60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3649 Én úgy tudom, hogy már lehet nevet változtatni. A training eredmények és a honorok is megmaradnak. Legalább is nekem gond nélkül sikerült.
Feltételek: 24 óránként csak egyszer változtathatsz nevet, a régi neved "tulajdonjogáról" automatikusan lemondasz.
Ha netán kell link, majd megnézem.
-
#3647 Már átvan váltva a kép csak refresselni kell....
-
[DFL]vajdi #3646 NEm mükszik. Nagyon nem váltja át a képet. :( Amugy kihivtam 6v6 ban a HSF klánt ;]]] lámázunk 1 jót...
-
#3645 A change profilnál küldesz 1 új képet azt csáó....
-
[DFL]vajdi #3644 Na még annyi hogy a clanwar oldalon a profil képet hogy tudom cserélni egy másikra? :) -
#3641 Inquistor: írj ide
mailto:[email protected]
hogy izé, meg nem tuttam, meg vissza légyszi... -
[DFL]vajdi #3640 Figy Rush!
Történt egy kis baki. A klán névhez véletlen azt irtam hogy [DFL]vajdi légyszi javitsd már ki [DFL] re. (tied az oldal nem?) . Elöre is köszi -
#3637 Nem kell feladni. Ez a lassu reagalasu AA:O community :) -
#3635 VAN 1 KIS GÁZ GYEREKEK, NEM NAGYON LÁTOM Az AKTÍVÍTÁST A MAGYAR AA:O BAJNOGSÁG FELÉ..........
HA NEM AKARTOK JELENTKEZNI AKKOR ÍRJÁTOK IDE BE MERT AKKOR ABBA HAGYJUK AZ EGÉSZ SZERVEZÉSÉT!!!!
EDDIG:Colonel_Hannibal és Mighty NEVEZETT A TÖBBIEK HSF TAGOK ŐKET NEM SZÁMOLOM BELE, JÓ LENNE MINNÉL HAMARABB ELINDÍTANI A DOLGOT, ÚGYHOGY JELENTKEZZETEK KLÁNOK, SPIELEREK!!!
CLANWAR -
[DFL]vajdi #3633 Mighty Ashram is csapattag :))) -
[DFL]vajdi #3632 Sztem nézd meg ezt: www.irc.hu itt minden le van irva hogy hogy kell használni. tök 1xű az egész... Nem kell lámerkodni ;]]] -
#3630 mostse megy a csodaserver szal lehet hogy csak mákod volt, vagy az öregördög sem tuggya... -
#3629 Ez a server mikor szokott menni? Most eppen nem talalom ASE-val...:( -
#3628 Na akkor mégse lesz egész d.u. játék :) Korizás rulz :) -
HoriG #3626 Hmm érdekes mert a mesterlövész training nem elérhető. -
#3622 Es a sniper traininget megcsinaltad? -
HoriG #3621 Megtudná-e nekem mondani valaki, anélkül hogy ezt a rengeteg hozzászólást el kéne olvasnom, hogy hogyan tudok sniper lenni. Külföldi serveren azt mondták a lőgyakorlaton kell 36 célt lelőni. Namost nekem 40/40 lett ez a gyakorlat mégsem tudok snipolni. Eddig még nem kérdeztem csak 1 embert, ő ezt mondta.
Amúgy tetszik a játék, már 1 napja tolom :D -
#3615 Inq írtam nektek mailt légyszíves minnél hamarabb válaszoljatok............ -
#3612 Na gyerekek nem nagyon jelentkeztek az AA:O bajnokságra.......... -
#3608 Erre gondoltal? :) -
#3607 NA bocs szar a link!!!
www.mpsz.hu/clanwar -
#3606 Na gyerekek újabb INFO a bajnogságról:
Csekkoljátok meg!!
Akit érdekel az Jelentkezzen ott és írjon nekem mailt a biztonság kedvéért!!!! -
#3605 Asszem DFL is osszehozza azt az 5 fot. (Dilmor, Vajdi, Norbi, JTamas, es jomagam) -
#3604 huha de sokszor belőttem azt a szmájlit ehhh -
#3603 ja nekem is kell olyan logo:) -
#3602 Hi! HSF- irtam levlistára, sorry, majd jövök, most is csak vmi linuxosrol gépről irok és nem tudok még egy mircet sem belőni meert nincs admin pass-om :)
de nem soká otthon is lesz netem megin aztán majd jövök -
#3601 NA ugy néz ki a CODE össze tud hozni egy 5 fős AAO csapatot. :) HOOAH! -
[DFL]vajdi #3600 30v30... ez nem bf :DD -
#3599 Szerintem bármelyik map lehetne, 2vs2 , 5vs5, ben.
Vagy nekem lenne egy érdekes elgondolásom, ami kicsit eltér a szokásostól, és talán bonyolult is lenne megvalósítani.
Ez egy campaign szerű bajnokság lenne.
PL így nézne ki egy Winter campaign:
1 csapat végig támadó a másik véggig védő.
1. Map Bridge az x csapat áttámad a hídon.5-6 kör.
2. map Pipeline x csapat szintén támad megint 5-6 kör.
3.Map MOuntain pass ujra az x csapat támad és eléri a konvojt jóesetben.
Ezután szerepcsere és y csapat aki a 3 körben védő volt. Végigjárja ugyanezt az utvonalat.
Aztán lehetne egy Forest camapaign: Mountain ambush| Swamp raid| Farm.
stb stb....
Ötletnek nem rossz imho. -
#3598 Nirvana :) -
#3597 szerintem az jó megoldás, hogy random pálya(persze a csapatok napokkal a mecccs előtt megtudják). játékosok száma minél több, annál jobb, dehát ez függ a klán tagok számától. vagy esetleg több "létra" (4v4, 6v6, 30v30)
-
[DFL]vajdi #3596 Na figy mikor lesz ez a "bajnokság" és hogy lesz mint lesz, és hány pálya, meg hányas csapatok, meg...? szoval megminden. -
[DFL]vajdi #3595 no i dont have a gun... -
#3594 huhh de kiadós volt ma.! mindenki sajnálhatja aki nem jött :P -
#3593 10től jáccunk a 101esekkel wc-n! tessék drukkolni! -
#3591 kamu -
#3589 Köszi forrókutya, majd átgondoljuk.......... -
HoTDoG #3588 IRC-n #bf.hu chati, vagy mail. Mailcímét az fpscentral-on megtaláljátok. -
HoTDoG #3587 www.fpscentral.hu AA:O részlegére hírezőket keresnek!
Valaki(k)nek lenne kedve?
Akit érdekel az keresse meg G-San -t. -
#3583 Nem is tudtam, hogy a foufoulala meg a striker_1 magyar, mik vannak...........