60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
xunil #4664 azt is :) inq linkjerol (fotexnet) -
#4663 mármint a full 1.6-ot szedted le? -
xunil #4662 teljesen egyetértek -
xunil #4661 nem vagyok biztos benne, hogy ugyanarrol beszélünk, de az ugyanaz a nemhivatalos! byte-ra megegyezik azzal amit letoltottem én is tegnap. -
#4660 Mi meg már játszottunk is vele :) -
#4659 Még jó, hogy nem raktam fel eddig, csak letöltöttem.
De a teljes telepítőt is letöltöttem. Nagyon fasza. Elmennek a retkesbe!!
Akkor egyenlőre marad az 1.5! -
#4658 Azt mondják nem válalnak érte felelőséget ha vmi nem megy jol neked a game-ban, de egyesek azt is irták hogy ban jár érte -
#4657 Akkor ezek szerint unofficial patchel ne is nagyon próbáljunk meg játszani hivatalos szerveren? -
#4655 Fileshack-en fenn az 1.6, nem kell fizetni, csak registrálni magad -
xunil #4654 nem beta, release candidate. -
xunil #4653 tény, nem egy összeg ez a két dollár. de pont ezért, mire fel? Miért akkor jelentik ezt be, amikor megjelenik a patch? Amikor már mindenki nyálcsorogatva várja, össze-vissza repkednek a béták, nem mondanak semmi konkrétat, majd megkjelenik hivatalosan, két dolcsiért. Szolhattak volna elöre : srácok egy pár napig egy helyről lehet majd letölteni, két dolcsiért. de erről szó sem volt. ez nem volt szép. -
#4652 Értem.
mondjuk azért érdekes mi az a test5 pálya :)
szal lehet béta -
#4651 americasarmy.com
1.6 full-hoz z van irva
Note: Due to extensive changes in v1.6, there is no valid patch from 1.5 to 1.6.
Persze két dollárért... -
xunil #4649 nem tudom probalta e valaki a faradast ugrálásnál ? müködik ? -
xunil #4648 jelenleg a hivatalost 2 dolcsiert lehet letolteni. erdemes elolvasni: http://aaotracker.hlsw.org/
és ha valaki ezt érti, akkor szoljon...
egyebkent a radio tower nekem sem jott be, bar lehet hogy azert mer eltévedtem :) na azota megneztem a terkepet is, nem art. és rohadt nagy.
-
#4647 És akkor hogy lehet kint a teljes 1.6 os telepítőkészlet? Az is csak béta? Az nagyon vicces lenne. -
#4645 ez szinte minden jatekban igy van.... -
#4644 én csak azt nem értem hogy mi a pöcsért nem csinálták meg a ködösitést rendesen, előre nézek ködöt látok, szemem sarkában nincs köd, rohadt idegesitő... -
#4643 na felteszem ezt a peccset! :) -
#4642 háát ahogy így nézem én nem fogom komálni ezt a radio towert.... bár lehet h ez csak első benyomás... geci nagy, semmit nem lehet látni, és akár mikor előkerülhet az ellen... ami önmagában nem lenne nagy baj, csak lelő, mielőtt észrevehetnéd, mer tulképpen az egész pálya egy nagy aréna... és százméterre amikor mögötted előkerül egy ellen valószínű nem fogod hallani...az h folyamatosan forgolódsz az sem vmi élvezetes főleg h könnyen össze lehet téveszteni az ellent egy bokorral... sőt, én nem tartom magam annyira lámának, de egy ellen volt elottem 70-80 méterre és mind2et csak néztük egymást 5mp-ig, mert nem tudtuk h ki kivel van, aztán megfordult és elment és csak akkor kapcsoltam h ez ellen..... de még tuti jatszom rajta és ha +ismerem jobban talán majd jobban szeretem. -
xunil #4641 köszi!
-
#4640 upgraded -
#4639 már installálom 50%...:))))))))))))))))))))) -
#4638 én most tarok 93%-nál még 1:20kell.....hahaha már 95% -
#4637 jól jön mindenkinek? -
#4636 Jaja én már le is szedtem :) -
#4635 ezer hála -
#4634 és itt a patch linkje:
http://szoftver.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6737&platform=all -
#4633 itt a full gamma: (2 perc és a patch is elérhető)
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6736&platform=all -
#4632 HÍREK!!!
Rákapcsoltam és megvan az 1.5 to 1.6 magyar szerveren (majdnem 90mbyte) és a teljes 1.6os játék 360 mbyte...
mindjárt mondom a linkeket -
#4631 mivel töltöd? -
#4630 -
#4629 kapjátok be! jáccani akarok, de még 97% kell nem bíííírom -
#4628 láttalak serverkeresővel :) elhisszük :) -
#4627 Akinek bizonyiték kell nem igéret :)))
-
#4626 -
#4625 az már késő -
#4624 nah akinek szarok a külfoldi szerverek felrakom publikus szereverre (magyar)...holnapra legkésőbb.... -
#4623 most épp 26k-val -
#4622 én innen http://www.aafiles.com/file.info?ID=11680
40k-val
(ADSL)