCCCCC
  • The Garrett
    NA ja az ilyen poppereknél sose lehessen azt tudni.
  • [DF]ricsik
  • The Garrett
    :)))))) Na ja :)))) egyszer rájövök már miért nem megy fel Landorra :)
  • Hamlet
    Ha egyszer kinyitnád a szemed (vagy szád :) ) és észrevennéd, hogy ott vagyok akkor meg tudnánk beszélni. Tegnap totál felháborodtam! Pipeline...defense vagyok Persze épp 3 vs 7. Benn ülök a WC-n, mert megfeküdte a hasam a töltött paprika (na meg a WC-ből lehet jókat lövöldözni kifele). Elhullik a 2 társ... na jó kimegyek, leszednek. Nézem: vote kick Hamlet.... hát bazz. Ok, kicsit jogos, de ne ilyen keményen mán fiúk! Ja, ezt első körben. Nem fogom defenseben lerusholni Popper266-ot, mert rámnéz és meghalok. Na mindegy.
  • The Garrett
    HAMLET KOMA! Landorra én nem tudok bejutni, de ha egyszer végre feljönnél IRc re akkor meg tudnánk beszélni merre hény méter :)
  • The Garrett
    ÉN élek halok a Paintballért. Itt miskolcon van egy elhagyott katonai lőtér a hegyek/erdők közt :) és ismerősömék " birtokba vették"

Ahogy jóra fordul az idő és lesz egy kis pénz mindig megszálljuik a haverokkal. ugyhogy ha lesz valami akkor én megyek ez 100%
    PAINTBALL FOREVA!
  • Kolin Mekré
    tenkjúverímacs
  • slender
    Nem tudok csatlakozni egyik szerverre sem. "Connection failed. Package '(ide több minden szokott kiírva lenni, csak nem látom az álcázó szir-szartól)' version mismatch." Ehh. Az 1.5-ös van meg, mi a bánatot kéne még föltennem???
    Tréninget is megcsináltam, bejelentkezve méghozzá!:)
  • Hamlet
    Garett milyen néven játszol Landoron? Csak mert még nem láttalak. Egész jó a gém, teccik. Már voltam börtönben is (egy visszapatant gránát, s utána berontó csapattárs lelövése miatt) :))
  • Kolin Mekré
    ezt jó hogy tőllem kérded, mert nálam is bejön a kérdés adott: hogyan?
  • The Garrett
    Ezt az MPSZ. hu t hogy lehet eltüntetni?????
    minden Frissítéskor behozza
  • The Garrett
    "Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét. "

DEHOGYNEM :PPPPP
  • The Garrett
    nekem is az volt. A GIGEX ről szedd le onnan tuti lejön.
  • [DFL]vajdi
    Sztem azt is meg kéne csinalni hogy az ajtó ne páncél ból legyen. Egy golyo simán átüt egy ajtót...
  • [DFL]vajdi
    Sztem azt is meg kéne csinalni hogy az ajtó ne páncél ból legyen. Egy golyo simán átüt egy ajtót...
  • Kolin Mekré
    hi

1.5-ös verziójú AA-t akarom leszedni az nvidia oldaláról, de már 3* leszedtem és mindig CRC hibás ...Tudtok egy magyar site-ot ahol fenn van ez az 1.5-ös verzió?
    Köfike a segítséget
  • Mighty
    Par hete volt egy interju Abraxas-szal. Az FPS central jovoltabol, ime magyarul:

