60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#4287 Áhh szisztok! Most értem haza és megvan a vizsga (érzem) :)) bár a jegyet még nem tudom, de érzésre 5!!!! :))
Úhogy ma bizti megyek játszani feszültséglevezetőnek....remélem jöttök ti is!
Jah azt akartam kérdezni, hogy nincs e valami elérhetőségetek, hogy össze tudjunk gyűlni ha játszunk... e-mail, icq szám, vagy vmi!
NA BYEZ -
#4286 Jo ez a MIB server, csak az a gond hogy a mckenya megy rajta... -
#4285 Meg van a vizsga Inquisitor? -
#4284 icq -
#4283 a pingje jó :)
ott vagyok.... -
#4281 akkor ase miért irja ki hogy magyar?
admin: [email protected] -
#4280 ugyanarrol? nem :) -
#4278 M.I.B magyar szerver milyen??? -
#4277 Tikal! :) nem ugyanarról beszélünk?? :)) -
#4276 volt egy fagyás, vissza se tudtunk menni -
#4275 hi! nah ma jót játszottunk! Köszi mindenkinek aki ott volt...Nem tudtam elköszönni, mert ledobott a szerver és már nem tudtam visszakapcsolódni. Lefagyott a szerver, vagy csak nekem volt vmi rossz??? nah jóccakát
egy dolog van amiért utálom ezt a játékot...: NEM TUDTAM MA SEM TANULNI MIATTA -
#4274 Valamit tényleg ki kéne találnilandoron, mert nem igaz hogy a pöcsök miatt nem lehet bejutni -
#4272 hétvégén jön az 1.6 NANÁ hogy AAO! -
#4271 hát attól függ játéknak tekinted e azt hogy egyedül rohangálsz körbe körbe a pályákon, vagy x+1 edszerre lövöldözöl a marksman trainingben. -
#4269 1.De
2.Hétvégén is benne vagyok
De akkor a külföldieket kiszavazzuk, mi Rush? -
#4268 Hééé ma nem jottok fel landorra aaozni 8 korul????? én szerintem megyek ha lesz pipeline...
Ha ma nem is de 7végén benne vagytok egy ossznepi aaozasban? -
#4267 Addig én is tolom ezerrel. ;) -
#4266 Hoooah ez jól hangzik, legalábbis beletelik 1-2 hétbe mire feltörik, megtalálják a kiskapukat.
Addig nyugodtan lehet játszani majd :) -
#4265 Az lenne a jo ha a server kiirná hogy x.y a cheater, mekkora gyalázás lenne, vagy igy lesz?
-
#4264 minket meg kibasztak egy serverről (6-unkat ha jol emlékszem) 10th sfg vagy mi volt a nevük, nem akartunk átmenni védőbe aztán szócsatába torkollott a dolog... -
#4263 Félreértettél INQ nem mi basztuk ki... hanem egy köcsög amerikai admin egy leased szerverröl. -
#4262 Új hírek:
(forrás: http://americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=53440&forum=23&53 )
New Security Protocols Coming in Version 1.6:
Beginning with version 1.6, Official servers will check the integrity of the game installation of all connecting clients. The game will issue a warning to any users who are detected with corrupted, altered or augmented installations of the game. In the event of corrupted files, players will be directed to a utility that will attempt to repair their game installation. You MUST use this utility to restore your system files, or uninstall and reinstall the game completely. The number of warnings issued to each player will be logged, and once multiple warnings for non-compliance have been issued, accounts may be disabled.
- Warnings will be issued through the game itself.
- Making changes to your .ini files is perfectly acceptable (it's what they're for).
- This will only be available on Official servers at the moment. We are adding additional security features to the game in the future. It is possible that those features will be available to all servers.
Ami kb. annyit jelent, hogy a 1.6-os hivatalos szerverek a cheatereket nem bannolják egyből, hanem azt mondják: "cheater vagy(,vagy legalábbis hibásak a fájljaid), ha nem nem javítod meg az AA-t, jaj neked!". Lesz egy új progi, ami megjavítja a "hibás" részeket vagy ha nem megy: reinstall.
