60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#3939 Csak nem egy noszemely? :)
Ha igen, akkor kezit csokolom!
Jelen allas szerint csak a Landor van magyar server. De ha jokat akarsz jatszani, akkor gyere az #aa.hu irc csatira estenkent! -
#3938 Lűttem szombaton a Landor szerveren és irtó/szó szerint/gyilkos kirájjjnő vótam/az elején persze gyenge...ismeretlen pájja,meg néha 1230-as PING :) /.
Nos ezúton köszönöm meg a lehetőséget és bocs a hirtelen kilépésért de eccerűen kidobott a kezdőoldalra a ... ina tudja mijér?!!!
-
#3937 Hi all!
Köszi a segitséget akkor újralövök/ahhhh..../
Az emlitett szerverek hivatalosak vagyis adnak becsüljed pontokat?
Leirná vki a magyar szerver/ek elérhetőségét Nékem vagy legyek okos és olvassam át ezt a millijóóó irásokatsokatmég...????
Magyar FANATIC-ÓDAL van az Armijélopsznak???
Ő...
Ui.:Pediglen Én bejeletkeztem!
Mér?
Egyébként elküldtem a 36 pontos lüvést és visszaigazolták...ennek ellenére szopás!
:) -
#3936 Szia! Akkor pontokba szedve:
1. peched volt es eppen nem ment az autentikacios server... ujra kell lonod
2. vannak ugynevezett retreaining serverek. Ide a 9 honor pont alattiak mehetnek csak be. Van meg par SCI server is ahova bemehetsz. Ezeken a servereken csak a Mout McKenna palya megy.
3. nem none
4. Honor pontokat a jatekban tudod megnezni. F1 es a neved mellett van balra. Vagy regisztralod magad Itt es nyomon tudod kovetni a statisztikadat a hivatalos servereken.
5. hat ilyet nem fog neked csinalni senki se... -
#3935 Hi all!
Segitséget szeretnék kérni!
Problémám:
A marksmanship lövészeten 36 pontot csinyátam;elküldtem mégsem nyilt meg a sniper pájjjja!!!!
Más:
Alapból 8 honorom van...namost ugye a legtöbb szerver/hivatalos/9-10 honorral enged csak béjebb..szal mit hogyan,hogy több legyen a honorom és tuggyak végre HIVATALOS szerveren is nyomulni!?
Ha sikerülne és megnyilna a két sniper pálya akkor nőne az alap honor pontom???
Hogyan nézhetem,hogy mennyi a honorom/később/v. a pontjaim száma???
Ha vki megtenné és megcsinálná esteleg a 40 lüvést...
nick:tegla
pass:tegla
Előre is kössz!!!!!
-
#3934 állítólag 29. én
-
#3933 Egyébként meg nagyon utálom a cheatereket. Sajna tegnap is összehozott eggyel a sors. :(
Annyira nem értem az ilyen embereket. Bár nem sokáig volt bent a szerveren, egy admin ugyanis bannolta.
Vesszen minden cheater!!! -
#3932 Üdv mindenkinek.
Tud valaki arról valamit, hogy mikor jön az új patch?
-
[DFL]_Hussars #3931 Honk honk honk -
rájöttem, hogy mért nem jelentkezett be a fórumba!
-
#3928 ne csalj
-
#3927 Már cserélem is a képemet, csítersz olvéjsz vinsz-re. Csak a miheztartás végett.(Nehogy valaki meglepődjön a játékomon) -
#3926 Nem rossz, mi?
Na ez bejön bazzmeg, ez bejön...
Mondjuk a szöveg is gyilkos... -
#3925 -
#3924 Mondjuk, ha olyan kiscsajt lehet nyerni, mint a képen van, akkor már töltöm is lefele az aim-botot... -
#3923 aafiles.com-on egy új banner:
cheaters always win.....
hát nem röhögtem halálra magam -
[DFL]_Hussars #3922 Portal
My AAo profile -
[DFL]_Hussars #3917 Hello!
Jön ma valaki insurgentre jáccani? -
[DFL]_Hussars #3916 Hello
jön valaki insurgentezni? -
#3915 Tegnap próbálkoztam a Landoron, de nem tudom miért, olyan lagg volt hogy sok respawnnál a külső fegyvermodell lebegett mellettem a föld felett, és a csapattársaim is álltak. Ez most bug vagy UPC vel ilyen sz@r a Landor? -
#3914 Mit akarsz leszedni??? Az 1.5 is fenn van! -
#3912 innen ma törölték :P -
#3911 http://armyops.webzeppelin.hu/ -
[DFL]_Hussars #3910 Hong honk hong..... -
#3909 Én fekvésben rontottam 3-at !
Mondjuk az igaz, hogy én "mohaa-s módon" lélegzetvétel közben is "soroztam" a bábukat. Lehet, hogy türelmetlen vagyok. -
#3908 na nézzük csak
-
#3907 mi a webzeppelines AAO link? -
#3904 Thx! Fél órán belül benlzek majd. Ti egyébként ezen a serveren szoktatok játszani? -
#3902 Na ma ujabb Sys Reinstall :) -
#3901 ASE-ban vedd fel a kedvencek koze, es mindig latni fogod, meg ha 9999 a ping. Nyugodtan probalj meg csatlakozni. Max tele lesz :)
Szokott menni meg egy server (=M.I.B= ArmyOps Server|9999ms|157.181.78.240:1716) Most eppen nem :( -
#3900 igen eltűnik a szerverkeresőkből, de lehet ip ről connectelni bele. -
#3899 Eltűnik? Hova?
ASE-t használok, az nem látja :) -
#3897 nem állt le, csak mapváltáskor eltűnik. Éljen az AAO :) -
#3896 szólj Timbernek megcsinálja neked a 40/40 et :P -
#3894 Ja és este le is állt, most se megy még.. -
#3893 Kösz!
Még1 kérdés: Nincs lepasswzett magyar server? Tegnap bementem Landorra, teli volt külföldiekkel, 200+ping, játszhatatlan volt az egész. -
#3892 ha eléred at alábbi pontokat emelkedik, de csak az official és a leased servereken (jobb felső sarokban irja ki a játékban) -
#3890 Háát, aki nem tud a zegerével mozdulatlanul lőni az már gáz SZVSZ :)
Cirek: Az első tárat ugye állva kell kilőni, ez a 20 lövés a legnehezebb, mert sokkal pontatlanabbul lő mitn hasalva. Ironsightal célozd be a célpontok bal alsó sarkát, és oda lőjj légzésszünetben, mert ha állva lősz akkor alapból jobbrafel rántja el a puskát.
Hasalva már baromi egyszerű, akkor csak a célpontok közepét kell célozni.
Kérdés: a neten a nickemtől balra lévő szám a honour pont, ugye? Na ez hogy megy föl/le? -
[DFL]_Hussars #3888 Állíts be a billentyűzeten egy másik 'fire' gombot és használd azt, ne az egeret. Így biztos nem mozdítod el. És csak nyugodtan, ha nem jön össze egy cél, ne lövöldözz ösze vissza, a lőszer értékesebb. Én is elpiszmoktam vele egy darabig....:)) Jó szerencsét! Üdv mindenkinek! -
#3879 na milyen az új kép?