60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [MHA]Inquisitor
    OFF

én a háború ellen vagyok....
    de amit ok csinaltak az elobb utobb varhato volt h konfliktusokat szul.... nem tudom ki mennyire van képben, de az ENSZ mar 10 évvel ezelott utasitast adott a tomegpusztító fegyverek leszerelésére, de husszein éveken keresztül szart a szervezet határozatára....most az ellenőrok az ellenőrzés során ugyan találtak arra utaló jeleket h a fegyverek egy részét eltválították, de ez toredéke sem a teljes arzenálnak..... és ha 10 év alatt nem tettek semmit valószínűsíthető, hogy a köv 3 hónapban sem tettek volna semmit..... és ha ezt hagyják az amcsik akkor a tekintélyüknek lottek..

persze szerintem meg kellett volna probalni
  • The Garrett
    rád se bagózik senki bla bla bla. Fel kell oda jönni. Ne várd hogy azonnal ugrik valaki.
    este 8-9 körül mindig van ott valaki.
  • [Rush]
    Norbi, Strahd, Fluga ha vagytok keressetek meg ICQ-n!!!!!!!!
    FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [negativ] Cirek
    OFF

nem lett jófiú, de nekem az sem tetszik hogy USA megjátsza a nagy "csendőrt". Így csak több terroristát csinál mint volt...

OFF
  • xunil
    na ottan van az adatlapon az icq szam, ma 22.00 utan vagyok.
  • xunil
    na a Landorra eddig legalább egyszer sikerült feljutnom...:)
  • Strahd_
    akkor ICQ :) válogathatsz az eszközök között... :) Vagy csak ASE-n rákeresel valakire :) vagy marad a Landor
  • xunil
    #aa.hu- n eddig nem igazán jártam sikerrel, icq-m nincs, nem vagyok tulságosan oda érte, de ha ezen mulik...
  • Strahd_
    Adj egy ICQ számot vagy AA.hu irc csatin szolnak neked
  • Strahd_
    "Képesek vagytok a győzelemre, megvetendő és hitetlen ellenségeitek pedig vereséget szenvednek. Rántsatok kardot és ne féljetek. Isten nagy. Éljen a dzsihád és éljen Palesztina" - bíztatta a lakosságot Huszein. Izraelt és a Palesztinokat minek akarja egymásnak ugrasztani megint??
  • xunil
    vegre volt idom kiprobalni a radio tower, (ugy hogy azt is tudtam mit hol van) és a kezdeti ellenszemvem ellenére, nagyon tetszik. csuszás-mászás a homokbuckák között, pergős harc a földalatti járat rendszerben, nagyon el van kapva a hangulata. szebb is lett a játék, tényleg lagmentesebb, bár még mindig rendszeresen levágnak a hivatalos szerverek "főműsoridőben".
    este game valahol ?
  • Strahd_
    Ami furcsa az emberek tüntetnek Bush ellen hirtelen Saddam lett a jófiú?? Mióta?? Miért???
  • Strahd_
    500 Vs 2-300 :) ha nyer a túlerö hiába a gyalogság és a Tank túleröl a levegöben döl el minden. Mint Jugóban.
  • Strahd_
    HeadShoot csitet kéne hasnálniuk amert nem találták el Saddamot .)
  • Tikal #4826
    megbeszéltük :)))
  • xunil
    ...ami szintén rosz adatokat tartalmaz. na mindegy...
  • xunil
    már látom,te alul a táblázatra gondolsz...
  • xunil
    meg mindig 10000 páncélos szerepel, nem tom te mit néztél. http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/

de tök mindegy, nyilvánvalóan baromság. túlbeszéltük a dolgot :)
  • xunil
    :)) akkor kijavitottak. lasd az idezetet. Onnan kopiztam.:) a 10000 repülőt persze én találtam ki.
  • Tikal #4821
    nem irták el, én csak 500 tankot olvastam azon az oldalon amit megadtál, és 500 repülőt
  • Strahd_
    Rám se bagoztak az AA.HU csatin azért én is "kerülöm". Tegnap a Landor nagyon jó volt :)

Az "új" daráló a kedvencem lett :D lehet vele osztani az áldást minden pályán.
  • xunil
    miert, a 10 000 páncélos nem sok ? nyilván elirták
  • repro
    OFF
    Lkezdődött
    ON
  • Tikal #4817
    meg van egy olyan hogy ts :)
    meg akárhányszor voltam mircen, soha senki sem figyel, de ez már két peccsel ezelőtt volt :)
  • [negativ] Cirek
    Na ma(tulképpen tegnap) toltam az 1.6-tal.
    Nekem bejön a Radio Tower, nagyon jó volt!
    meg az ajtón átlövés is ok!

szal harcra fel! :)
  • Tikal #4814
    Jó ötlet, icq számom a nevem mögött :)
    Végre leszedtem 1.6-t, nem CRC-s, holnaptol juhééé!!!
  • [MHA]Inquisitor
    fel raktam egy icq-t! itt a szám:275311803

mindenki installáljon egy icq-t és az infókhoz az adatlapján tegye be!!!

mi lenne ha gamma van vhol akkor irnank egymasnak??? és akkor gyulekezhetnenk
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Akkor meg a faszt szenvedtem.
  • Kensin
    Néhány órás szenvedés után végre lejött. Nem CRC-s, és tök jó. Az advanced beállításokról annyit, hogy levettem mindent UltraLow-ra, és úgy is szinte ugyanaz az FPS maradt pass-en (6-8). Érdekesen a Radio Tower meg nagyon gyors, nagyon nagy, és eddig tetszik.
  • Tikal #4810
    a tizezer repülő az egy kicsit sok, ez nem a partraszállás :)
  • xunil
    off

az indexen olvasom: "Az amerikai hadsereg 3. Gyalogsági Hadosztályának húszezer katonája tízezer páncélos kíséretében megindult az iraki határ felé"
    egy páncélos, két gyalogosra...lol
    ...és 10 000 repülő is kisérter őket...

for.:http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/

on
  • xunil
    az a hivatalos amire aszongyák a fejlesztök, hogy hivatalos. tehat van egyfajta pecs és az nem hivatalos, akarmit is irnak melle. az is lehet, hogy a sereg csapot le emiatt a intelreconra, azer nem megy az oldal.
  • [MHA]Inquisitor
    nyugi! ugyis mindjárt megszakad, vagy crc-s lesz.....
  • Kensin
    Na nee. Ez az eddigi egyetlen hely, ahova azt írták: official patch. Maga a dev team adta nekik.
    Mindegy, most már végre megindult a letöltés, és rohadt gyors. Jön, mint az állat
  • xunil
    ez azert van mert virusos a patch (azert virusos mert nem hivatalos) és megfertözte az oldalukat...
  • Tikal #4804
    Most hcgamerről szedem, mert a másik crc-s lett
  • Alexease
    Lent irtam, hogy fent van a HCGAMER-en. Magyar site, jon mint az orult.
  • Kensin
    Na, én most azonnal kidobom a taccsot. Nemrég elkezdtem tölteni az intelreconról az "official" patchet, oszt most meg még a www.intelrecon.com se megy.
    Ha egyszer majd lejön, és tényleg jobb az FPS, akkor megyek lőni én is. Kensinveszély!
  • Strahd_
    Nekem az uj pálya nagyon tetszik :)
    A Sniperen javitottak vagy csak nekem tünik ugy??
  • repro
    az csak egy kis bug.. nem tűnt el a tréninged és a honor is megmaradt. nem kell újra csinálni.
    nekem is ez volt, de már minden ok.. meggyógyult