60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
-
#3581 Hát ez nagyon szar volt öreg............. -
#3579 Na gyerekek úgy néz ki lassan elindul a Magyar AA:O bajnokság, a {HSF} szervezésében és a {HSF} szerverén fognak zajlani a matchek!!!!!
Szép lassan tájékoztatok(unk) mindenkit, hogy hogy lehet majd jelentkezni meg ilyesmi!
-
#3578 de nemá -
#3577 DEmá -
#3575 hol? :DDD Menő biza :) -
[DFL]vajdi #3573 Tök jó dolgok vannak a börtön falakon :D -
[DFL]vajdi #3572 Most találtam még1 Easter Egget a jatekban :)
A börötnben minden szoba falán van valami felirat, és az egyik szobában van egy m82 es mesterlövész puska :DDDD -
[DFL]vajdi #3571 MEGTALÁLTAM A YETIT :DDD -
[DFL]vajdi #3570 Garret menö a kép?! -
[DFL]vajdi #3569 C-D-E-F-G-A-H-CCCCCCCCCCCCCCC -
#3568 NA ja az ilyen poppereknél sose lehessen azt tudni. -
#3567 -
#3566 :)))))) Na ja :)))) egyszer rájövök már miért nem megy fel Landorra :) -
Hamlet #3565 Ha egyszer kinyitnád a szemed (vagy szád :) ) és észrevennéd, hogy ott vagyok akkor meg tudnánk beszélni. Tegnap totál felháborodtam! Pipeline...defense vagyok Persze épp 3 vs 7. Benn ülök a WC-n, mert megfeküdte a hasam a töltött paprika (na meg a WC-ből lehet jókat lövöldözni kifele). Elhullik a 2 társ... na jó kimegyek, leszednek. Nézem: vote kick Hamlet.... hát bazz. Ok, kicsit jogos, de ne ilyen keményen mán fiúk! Ja, ezt első körben. Nem fogom defenseben lerusholni Popper266-ot, mert rámnéz és meghalok. Na mindegy. -
#3564 HAMLET KOMA! Landorra én nem tudok bejutni, de ha egyszer végre feljönnél IRc re akkor meg tudnánk beszélni merre hény méter :) -
#3563 ÉN élek halok a Paintballért. Itt miskolcon van egy elhagyott katonai lőtér a hegyek/erdők közt :) és ismerősömék " birtokba vették"
Ahogy jóra fordul az idő és lesz egy kis pénz mindig megszálljuik a haverokkal. ugyhogy ha lesz valami akkor én megyek ez 100%
PAINTBALL FOREVA! -
#3562 tenkjúverímacs -
slender #3556 Nem tudok csatlakozni egyik szerverre sem. "Connection failed. Package '(ide több minden szokott kiírva lenni, csak nem látom az álcázó szir-szartól)' version mismatch." Ehh. Az 1.5-ös van meg, mi a bánatot kéne még föltennem???
Tréninget is megcsináltam, bejelentkezve méghozzá!:)
-
Hamlet #3553 Garett milyen néven játszol Landoron? Csak mert még nem láttalak. Egész jó a gém, teccik. Már voltam börtönben is (egy visszapatant gránát, s utána berontó csapattárs lelövése miatt) :)) -
#3552 ezt jó hogy tőllem kérded, mert nálam is bejön a kérdés adott: hogyan? -
#3551 Ezt az MPSZ. hu t hogy lehet eltüntetni?????
minden Frissítéskor behozza -
#3550 "Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét. "
DEHOGYNEM :PPPPP
-
#3549 nekem is az volt. A GIGEX ről szedd le onnan tuti lejön. -
[DFL]vajdi #3548 Sztem azt is meg kéne csinalni hogy az ajtó ne páncél ból legyen. Egy golyo simán átüt egy ajtót... -
[DFL]vajdi #3547 Sztem azt is meg kéne csinalni hogy az ajtó ne páncél ból legyen. Egy golyo simán átüt egy ajtót... -
#3546 hi
1.5-ös verziójú AA-t akarom leszedni az nvidia oldaláról, de már 3* leszedtem és mindig CRC hibás ...Tudtok egy magyar site-ot ahol fenn van ez az 1.5-ös verzió?
Köfike a segítséget -
#3543 Par hete volt egy interju Abraxas-szal. Az FPS central jovoltabol, ime magyarul:
Military Sim: Lesz valaha célkeresztje a gránátnak, vagy egyáltalán valami vizuális megjelenítése dobás elõtt, hogy lássuk hová fog mennni?
