60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#4337 Hát nem. A 325-ös AIR a 82nd Airbone Division kötelékében szolgál. -
#4335 Szóval airborne pálya. Csak nem lesznek már a 101-sek is? hm-hm :) -
#4334 biztos ez vmi spec force-os :) ugy látom kisebb is
hogy kell ilyen kis képet belinkelni? -
#4333 Azért más a jele mert más fajta bino (katt a képre a nagyobb felbontásért
-
#4332 királyság :) -
#4331 ooooooooo szemétség :) -
#4329 de ha az egyik csapat megvédi... akkor am ásik csapat-TÓL kell megvédeni :) -
#4328 akkor TS suxx :) -
#4327 valszeg csak védeni , mert a dicsö amerikai hadsereg csak védi az ártatlant!!! :) -
#4326 Garett nem :( nem mástol hallom vissza mert még a gombnyomás is vizhangzik akkor én is adnék ha ez igy lenne de le muteoltam a mikim és még utána is vizhangzott :( -
#4325 Tudtommal a Radio tower túszmentős pálya lesz. -
hát elég idétlen, a másik jobb volt, ez olyan mint a kórház jel -
#4323 ne lámulj, az a H a távcső vazze -
#4322 És m4-el kell nyomulni nem szar m16-al -
#4321 de radio tower-ből van, van hét uj screenshot aafiles-on -
#4320 de ez még nem 1.6 .. :) 1.5.4 -
#4319 wo wo wo lesznek NPC-k a gameben? :D netán lehet civileket védelmezni/gyilkolni? -
#4318 jobb also sarok :) -
#4317 az a kis H betű szerűség az mi? -
#4315 -
#4313 hmm jól felhízlalták :) lassan eléri a vágósúlyt :) -
#4312 valaki mástól visszahallod... TEAMSPEAK SUXX -
#4311 On the Beta Server is AAO Version 1.6.0 running now !
Now it's up to the army to release it. It will be around 90mb (20mb is radiotower).
-
#4307 MIÉRT VIZHANGZIK A GAME?? Ha belépek a TeamSoundra a játék elkezd vizhangzani. Ha a saját mikrofonom le MUTE olom akkor is. :( 2 napja kezte addig nem volt semmi ilyen mi lehet vele a baj??? -
#4306 Weine igazad van !!! :)
Tikal a Mekgenyát én szeretem :) jo kis harcok voltak már ott :) És várlak a templom ajtajában a darálommal :D -
#4305 jelentem 400 órája nem játszottam. HOOAH!!! -
#4302 De ha az kell hozzá, biztos nem lesz gond! Na köszi, csáó! -
#4301 nincs tök új nekem ez a játék -
#4300 Tréning kiképzésed megvan? -
#4299 De most meg az alábbiak miatt nem megy! :( -
#4298 Ja egyébként azért nem tudtam felmenni mert tűzfal mögött voltam, de átraktam active-ba és felment rá! -
#4297 Nekem kezd magas lenni ez a game! Most meg azért nem enged jáccani mert valami 20 honor pontot akar és azt írja hogy player is not authorized for this level. Be kell lépni igaziból is a hadseregbe hogy végre játszhassak ezzel a szutyokkal vagy mi? -
#4295 Nah regisztráltam neked a mailed-re elvileg küldött az Army 1 linket látogass el oda, és add meg a jelszavad amit szeretnél!!! -
#4294 Egyszerűen nem tudok felmenni arra a honlapra ,de majd még próbálkozom! Köszi! -
#4293 miért képtelenség?
egyébként mindenféleképpen kell egy acount, csak ugy lehet játszani... -
#4292 Sziasztok! Van egy kérdésem! Ahhoz játszani tudjak pl. a MIB serveren ahhoz regisztrálnom kell magam a www.americasarmy.com -on? Csak mert oda képtelenség feljutni. -
#4291 ja, icq-ja van mindenkinek, hétvége nem felejtő, de river basin igen:) -
#4290 Csak annyit szeretnék mondani, hogy a HSF klánnak vége, mivel szinte az összes HSF tag átment 2RF-be.
Ha beengednek, én is megyek -
#4289 Ha rákattintasz a nevemre ott az ICQ szám!! -
#4288 Jah és akkor a 7vége nem felejtő....
Megtöltjük a szervert és gammázunk!!!
Megkérjük meiert, hogy állítsa be h pipeline legyen.