60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#4240 rush, a vége magyarul van, pár nap csak -
#4236 Magyarul nem lehetne :D
Repro hol vagy? :) -
#4231 Most mindenki az 1.6-os patchet varja, azert nincs nagy nyuzsges.
De azert, ha latsz [DFL] nevvel jatekost, az magyar! (van meg {HSF}, [DF], [MHA]) -
xunil #4230 hali! beleestem az AAO kelepcejebe, es nem hagy szabadulni. mit csinaljak? ha barhol, barmikor hazam fiai jatszanak, szivesen beszalnek. az #aa.hu-n arra jutottam, hogy nem valami nyusgos a hazai scane. nem vagyok profi, de szivesen tanulok a jobbaktol. ugyhogy szoljatok, uvoltsetek v. irjatok mail-t v. akarmi és megyek.
hiszen olyan jo ez a jatek... :) -
#4229 ejj de nagy a punnyadás :) -
#4228 kik voltak a csiterek? magyarok? -
#4227 Ez feleleős z élethű fizikárét. (ha jól tudom.) Például a rongybaba modellezésért. -
#4225 Nem tudni mikor jön. De lesz benne új kód (ez jobb fps-t és pinget ígér). Radio Tower pálya 8talán új alakulat), karma engine. -
#4221 Akkor majd mi életben tartjuk. :)
Bár nem nagyon játszom mostanában. -
#4220 Meghalt a fórum?
1.6? -
#4218 -
#4217 target="_blank"> SRC="http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=1248" BORDER=0> -
#4216 a bizonyiték, hogy tényleg nem játszok addig
target="_blank"> SRC="http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=1248" BORDER=0> -
#4215 ha végre (talán még idén) megjön az egyponthat, akkor rám számíthatok össznépi AA -zásban -
#4214 háát én nem vettem észre. éjfél körül volt néhány magyar (Rush, Strahd, gaboo, meg ketten az MHA klánból (én+han), de nem voltunk sokan -
#4213 Na volt össznépi AAO-zás? -
#4212 Libero???? :) -
#4211 Up & go! -
#4210 Hol lesz az a ma este 8-tól???? Landoron???? Akkor basszatok ki minden kulfoldit, mert nem fogunk beférni. :)))) -
#4209 Jah akkor ma lesz össznépi AAO-zás??? -
#4208 nekem axelero ADSL-em van és semmi baja.... Külföldi szervereken (SCI, HomeLan) sem megy 300 fölé. Általában olyan 200-250 között van. Egyébként lehet, h baromságot mondok, de lehet, h azért van, mert kezdenek leterhelődni a zónák... Túl sok előfizetést adnak el, és ezzel szemben nem bővítenek. Az elején sokkal kevesebb gép kapcsolódott egy Router-hez, most pedig h mindenféle hülye akcióval új előfizetőket szereznek kezdenek sokan lenni. Bár ez lehet, h hülyeség. -
#4207 Itt van előttem. Semmi baja sincsen. Az Axelero suxx. :(( -
#4206 akkor inkább nézd mega gépedet!
-
#4205 Ha itt vagy Flugaakkor baszod keress már meg ICQ-n!!! -
#4204 Nekem mostanában tartósan 400 fölött van a pingem. -
#4203 és most is 2-300as a pingem -
#4202 mondjuk ezt én sem értem. nekem eddig 2-300as pinggel olyan szépen futott, hogy nem volt vele semmi gond. még a leglagosabb pálye a wc_se (fingom nincs,hogy miért),de pl a mountain pass az TELJESEN lagmentes. ja és egy eccerű adslem van, ráadásul router mögül. -
#4201 Most ezt nem ertem...eddig jo volt a 200-as a ping? Vagy valamirol lemaradtam es nektek felment 400-ra?
En nagyon jokat jatszom az east 56-57 servereken. -
#4200 Szerintem mehet a jöhet.
Csak jöjjön ki. -
#4199 de azért R6-ot nyomjuk majd! -
#4198 Ma jutottam erre az elhatározásra, a munkahelyemről meg nem tudtam e-mailt küldeni. :(
De ez veletek is közölve lesz. :( -
#4197 kurva kibaszottt ótver tetves görény geci fasszopó pinavadász ribanc picsa szar fos buzi auth serverek.
ennyi. -
#4196 ezt jó lett volna ha a klánnal is megosztod.
-
#4194 Azon azért röhögtem nagyot, hogy az új Pc guruba (gamer vagy mi az új neve) 72 vagy 74 nem is tudom %-ot kapott az AA.
Aszittem helyben miszlikre apprítom az újságot -
#4193 Egy időre nekem is felejtő a játék. :( Nem fogok azért idegeskedni, mert játszhatatlan a game. Nem erről kellene, és nem is erről fog szólni. Legalábbis nem nálam. Kellemes időtöltésnek indult, de a mostani helyzetben inkább csak idegeskedésről szól. Lehet, hogy uninstall?! -
[DFL]vajdi #4190 Hát ez kész.... Ki kéne valahogy húzni a gyökérfejű amcsikból egykét europai official servert mert ez igy nem állapot... Nem tudok sehol jáccani mert 500as pingem van :( Landoron meg ilyen kis ugribugri csirafejek vannak -5 ös honorral -
#4189 Jaja és ne felejtsétek el hogy lan után mindenkit szeretettel várunk szórakozni is!
egy sörözésre mindenképp kötelező jönnötök. -
#4187 "akkor adok még egy esélyt neki"
Hogy te milyen nagylelkü vagy :) -
#4186 :) most nem kaptam más nickjét :)
Nekem is OK a szombat este 8 :) ösznépi AA csak a szerver birja ( anno az egyik ujság ugy irta 32-32 fös csapatok is lehetnek :)) -
slender #4185 Nagyon szépen köszönöm.