Abraxas: Célkereszt biztosan nem lesz, de már tervbe vettük, hogy a bal kezet jobban láthatóvá tesszük, ezáltal elõsegítve a pontosabb dobást.
MS: Fogunk még látni második változatait (SE) a mostani pályáknak?
Abraxas: Lehetséges.
MS: Lesz majd lehetõségünk a kezünkkel vagy a fegyverünkkel megütni másokat?
Abraxas: Nem, a közeljövõben biztosan nem.
MS: Lesz majd pisztoly a játékban?
Abraxas: Jelenleg nincs tervbe véve.
MS: Mikor fogunk látni új fegyvertípusokat?
Abraxas: Nehézkesen mondom hogy most. Tervbe van véve jó néhány fegyver, de most sokkal fontosabb munkánk van.
MS: Mit terveztek a 2003-as évadban véghezvinni?
Abraxas: Van jó néhány fontos célunk, olyanok, mint az új játékmód, és az AI bevitele a játékba. Mindemellett szeretnénk csinálni még több küldetést, és tovább bõvíteni a választható karakterek armadáját. Természetesen az idõközben elõkerülõ bugokat mindenképp ki foglyuk javítani.
MS: Hamarosan fogunk látni aknákat a játékban?
Abraxas: Attól függ, mit értesz az alatt hogy „hamarosan”
MS: Hány ember dolgozik jelenleg a csapatban?
Abraxas: Most 20an vagyunk, de még 1 ember felvételét tervezzük.
MS: A kempelés továbbra is a taktikai elemeket fogja helyettesíteni a játékban?
Abraxas: Természetesen. Mi nem nagyon hisszük el, hogy vannak igazi kemperek az AA-ban, és a legtöbb játékkal is így vagyunk. Az emberek mindenkit kempernek hívnak, akinek nem tetszik a játéka számukra. Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét.
MS: Lesz majd lehetõség arra, hogy amikor jelentjük a pozicionkat bajtársunknak, akkor õ lássa azt az iránytûjén?
Abraxas: Biztosan nem fogjuk megcsinálni. Már belegondoltunk, és valószínüleg ez kimarad.
MS: A készülõ Rádió torony (Radio Tower) nevezetû pályán lesznek ejtõernyõsök. Ez most a 82. Ejtõernyõs csapat vagy a 75. Ranger csapat pályája lesz? Vagy esetleg valamely másik csapat kapja meg?
Abraxas: Errõl jelenleg még nem nyilatkozom, hiszen a pályán még folynak a munkálatok, és még sok minden változhat.
-
#3542 A jatekon belul egy megadott IP-re csatlakozni ugy lehet, hogy a console-ba beirod "open 152.66.93.27:1716" (<-- ez a LANDOR IP-je) -
#3541 És ez is............
-
#3540 Ez a börtönőr lefizetése után........
-
#3539 Nálam ilyen a börtön élet...........
-
#3538 BOCS fiúk a képekért de azt hittem ehez nem kell jelszó :D
Úgyhogy felrakom más szerverre........ -
#3534 lol, nekem nincs ilyen gondom csak ezen az oldalon dobja be, viszont mia felhasznnév és jelszó? az mpsz.hu-t nem fogaggya el -
#3533 MI ez a MPSZ.hu Fél percenként megnyitja ez a kurrrrva explorer... már 3adszorra törlöm ki a temp internet fileokból...MI EEEEEEEEZ? -
#3532 mpsz.hu te tok :)
Azert johet a moderator...
Dilmor: szallitanak pl Ausztriaba is csak kicsiny hazank mar tul messze esik nekik...:( -
#3531 bravo! mszp.hu + jelszó ...
MODERÁTOR! -
#3530 hmmm nálam ilyenkor helyrehozhatatlan a hiba... ugy indul ilyenkor a kör mintja kitenne spectbe... 1-2 mp ig nézem a hegyeket, és utánna betesz a gamebe. Se fegyver se HUD se Mouselook. Ez a Durvábbik eset itt lenn.
És nekem nem sikerül. -
#3526 Ilyet még nem basztam:
Amit láttok ott az egy kéz meg a fegyver. Nos azt a kezet tudtam irányítani miközben egy helyben álltam, és az az "izé" mozgott helyettem :)) ez van ha 6000 pinggel indul a kör :))))) -
[DFL]vajdi #3525 nagyszerü :D