Military Sim: Lesz valaha célkeresztje a gránátnak, vagy egyáltalán valami vizuális megjelenítése dobás elõtt, hogy lássuk hová fog mennni?
    Abraxas: Célkereszt biztosan nem lesz, de már tervbe vettük, hogy a bal kezet jobban láthatóvá tesszük, ezáltal elõsegítve a pontosabb dobást.
    MS: Fogunk még látni második változatait (SE) a mostani pályáknak?
    Abraxas: Lehetséges.
    MS: Lesz majd lehetõségünk a kezünkkel vagy a fegyverünkkel megütni másokat?
    Abraxas: Nem, a közeljövõben biztosan nem.
    MS: Lesz majd pisztoly a játékban?
    Abraxas: Jelenleg nincs tervbe véve.
    MS: Mikor fogunk látni új fegyvertípusokat?
    Abraxas: Nehézkesen mondom hogy most. Tervbe van véve jó néhány fegyver, de most sokkal fontosabb munkánk van.
    MS: Mit terveztek a 2003-as évadban véghezvinni?
    Abraxas: Van jó néhány fontos célunk, olyanok, mint az új játékmód, és az AI bevitele a játékba. Mindemellett szeretnénk csinálni még több küldetést, és tovább bõvíteni a választható karakterek armadáját. Természetesen az idõközben elõkerülõ bugokat mindenképp ki foglyuk javítani.
    MS: Hamarosan fogunk látni aknákat a játékban?
    Abraxas: Attól függ, mit értesz az alatt hogy „hamarosan”
    MS: Hány ember dolgozik jelenleg a csapatban?
    Abraxas: Most 20an vagyunk, de még 1 ember felvételét tervezzük.
    MS: A kempelés továbbra is a taktikai elemeket fogja helyettesíteni a játékban?
    Abraxas: Természetesen. Mi nem nagyon hisszük el, hogy vannak igazi kemperek az AA-ban, és a legtöbb játékkal is így vagyunk. Az emberek mindenkit kempernek hívnak, akinek nem tetszik a játéka számukra. Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét.
    MS: Lesz majd lehetõség arra, hogy amikor jelentjük a pozicionkat bajtársunknak, akkor õ lássa azt az iránytûjén?
    Abraxas: Biztosan nem fogjuk megcsinálni. Már belegondoltunk, és valószínüleg ez kimarad.
    MS: A készülõ Rádió torony (Radio Tower) nevezetû pályán lesznek ejtõernyõsök. Ez most a 82. Ejtõernyõs csapat vagy a 75. Ranger csapat pályája lesz? Vagy esetleg valamely másik csapat kapja meg?
    Abraxas: Errõl jelenleg még nem nyilatkozom, hiszen a pályán még folynak a munkálatok, és még sok minden változhat.

• Mighty
    A jatekon belul egy megadott IP-re csatlakozni ugy lehet, hogy a console-ba beirod "open 152.66.93.27:1716" (<-- ez a LANDOR IP-je)
  • [Rush]
    És ez is............
  • [Rush]
    Ez a börtönőr lefizetése után........

• [Rush]
    Nálam ilyen a börtön élet...........

• [Rush]
    BOCS fiúk a képekért de azt hittem ehez nem kell jelszó :D
    Úgyhogy felrakom más szerverre........
  • [DF]ricsik
    lol, nekem nincs ilyen gondom csak ezen az oldalon dobja be, viszont mia felhasznnév és jelszó? az mpsz.hu-t nem fogaggya el
  • The Garrett
    MI ez a MPSZ.hu Fél percenként megnyitja ez a kurrrrva explorer... már 3adszorra törlöm ki a temp internet fileokból...MI EEEEEEEEZ?
  • Mighty
    mpsz.hu te tok :)

Azert johet a moderator...

Dilmor: szallitanak pl Ausztriaba is csak kicsiny hazank mar tul messze esik nekik...:(
  • a.carkey
    bravo! mszp.hu + jelszó ...
    MODERÁTOR!
  • The Garrett
    hmmm nálam ilyenkor helyrehozhatatlan a hiba... ugy indul ilyenkor a kör mintja kitenne spectbe... 1-2 mp ig nézem a hegyeket, és utánna betesz a gamebe. Se fegyver se HUD se Mouselook. Ez a Durvábbik eset itt lenn.
    És nekem nem sikerül.
  • The Garrett
    Ilyet még nem basztam:

Amit láttok ott az egy kéz meg a fegyver. Nos azt a kezet tudtam irányítani miközben egy helyben álltam, és az az "izé" mozgott helyettem :)) ez van ha 6000 pinggel indul a kör :)))))
  • [DFL]vajdi
    nagyszerü :D