60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3787 Ezekiel
Abraxas
Azota van meg 1 interju: Itt -
#3786 hol vannak az eredeti interjúk? -
#3785 több ilyet ne.
meghaltam -
#3784 Inquisitor: asszem neked volt gondod a HF előtaggal.. megoldották?? -
#3783 nincsmit :D -
#3780 Buta vagy, haverom most hozott Egyiptomból két-három válogatás CD-t! Nagyon is jó! :) -
#3779 van arab popzene :D -
#3778 akkor veszek fel, mert csak kazin van.. de valahogy áttolom gépre. -
#3775 jaja mit gondolsz miért ott kampelek állandóan? :D
-
#3772 jah mondtam már hogy kurvanagy feeling arab népzenére AAOzni? -
#3765 ehh a Sörnek meg kell adni a tiszteletet. Aki akar fejön pestre (énis feltolom az arcom) és akkor megülünk egy csendes kocsmában, utánna meg jöttök velem meg timberkomával zenés táncos mulatozásra. -
#3763 -
#3762 advanced
... -
#3761 Emberek nem tudja vki véletlenül az advanced szerverek jelszavát? Előre is kösz a segitséget. -
#3760 Csak azért mert nekem címezted:
1. Azért játszom, mert szórakoztat (és nem honorért).
2. Nem láttam még Angliát.
Akkor, Anglia hogy nem is létezik?
3. Nem nyavajgok, inkább csak nem hallgatok. Meg persze mosolygom a popper-féle "megoldásokon"
UI: Nem akartam flamelni. Válaszoltam, mert nekem írtál.
Amit le akartam írni (vagy nem elhallgatni) az már úgyis itt van. -
#3759 he-he-he (képzeld hozzá, ahogy dörzsölöm a kezeim gonosz vigyorral) -
#3758 Benzo :) legalább jót röhögnénk a részegen fetrengö Rushon :D -
#3757 Kérdésem miért kell ezt a játékot is tönkretenni az egymás gyalázásával? Lámázásával? Lecsíterezésével? Ez annyira visszataszitó. Nem a szorakozásért játszol RedowL ? Játszottam eleget itt egy pár emberrel , de most vagy én vagyok vak de nem láttam csitelni öket. Bár nem hiszem hogy bárki bármikor valakiröl azt mondja hogy csíter és tényleg igaza van. De a lényeg hogy más játékát ne rontsd el azzal hogy nyavajogsz. Ha nem tetszik a stilusa ahogy játszik ne játsz vele.
-
#3756 Rá lehet fogni a Reflexre :) -
#3753 JAh CSAK Dimort szabad lámázni mert ő megérdemli :D nem tudja megkülönböztetni a tőle 2 m re álló opfor katonát és a squad Leaderét :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#3751 Figy nem fogunk lámázni... gyere fel nyugodtan a #aa.hu csatira (irc.extra.hu) és gyere gamelni. Hidd el sokal többet lehet tanulni abból, ha csapatban mész be egy szerverre, mint egymagad. -
#3750 Egyszer majd azonban elolvad a hó, lehet közlekedni, aztán már csak szervezés kérdése. :) -
#3749 abraxas interjú:
http://repro.fw.hu/abraxas.htm
ezekiel interjú:
http://repro.fw.hu/ezekiel.htm
-
#3748 FLAME
fluga megtalálta a smiles.nl oldalt
-
#3747 -
#3746 Mondhatni előre ittam (megmi) a maci bőrére!
-
#3745 jaja! -
#3744 ehh ezzel csak az a gond, hogy az ország számos területén vagyunk szézszórva! de nem rossz ötlet! -
Hornet[HUN] #3742 Sziasztok!
Szerintem is azzal kéne foglalkoznotok,hogy minél több embert bevonjatok a játékba és nem egymás fikázásával.Elég sok magyar játszik itt-ott csak lehet ,hogy lámák mint én és nem szeretik ha cikizik őket vagy nem ismerik ezt a fórumot vagy hányingerük van az ilyen veszekedésektől.Ne legyetek tipikus magyarok akik egymásra vicsorognak, inkább élvezzétek a játékot és hozzatok össze egy jó bandát.Egy komoly sörözés sokat lendítene a helyzeten ha meg tudjátok oldani a távolság okozta problémákat.Azért játszik az ember,hogy jól érezze magát,persze piával is meg lehet oldani a jó kedvet. -
#3741 akkor most innikell nem AAOzni :D -
#3740 Gratula! -
#3739 jaja kinkeld be az interjút,mert fáradt vagyok az angolhoz mostanság.:( -
#3738 és télleg hagyjuk abba a flame-t inkább azzal kellene foglalkoznunk, hogy megismertessük ezt a nagyszerű játékot, mert sajnos kishazánkban a fórumozók kivételével sajnos kevesen játszanak,pedig ha pölö akkora ismertsége lenne, mint annak idején a diablónak, akkoe hemzsegnének a jobbnál jobb magyar szerverek. példát lehetne venni az rtcw-ről, ahol van sok magyar szerver és jáccanak is sokan! wolf.pganet.com meg lehet nénzni, asszem példaértékű, még irtak a fiuk (a magyarok) egy wolflauncher nevű programot is, amivel könnyen gyorsan egyszerűen lehet csatlakozni a szerverekre! és folyamatos a frissítés is!
szóval NO FLAME és ÖRÜLJETEK, MERT MEGVAN A MIKROÖKONÓMIA VIZSGÁM, KVÁZI VÉGE A FÉLÉVEMNEK!!!!!!!! BOLDOG BIRKA BURKA!!!! (azaz juhéjj) -
#3737 ja meg ELVILEG nekünk is lesz hamarosan vmikor szerverünk, csak azt nem tudom, hogy mikor, weine dolgozik rajta, meg annyi kellene hogy egy vinfost feltegyünk egy gépre. nem tudom, hogy gyors kapcsolatnak számít-e,de 100mbites a vonal.
dr ak-val pedig jáccottam, és tudom hogy tutti jól nyomja! -
#3733 :)
Örülök, hogy erre válaszoltál.....
Pedig eddig nem is írkáltál ide......Persze értem...a helyzet súlya miatt be kellett regisztrálnod.
:)
Na részemről lezárva.....
(nekem már eleget bizonyítottál rush ) -
#3732 engem érdekel, ha nem sok oldal ide is bevághatod szerintem, mert sokaknak jó jöhet...
ha nem akarod bevágni jöhet a mélemre
thx -
#3731 TAKARODJATOK MÁRR INNEN FLAMELNI Máshova.
Mondom ha valami bajotokvan akkor intézzétek el ircen. -
#3727 Jaj, ez a szerénység! Miért nem ismered be, hogy mennyire jó vagy, csak pár kill után lelöveted magad, hogy másnak is legyen sikerélménye. -
#3726 Na ide figyelj Dr. BUBO, nekem nem kell semmit felvállalnom, mert nem csalok, eddig amikor jáccottunk úgy gondoltam jól megvagyunk, mint magyar a nagyarral, de evvel a beszólásoddal, hogy ÉN csalok, elástad magad egy pár emberke előtt.......
Meg olyanokat miért nem emlitesz, hogy amikor ÉN bementem a házba te lelöttél, na akkor már az elvileg csak 10ből 9!!! De ha már 1 kamu van is akkor több is lehet öreg........ -
#3725 amúgy itt a csítelés, meg hasonlókhoz szólva
Én vagyok a legnagyobb csííter, csak nem veszik észre, mert pár kill után mindig lelövetem magam...