60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3878 En ilyet meg nem vettem eszre.... -
#3877 Hmm nem hagy nyugodni valami. HA Fireteam/squad leader vagyok, és valaki meglő a saját teamemből akkor miért én kapok ROE-t? Ez valami bug, vagy szabály? -
Sam #3875 Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne:
Hogyan lehet elkezdeni a sniper oktatást? Mi kell hozá? Mit kell előtte megcsinálni?
Előre is köszi! -
#3874 Hát, ha már így rákérdeztél...
Legalább annyira hatékony, mint a "system recovery" opció ! Sejted a választ ? -
#3873 Ugy tudom XP-nel van driver rollback...bar nem tudom mukodik-e katasztrofa eseten :) -
#3872 JIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
Ez azt jelenti: MŰKÖDIK ! (KOPP-KOPP)
Feltelepítettem a 3.1-es Catalyst-ot; e volia' !
Igaz, a SYS INFO még mindig ugyanazt írja ki, de legalább elindul !
Akkor jöhet a regisztráció, majd a gyakorlás !
Üdv: Piftu -
#3871 Na srácok. Kinn van az új Catalyst. A 3.1-es verzió.
Felrakjam ?
Igen ám, de...
"Hála Istennek" egy újabb ATI driver, ami a világ ATI felhasználóinak 30-40%-ánál a legdurvább bugokat produkálta. Már régen volt ilyan ATI driverrel. Az utóbbi időben csak dícséretet érdemeltek, míg mostanában az NVidia meghajtói voltak katasztrófálisak (régebben ugye az volt az etalon).
Most megint megfordult a tendencia ?
Mit tegyek ? Mert nem akarok WinXP reinstallt egy bugos driver miatt.
Ugyanakkor hátha nálam nem lenne gond, emellett a játék is izgatja már nagyon a fantáziámat !
Ehh, ezt alaposan meg kell gondolnom ! -
#3870 elvileg.... erről ricsik tudna mesélni :D -
#3864 Mi van puding ? Beszótá' ???? -
#3863 Köszönöm szépen ! (tényleg)
Sajnos ez nálam nem segít. Ugyanis én úgy telepítettem az ATI drivert, ahogyan a srác írta.
Régi levakar, of course reboot (rá is kérdez), új install...
És természetesen a legújabb Catalyst driver van feltelepítve. Ezt mindig figyelem.
Hát ez van. Azért tényleg köszönöm, hogy próbáltál segíteni !
-
#3862 "jól van kicsi Joe, hülye vagy "
Kötekszel nokedli? :P -
#3861 Akkor roviden! ATi driverek uninstall, reboot, uj catalyst driver install, aztan start AA:O.
Koszonom HonorWhore Piftuka neveben is! -
#3853 Felismerhető, hogy a kép melyik "jó munkásembert" ábrázolja? :DDD
(a megfejtők között Szalacsi Sándor cd-ket sorsolunk ki!) -
#3852 A más fórumokról toborzásról annyit hogy játszák ezt a játékot elegen. Az lehet hogy nem itt Magyarországon, de világszerte sokan, ha nem így lenne be lehetne jutni a tetves szerverekre. De sajnos a helyzet az hogy alig lehet bejutni, ha pedig bejutottál és szerencséd van akkor nem dob ki az első körben. Így most elég szar az egész remélem javitanank rajta. -
#3849 Ecsém a képből nem látszik, szinte semmi. -
#3847 Mondjuk tegnap szerencséd volt, hogy lehalt a szerver. A minusz pontjaidat kinullázva. -
#3843 Kezitsókolom Májtimeló !
Jelentem, megpróbáltam, amit javasoltál ! Elolvastam a fórumot, megnéztem egy csomó hozzászólást a "critical error" témában.
Sajnos változatlanul (vagy egyre inkább) kezdek mérges lenni.
Az emberek többségét "elintézik" annyival, hogy "jól van kicsi Joe, hülye vagy ! Felraktad a DirectX-et ? Feltelepítetted a legújabb VGA drivert ? Bla, bla, bla..."
Szóval a szokásos "lamer szöveg" !
Azt viszont láttam, hogy nem örülnek az új topicoknak ! Most aztán már én mit tehetek ?
Úgy néz ki, nem tudok mit csinálni, amíg nem lesz egy új VGA-m. De hogy az mikor lesz... ? -
#3842 ez azt jelentené hogy állandóan feljebb viszik a ponthatárokat, de ez hülyeség. A server meg tuti elmenti a fő adatbázisban, mert másik serverre ha átmegyek még mindig megvan és 1x csak eltünik minden ok nélkül, semmi sitt, semmi -pont)
idegeimre megy...
uninstall lesz ebből. -
#3841 ezta tetves rohadt szarozást már ami itt megy.
tk nélkül harmadjára van az hogy kapok egy honort megvan jó ideig, váltogatok servert és még mindig megvan, aztán egyszercsak visszakapom az eredetit (tehát -1) és ez már harmadjára.
HIHETETLEN, valaki tdja mért? -
[DFL]_Hussars #3840 Hello mindenkinek..
mikor jon mar az 1.6? -
#3830 UP! -
#3828 ja...10 percbe tellett, mire be tudtam lepni egy jatekba... -
Ubi™ #3826 Ezt én is tapasztaltam. A tököm tele van már, hogy pl. megcsinálom az ejtőrnyős sulit, erre nem tudja elküldeni az adataimat. Ma már vagy 10x csinálta velem ezt. Miért ilyen sz@r az authentication szerver? -
#3820 pfffff
ne egessetek mar le :P -
#3818 Jol van, te szereted a nyiltakat is...:) -
#3817 Milyen ti? -
#3815 Jo volt. Azert latszott, hogy a HSF-nek nem ez a kedvenc palyaja. Mi viszont csak a zart palyakat kedveljuk.
ps: egyebkent neha okozhattatok volna meglepetest, ha nem scak a 3. emeletet veditek...:) -
#3814 NA gratulálok a nyertesnek meg a vesztesnek is :D -
#3813 UP! -
#3809 10-2 -
#3805 Thx a gamet HSF!Jó volt,legközelebb jobb lesz.
Na byez............
[DFL]n0rB33*
-
#3804 hehehehe
A /System/Config/ könyvtárban megtalálhatjátok a DEV Team billentyű konfigurációit.. van egy-két Lbaszott. :) -
#3803 megnyitod az
/Americas Army/System/user.ini file-t
ott megtalálod, hogy mihez mi van rendelve. oda írogass (előtte szerintem mentsd el).
amúgy meg console-ban:
bind 'gomb' 'parancs' ( ' nélkül)
-
#3800 nézd meg pl. a 3749es üzimet... -
#3799 -
#3798 loller -
#3796 aha Thx! Ezt akkor rosszult tudtam. Tök jó Meiertől csak tanulni lehet. Vele fekszem le aludni, és vele is ébredek :D -
#3793 bár a turntonearest cseppet durva lenne. -
#3792 ez hasznos! -
#3790 nya felvetem itt is:
AAban van egy ilyen command, hogy 'Turn To Nearest'
na ha ezt bindelem, egy gombhoz, akkor nem csinál semmit.. de azért érdekes.
Jha és van ojjjan, hogy 'Turn180', na he ezt benyomod akko szépen meg is fordulsz...