60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #4240
    rush, a vége magyarul van, pár nap csak
  • [Rush]
    Magyarul nem lehetne :D
    Repro hol vagy? :)
  • Mighty
    Most mindenki az 1.6-os patchet varja, azert nincs nagy nyuzsges.
    De azert, ha latsz [DFL] nevvel jatekost, az magyar! (van meg {HSF}, [DF], [MHA])
  • xunil
    hali! beleestem az AAO kelepcejebe, es nem hagy szabadulni. mit csinaljak? ha barhol, barmikor hazam fiai jatszanak, szivesen beszalnek. az #aa.hu-n arra jutottam, hogy nem valami nyusgos a hazai scane. nem vagyok profi, de szivesen tanulok a jobbaktol. ugyhogy szoljatok, uvoltsetek v. irjatok mail-t v. akarmi és megyek.
    hiszen olyan jo ez a jatek... :)
  • The Garrett
    ejj de nagy a punnyadás :)
  • [DF]ricsik
    kik voltak a csiterek? magyarok?
  • zotyesz
    Ez feleleős z élethű fizikárét. (ha jól tudom.) Például a rongybaba modellezésért.
  • zotyesz
    Nem tudni mikor jön. De lesz benne új kód (ez jobb fps-t és pinget ígér). Radio Tower pálya 8talán új alakulat), karma engine.
  • schoma
    Akkor majd mi életben tartjuk. :)
    Bár nem nagyon játszom mostanában.
  • [Rush]
    Meghalt a fórum?
    1.6?
  • [DF]ricsik
  • [DF]ricsik
    target="_blank"> SRC="http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=1248" BORDER=0>
  • [DF]ricsik
    a bizonyiték, hogy tényleg nem játszok addig
    target="_blank"> SRC="http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=1248" BORDER=0>
  • [DF]ricsik
    ha végre (talán még idén) megjön az egyponthat, akkor rám számíthatok össznépi AA -zásban
  • [MHA]Inquisitor
    háát én nem vettem észre. éjfél körül volt néhány magyar (Rush, Strahd, gaboo, meg ketten az MHA klánból (én+han), de nem voltunk sokan
  • [negativ] Cirek
    Na volt össznépi AAO-zás?
  • zotyesz
    Libero???? :)
  • Mighty
    Up & go!
  • [MHA]Inquisitor
    Hol lesz az a ma este 8-tól???? Landoron???? Akkor basszatok ki minden kulfoldit, mert nem fogunk beférni. :))))
  • [MHA]Inquisitor
    Jah akkor ma lesz össznépi AAO-zás???
  • [MHA]Inquisitor
    nekem axelero ADSL-em van és semmi baja.... Külföldi szervereken (SCI, HomeLan) sem megy 300 fölé. Általában olyan 200-250 között van. Egyébként lehet, h baromságot mondok, de lehet, h azért van, mert kezdenek leterhelődni a zónák... Túl sok előfizetést adnak el, és ezzel szemben nem bővítenek. Az elején sokkal kevesebb gép kapcsolódott egy Router-hez, most pedig h mindenféle hülye akcióval új előfizetőket szereznek kezdenek sokan lenni. Bár ez lehet, h hülyeség.
  • schoma
    Itt van előttem. Semmi baja sincsen. Az Axelero suxx. :((
  • fluga
    akkor inkább nézd mega gépedet!
  • [Rush]
    Ha itt vagy Flugaakkor baszod keress már meg ICQ-n!!!
  • schoma
    Nekem mostanában tartósan 400 fölött van a pingem.
  • fluga
    és most is 2-300as a pingem
  • fluga
    mondjuk ezt én sem értem. nekem eddig 2-300as pinggel olyan szépen futott, hogy nem volt vele semmi gond. még a leglagosabb pálye a wc_se (fingom nincs,hogy miért),de pl a mountain pass az TELJESEN lagmentes. ja és egy eccerű adslem van, ráadásul router mögül.
  • Mighty
    Most ezt nem ertem...eddig jo volt a 200-as a ping? Vagy valamirol lemaradtam es nektek felment 400-ra?

En nagyon jokat jatszom az east 56-57 servereken.
  • schoma
    Szerintem mehet a jöhet.
    Csak jöjjön ki.
  • Tikal #4199
    de azért R6-ot nyomjuk majd!
  • schoma
    Ma jutottam erre az elhatározásra, a munkahelyemről meg nem tudtam e-mailt küldeni. :(
    De ez veletek is közölve lesz. :(
  • fluga
    kurva kibaszottt ótver tetves görény geci fasszopó pinavadász ribanc picsa szar fos buzi auth serverek.
    ennyi.
  • fluga
    ezt jó lett volna ha a klánnal is megosztod.
  • [DF]ricsik
    Azon azért röhögtem nagyot, hogy az új Pc guruba (gamer vagy mi az új neve) 72 vagy 74 nem is tudom %-ot kapott az AA.
    Aszittem helyben miszlikre apprítom az újságot
  • schoma
    Egy időre nekem is felejtő a játék. :( Nem fogok azért idegeskedni, mert játszhatatlan a game. Nem erről kellene, és nem is erről fog szólni. Legalábbis nem nálam. Kellemes időtöltésnek indult, de a mostani helyzetben inkább csak idegeskedésről szól. Lehet, hogy uninstall?!
  • [DFL]vajdi
    Hát ez kész.... Ki kéne valahogy húzni a gyökérfejű amcsikból egykét europai official servert mert ez igy nem állapot... Nem tudok sehol jáccani mert 500as pingem van :( Landoron meg ilyen kis ugribugri csirafejek vannak -5 ös honorral
  • The Garrett
    Jaja és ne felejtsétek el hogy lan után mindenkit szeretettel várunk szórakozni is!
    egy sörözésre mindenképp kötelező jönnötök.
  • Strahd_
    "akkor adok még egy esélyt neki"
    Hogy te milyen nagylelkü vagy :)
  • Strahd_
    :) most nem kaptam más nickjét :)

Nekem is OK a szombat este 8 :) ösznépi AA csak a szerver birja ( anno az egyik ujság ugy irta 32-32 fös csapatok is lehetnek :))
  • slender
    Nagyon szépen köszönöm.