60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Csak nem egy noszemely? :)
    Ha igen, akkor kezit csokolom!

Jelen allas szerint csak a Landor van magyar server. De ha jokat akarsz jatszani, akkor gyere az #aa.hu irc csatira estenkent!
  • tegla
    Lűttem szombaton a Landor szerveren és irtó/szó szerint/gyilkos kirájjjnő vótam/az elején persze gyenge...ismeretlen pájja,meg néha 1230-as PING :) /.
    Nos ezúton köszönöm meg a lehetőséget és bocs a hirtelen kilépésért de eccerűen kidobott a kezdőoldalra a ... ina tudja mijér?!!!

• tegla
    Hi all!

Köszi a segitséget akkor újralövök/ahhhh..../
    Az emlitett szerverek hivatalosak vagyis adnak becsüljed pontokat?
    Leirná vki a magyar szerver/ek elérhetőségét Nékem vagy legyek okos és olvassam át ezt a millijóóó irásokatsokatmég...????
    Magyar FANATIC-ÓDAL van az Armijélopsznak???

Ő...

Ui.:Pediglen Én bejeletkeztem!

Mér?
    Egyébként elküldtem a 36 pontos lüvést és visszaigazolták...ennek ellenére szopás!

:)
  • Mighty
    Szia! Akkor pontokba szedve:

1. peched volt es eppen nem ment az autentikacios server... ujra kell lonod
    2. vannak ugynevezett retreaining serverek. Ide a 9 honor pont alattiak mehetnek csak be. Van meg par SCI server is ahova bemehetsz. Ezeken a servereken csak a Mout McKenna palya megy.
    3. nem none
    4. Honor pontokat a jatekban tudod megnezni. F1 es a neved mellett van balra. Vagy regisztralod magad Itt es nyomon tudod kovetni a statisztikadat a hivatalos servereken.
    5. hat ilyet nem fog neked csinalni senki se...
  • tegla
    Hi all!

Segitséget szeretnék kérni!
    Problémám:

A marksmanship lövészeten 36 pontot csinyátam;elküldtem mégsem nyilt meg a sniper pájjjja!!!!
    Más:
    Alapból 8 honorom van...namost ugye a legtöbb szerver/hivatalos/9-10 honorral enged csak béjebb..szal mit hogyan,hogy több legyen a honorom és tuggyak végre HIVATALOS szerveren is nyomulni!?
    Ha sikerülne és megnyilna a két sniper pálya akkor nőne az alap honor pontom???
    Hogyan nézhetem,hogy mennyi a honorom/később/v. a pontjaim száma???
    Ha vki megtenné és megcsinálná esteleg a 40 lüvést...
    nick:tegla
    pass:tegla

Előre is kössz!!!!!

• [DF]ricsik
    állítólag 29. én

• schoma
    Egyébként meg nagyon utálom a cheatereket. Sajna tegnap is összehozott eggyel a sors. :(
    Annyira nem értem az ilyen embereket. Bár nem sokáig volt bent a szerveren, egy admin ugyanis bannolta.
    Vesszen minden cheater!!!
  • schoma
    Üdv mindenkinek.
    Tud valaki arról valamit, hogy mikor jön az új patch?
  • [DFL]_Hussars
    Honk honk honk
  • [negativ] Cirek

rájöttem, hogy mért nem jelentkezett be a fórumba!

• [DF]ricsik
    ne csalj

• RedowL
    Már cserélem is a képemet, csítersz olvéjsz vinsz-re. Csak a miheztartás végett.(Nehogy valaki meglepődjön a játékomon)
  • RedowL
    Nem rossz, mi?
    Na ez bejön bazzmeg, ez bejön...

Mondjuk a szöveg is gyilkos...
  • [DF]ricsik
  • RedowL
    Mondjuk, ha olyan kiscsajt lehet nyerni, mint a képen van, akkor már töltöm is lefele az aim-botot...
  • RedowL
    aafiles.com-on egy új banner:
    cheaters always win.....
    hát nem röhögtem halálra magam
  • [DFL]_Hussars
    Portal
    My AAo profile
  • [DFL]_Hussars
    Hello!

Jön ma valaki insurgentre jáccani?
  • [DFL]_Hussars
    Hello
    jön valaki insurgentezni?
  • GregSB
    Tegnap próbálkoztam a Landoron, de nem tudom miért, olyan lagg volt hogy sok respawnnál a külső fegyvermodell lebegett mellettem a föld felett, és a csapattársaim is álltak. Ez most bug vagy UPC vel ilyen sz@r a Landor?
  • Mighty
    Mit akarsz leszedni??? Az 1.5 is fenn van!
  • The Garrett
    innen ma törölték :P
  • Mighty
    http://armyops.webzeppelin.hu/
  • [DFL]_Hussars
    Hong honk hong.....
  • Piftuka
    Én fekvésben rontottam 3-at !
    Mondjuk az igaz, hogy én "mohaa-s módon" lélegzetvétel közben is "soroztam" a bábukat. Lehet, hogy türelmetlen vagyok.
  • [DF]ricsik
    na nézzük csak

• The Garrett
    mi a webzeppelines AAO link?
  • GregSB
    Thx! Fél órán belül benlzek majd. Ti egyébként ezen a serveren szoktatok játszani?
  • The Garrett
    Na ma ujabb Sys Reinstall :)
  • Mighty
    ASE-ban vedd fel a kedvencek koze, es mindig latni fogod, meg ha 9999 a ping. Nyugodtan probalj meg csatlakozni. Max tele lesz :)

Szokott menni meg egy server (=M.I.B= ArmyOps Server|9999ms|157.181.78.240:1716) Most eppen nem :(
  • The Garrett
    igen eltűnik a szerverkeresőkből, de lehet ip ről connectelni bele.
  • GregSB
    Eltűnik? Hova?

ASE-t használok, az nem látja :)
  • The Garrett
    nem állt le, csak mapváltáskor eltűnik. Éljen az AAO :)
  • The Garrett
    szólj Timbernek megcsinálja neked a 40/40 et :P
  • GregSB
    Ja és este le is állt, most se megy még..
  • GregSB
    Kösz!

Még1 kérdés: Nincs lepasswzett magyar server? Tegnap bementem Landorra, teli volt külföldiekkel, 200+ping, játszhatatlan volt az egész.
  • [DF]ricsik
    ha eléred at alábbi pontokat emelkedik, de csak az official és a leased servereken (jobb felső sarokban irja ki a játékban)
  • GregSB
    Háát, aki nem tud a zegerével mozdulatlanul lőni az már gáz SZVSZ :)

Cirek: Az első tárat ugye állva kell kilőni, ez a 20 lövés a legnehezebb, mert sokkal pontatlanabbul lő mitn hasalva. Ironsightal célozd be a célpontok bal alsó sarkát, és oda lőjj légzésszünetben, mert ha állva lősz akkor alapból jobbrafel rántja el a puskát.

Hasalva már baromi egyszerű, akkor csak a célpontok közepét kell célozni.

Kérdés: a neten a nickemtől balra lévő szám a honour pont, ugye? Na ez hogy megy föl/le?
  • [DFL]_Hussars
    Állíts be a billentyűzeten egy másik 'fire' gombot és használd azt, ne az egeret. Így biztos nem mozdítod el. És csak nyugodtan, ha nem jön össze egy cél, ne lövöldözz ösze vissza, a lőszer értékesebb. Én is elpiszmoktam vele egy darabig....:)) Jó szerencsét! Üdv mindenkinek!
  • [DF]ricsik
    na milyen az új kép?