Reszkessetek, csíterek! -
#4261 Ez nagyon ott van. -
#4260 No-no! River Basin esetén én jövök. :) -
#4259 Mi? ezt nem értem. Az adminnak nem kell hely ahoz h bejöjjön.... És kibasztátok Gaboo-t? Ki volt az admin???? Én úgy tudom, hogy a Landor adminját, már vagy 2 hónapja nem látták....
Igen! ezt mondtam Meier-nek is, hogy river basin-en nincs senki, meg utálják, weapons cache meg mindig lefagy, de azt mondta, hogy ő max annyit tud tenni, hogy újraindítja a landort és amig le nem fagy addig pipeline megy rajta... Miután lefagy, újraindul és elkezd rotálni... Gondolom az átkonfigulást csak Flex tudná +csinálni, de ő kitudja hol van...
Egyébként az is yo lenne, ha landor le lenne kódolva, h a magyarok be tudjanak jönni (a jelszót mondjuk ide ki lehetnei irni, a landor utan +, hogy itt van, persze magyarul, h a lámer külföldiek ne értsék....) de ez sem teljesn yo mo mert van amikor meg nem vagyunk elegen..... Talán az lenne yo ha +bizhato emberek kapnának admin jogot és amikor kell akkor kibasszák a nem oda valókat....
-
#4258 http://www.gumicsizma.hu/swf/ohhtaliban.swf -
#4257 INQ tegnap Gaboo is megkapta a csíter beszólást mert hely kellet egy adminnak és Gabnak tul sok pontja volt az admin csapattal szemben :) hiába sose kezdj az adminokkal. -
#4256 Inq jo volt az a nap végre magyarok voltak többen a serveren(Landor) Csak a river basin ne lenne mert akkor elmegy a nép a szerverröl.
-
#4255 nincs bocsánat.... szóltam egy moderátornak hogy tiltson ki a fórumról... Meg az AAO fejlesztőinek, hogy tiltsák le az akkontodat. -
#4254 jaja csak félszemmel átfutottam suliban 2 próba közt :) elnézést a félreinformálásért :) -
#4253 háát de magyar szerveren inkább magyarok játszank, mint külföldiek, nincs igazam? -
#4251 Hali!
Ugye Veled játszottam a Landoron hétvégén River Basin-t. Jó volt. :) -
#4250 -
#4249 Nem volak csíterek, csak kellet a hely, úhogy rászááltunk vkire (mindig vmi külföldi pöcsre:)) ) és azt mondtuk rá, hogy csíter meg hogy IDLE aztán jól kibastuk.... hehe -
xunil #4248 én kevésbé vagyok ebben érdekelt, de szerintem ne hagyd abba! :)
-
#4246 elköltöztek kuvaitba, az uj helyőrségre -
#4245 Nálam se. :(( Majd megnézem, hoy pontos-e a cím, vagy elköltöztek? -
xunil #4243 koszi.
a http://www.aaotactics.com/ nalam nem jon be. -
#4242 Intelracon
AAO Tactics
Militarysim -
xunil #4241 van öt-hat klán? Ez egész biztató. hányan vannak kb. egy csapatban? a játék jellegéből kiindulva, legalább hat emberes cucc, nem ? van e bajnokság, kupa ilyesmi? két hete láttam egy oldalt, ahol ezzel foglalkoztak, most nincs ez az oldal.(http://www.mpsz.hu/clanwar/)
1.6-os : remélem jelentős javulás lesz "FPS ping/lag" terén, mer ez katasztrófa. ritkaságszámba megy ha végig tudok nyomni egy partyt, anélkül, hogy kivágna a szerver. ez rendkívül frusztráló, ha mondjuk 3-3-as állásnál csinálja. akkor szoktam nagyon közel kerülni a szélsőséges gondolkodáshoz:)
más: tudtok ajánlani valami rajongói oldalt, ahol találok térképeket, tatkikákat ?
aszem több kérdésem nincs. :)
ja de van :játszható v. játszható lesz linux alatt ?
na ennyi, jó munkát, tanulást mindenkinek !