60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#4977 Hogy kell ugy belinkelni hogy az uj ablakban nyiljon meg? -
#4976 Mindegy, itt van :) -
#4975 upsz:)))) -
#4974 Amugy az utászokra meg mondhatnám hogy igencsak elfogja venni a kedved mikor egy gránát csapodik be meleltted már sokadszorra :)), de biztos ezt is frankon megcsinálják majd, ugyhogy én ezt is várom. És akkor lesz M60-as is remélhetőleg:)
-
#4973 A realitáson? Épphogy javitanak rajta, még mindig jobb mint egészség csomagokat felszedegetni, amugy meg csak a megvalositáson mulik az egész, és remélem jól elfogják találni az arányokat a játszhatoság és a gyogyitgatás között. -
Prank #4972 a medic-kel szvsz csak rontanának a játék realitásán, egy utásznak vagy valami egyéb speciális egységnek jobban örülnék...:( -
#4971 E3-ra igérik, állitolag lesz medic meg meglepétés is, no meg új pálya:))) -
Prank #4970 hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a mostani verzió több bugot tartalmaz, mint az eddigiek..
mikor jön ki az 1.7? :) -
#4969 ez a demo :)))
Amugy nem tudok rola, de szedd le az egészet nem olyan nagy az, és megéri. -
#4967 Május 14-16 -
#4966 mikor van az E3? -
#4965 különösebben nem érdekel... csak elfelejtettem a pontos nevét...:) -
#4963 Ja ez hardwiredről van...
Ez valami uj klános oldal ahol CSAK pénzdíjas meccseket lehet nyomni. Regisztrációnál csinálsz magadnak egy számlát oda felrakod a pízt... és aszertint tudsz kihívni nyerni stb...
valami quakeisten gyerek csinálta. -
#4962 nézd meg az oldalon... de gondolom nem sok EU csapat lesz... 300ping powa :D -
#4961 és mennyi a nevezés? gondolom az is van -
#4960 grrr, előbb piros keresztel jöt be nekem a garret-é, gondoltam kiprobálom erre megjavul, bocsi :))) -
#4959 -
#4958 ezért meg nevezni :) -
NA van miért gamelni :) -
#4956 valszeg egy m203as robbant fel a közelben. néha azt írja ki, ha messzebb vagy a robbanástol, hogy "shot by"... -
#4955 már indiában is játszák? -
#4954 indish enemy volt. -
#4953 azt írta ki hogy Cirek was shot by indish -
#4952 ja de ez egyből kezdés után volt a nagy sprint után. -
#4950 meg kéne nézni ingame hogy kilátszik -e a fejed.
Egyébként ha kilátszik akkor simán. -
#4949 A segítségeteket szeretném kérni!
Ma elég érdekes helyen haltam meg a bridge-n, védő ként.
tehát ott voltam és
Én vagyok láma vagy onnan télleg egyetlen nem sniper lövéssel ki lehet szedni?
ja és nem robbant a közelben semmi, nem gránátvető volt. -
#4948 up -
#4947 ahol fekszik az a kocsog saw-val ott elvileg van egy álványzat van és ott feküdne, de nem tudom az álványzat miért nem látszik..... Néha van ilyan hiba. (pl.: kilátsz a pályáról, átlátsz a falon, stb.)
Az h miért zöld a kép az nem tudom mitol van... -
#4946 kb igen :) -
#4945 Kiestél az ablakon? -
#4944 Gyere este Raven Shieldezni! -
#4943 Hi lecsó, ma este leszek, de zavaros volt ez a hét... -
#4942 Server inditáshoz fontos egy dolog. A Server .bat allományt ird át LAN ra és nem fog autentikálni.
-
#4941 Ha már igy leült a topic valaki magyarázza eztet meg :D
-
#4940 Tikal mi a répa van veled negyon eltüntél, mint lecsóban az 1 szelet kolbász!!! :D -
Ficsek #4939 Thx M3I3R!
Megy minden rendesen...kipróbáltam.
Nincs akadálya most már lanon nyomulni -
#4938 Ahogy elnézegettem az új ini-t 3 helyen kéne átírni a bRequireAuthorization=-t False-ra hogy ne akarjon autholni egészen biztosan:
1. [AGP_Gameplay.AGP_GameTeamObjective] szekcióban:
2. [AGP_Gameplay.AGP_GameDeathMatch] (biztos ami biztos itt is :) )
3. [AGP_Gameplay.AGP_GameMultiPlayer] -
#4937 Szia!
Sajna Hydrának gondjai adódtak a weboldal hostjával, mivel kereskedelmi terméknek itélte meg Hydra cuccait. :)))
De mivel az élet nem állhat meg, letöltheted az 1.6 hoz optimalizált stand alone-t innen.
Fontos hogy a régi álltal generált MRU.ini-t töröljed mielött ezt inditanád!
És itt egy elvileg jólműködő példa ini (lanon még nem lett tesztelve). -
#4936 miel hogy mostan inf még csak csunyácska UT ra van ezért elég kevés..fogalmam sincs mennyi lehet...
500...?:))))
csak majd jön az uj inf is jövöre tán.. amiben egyk arakter 1500-2000poli.. nah arra vagyok kiváncsi hogy az milyen minőségű..kb mint AA?... -
#4935 foggalmam sincs, hogy mit karasz, de azt tudom, hogy ha módosítani akarod az ini-t akkar nem hogy kivág, hanem be sem enged vagy bannol.... (cheat detection rendszer ellenőrzi a fájlokat, h nincsenek e módosítva)