60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #4977
    Hogy kell ugy belinkelni hogy az uj ablakban nyiljon meg?
  • Tikal #4976
    Mindegy, itt van :)
  • Tikal #4975
    upsz:))))
  • Tikal #4974
    Amugy az utászokra meg mondhatnám hogy igencsak elfogja venni a kedved mikor egy gránát csapodik be meleltted már sokadszorra :)), de biztos ezt is frankon megcsinálják majd, ugyhogy én ezt is várom. És akkor lesz M60-as is remélhetőleg:)
  • Tikal #4973
    A realitáson? Épphogy javitanak rajta, még mindig jobb mint egészség csomagokat felszedegetni, amugy meg csak a megvalositáson mulik az egész, és remélem jól elfogják találni az arányokat a játszhatoság és a gyogyitgatás között.
  • Prank
    a medic-kel szvsz csak rontanának a játék realitásán, egy utásznak vagy valami egyéb speciális egységnek jobban örülnék...:(
  • Tikal #4971
    E3-ra igérik, állitolag lesz medic meg meglepétés is, no meg új pálya:)))
  • Prank
    hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a mostani verzió több bugot tartalmaz, mint az eddigiek..
    mikor jön ki az 1.7? :)
  • Tikal #4969
    ez a demo :)))
    Amugy nem tudok rola, de szedd le az egészet nem olyan nagy az, és megéri.
  • zotyesz
    Május 14-16
  • Tikal #4966
    mikor van az E3?
  • The Garrett
    különösebben nem érdekel... csak elfelejtettem a pontos nevét...:)
  • The Garrett
    Ja ez hardwiredről van...
    Ez valami uj klános oldal ahol CSAK pénzdíjas meccseket lehet nyomni. Regisztrációnál csinálsz magadnak egy számlát oda felrakod a pízt... és aszertint tudsz kihívni nyerni stb...

valami quakeisten gyerek csinálta.
  • The Garrett
    nézd meg az oldalon... de gondolom nem sok EU csapat lesz... 300ping powa :D
  • Tikal #4961
    és mennyi a nevezés? gondolom az is van
  • Tikal #4960
    grrr, előbb piros keresztel jöt be nekem a garret-é, gondoltam kiprobálom erre megjavul, bocsi :)))
  • Tikal #4959
  • The Garrett
    ezért meg nevezni :)
  • The Garrett

NA van miért gamelni :)
  • repro
    valszeg egy m203as robbant fel a közelben. néha azt írja ki, ha messzebb vagy a robbanástol, hogy "shot by"...
  • Tikal #4955
    már indiában is játszák?
  • [negativ] Cirek
    indish enemy volt.
  • [negativ] Cirek
    azt írta ki hogy Cirek was shot by indish
  • [negativ] Cirek
    ja de ez egyből kezdés után volt a nagy sprint után.
  • The Garrett
    meg kéne nézni ingame hogy kilátszik -e a fejed.
    Egyébként ha kilátszik akkor simán.
  • [negativ] Cirek
    A segítségeteket szeretném kérni!

Ma elég érdekes helyen haltam meg a bridge-n, védő ként.

tehát ott voltam és

Én vagyok láma vagy onnan télleg egyetlen nem sniper lövéssel ki lehet szedni?
    ja és nem robbant a közelben semmi, nem gránátvető volt.
  • Tikal #4948
    up
  • [MHA]Inquisitor
    ahol fekszik az a kocsog saw-val ott elvileg van egy álványzat van és ott feküdne, de nem tudom az álványzat miért nem látszik..... Néha van ilyan hiba. (pl.: kilátsz a pályáról, átlátsz a falon, stb.)
    Az h miért zöld a kép az nem tudom mitol van...
  • The Garrett
    kb igen :)
  • Tikal #4945
    Kiestél az ablakon?
  • schoma
    Gyere este Raven Shieldezni!
  • Tikal #4943
    Hi lecsó, ma este leszek, de zavaros volt ez a hét...
  • Strahd_
    Server inditáshoz fontos egy dolog. A Server .bat allományt ird át LAN ra és nem fog autentikálni.
  • [Rush]
    Ha már igy leült a topic valaki magyarázza eztet meg :D
  • [Rush]
    Tikal mi a répa van veled negyon eltüntél, mint lecsóban az 1 szelet kolbász!!! :D
  • Ficsek
    Thx M3I3R!

Megy minden rendesen...kipróbáltam.
    Nincs akadálya most már lanon nyomulni
  • M313R
    Ahogy elnézegettem az új ini-t 3 helyen kéne átírni a bRequireAuthorization=-t False-ra hogy ne akarjon autholni egészen biztosan:
    1. [AGP_Gameplay.AGP_GameTeamObjective] szekcióban:
    2. [AGP_Gameplay.AGP_GameDeathMatch] (biztos ami biztos itt is :) )
    3. [AGP_Gameplay.AGP_GameMultiPlayer]
  • M313R
    Szia!
    Sajna Hydrának gondjai adódtak a weboldal hostjával, mivel kereskedelmi terméknek itélte meg Hydra cuccait. :)))
    De mivel az élet nem állhat meg, letöltheted az 1.6 hoz optimalizált stand alone-t innen.
    Fontos hogy a régi álltal generált MRU.ini-t töröljed mielött ezt inditanád!
    És itt egy elvileg jólműködő példa ini (lanon még nem lett tesztelve).
  • CSOCSO
    miel hogy mostan inf még csak csunyácska UT ra van ezért elég kevés..fogalmam sincs mennyi lehet...
    500...?:))))
    csak majd jön az uj inf is jövöre tán.. amiben egyk arakter 1500-2000poli.. nah arra vagyok kiváncsi hogy az milyen minőségű..kb mint AA?...
  • [MHA]Inquisitor
    foggalmam sincs, hogy mit karasz, de azt tudom, hogy ha módosítani akarod az ini-t akkar nem hogy kivág, hanem be sem enged vagy bannol.... (cheat detection rendszer ellenőrzi a fájlokat, h nincsenek e módosítva)