60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5026 itt sem... :( -
bocsi hogy ezt belinkeltem, de az aaotrackeren nem látom.... -
#5024 Megérdemled mert nem megy a laser :D
és különben is -
#5023 igazából tök mind1....próbáld ki! nincs különbség. az a lényeg h éppen ne vegyen levegőt....az nem számít h belégzés v kilégzés előtt nem vesz... de ha belegondolsz ríl lájfban is így van--->egyiknél sem mozog a mellkasod és tudsz émelni. -
#5022 bazzeg elvetted az 5000diket -
#5021 benntartáskor kell célozni nem?:) -
#5020 Probalgasd, gyakorold.....
Inkább adok néhány tanácsot, hátha sikerül....
Mindig használj zoomot és várd meg amikor nem vesz levegőt (kilégzés v belégzés előtt).
Amikor fekszel már nagyon 1szerű lesz, de állásnál 1 picit nehezebb. Állásnál céloz egy hangyányit balra le mert jobbra fel ránt a fegyver.
És ha elbaszol egy célpontot ne próbáld meg tobbszor eltalálni, mert abból ugy is csak az lesz h elsieted.... -
#5019 ugy h leállt az auth szerver..... -
#5018 üres a Landor...
ez hogyan lehet??? :D -
#5017 Akkor azt nem értem miért nem jelzik a verziószámban a változtatást?? ha megváltozik a progam föbb dolgai akor miért nem 2.0 lett a progi? -
#5016 mert volt egy hivatalos kijelentés, miszerint nincs hivatalos 1.6 pecs és nem is lesz, mert a játék főbb részeit változtatták meg, ami unofficial 1.6 pecseléssel ugyan mehet, de nem 100-as. Ebben volt benne ez is, hogy ezek miatt a hivatalos 1.7 pecs (mert az már lesz) nem fog felmenni a 1.6 unofficial pecsre, csak a 1.6 fullra, de ha mégis az megintcsak nem lesz 100-as... -
lenta #5015 Na senki nem vállalkozik? -
#5014 Itt tudod leszedni a videjot, teccikérteni? -
#5013 Ezt csekkold meg Inquisitor :)) -
#5012 + gyógyítani nem fog!!!
ez nem kvék -
#5011 hmmm. most gyorsan átfutottam, de nem találom azt a részt, ahol róluk beszél..
mind1.
A Felcser így fog működni:
Ha jelenleg meglőnek, akkor a "Hatékonyságodat Jelző Bizbasz" röviden CEM (ott lent jobbra) rögtön leesik egy bizonyos szintre.
_Viszont_ ha lesz Felcser, ez a jelzőbizbasz nem esik le, hanem folyamatosan fogyni fog,
de csak addig a szintig, mint eddig...
te pedig Lkezdesz visítani, hogy "Medic!!" (de ugyse fognak segítni)
Ha mégis, akkor odaszalad hozzád és Lkezd kötözgetni, ha közben nem lövik pofán,
akkor megáll a csökkenés... ennyi -
#5010 Bazz, minek offolsz, he??
Pl innen :))
Vannak még oldalak de a többi cimét nem tudom, index-en van egy ilyen forum. -
#5009 Abraxas / Ezekiel interjúúú -
#5008 Én már olvastam, de nem emlékszem ugyhogy elfogom olvasni mégegyszer
Ha megcsinálom neked a sniper sulit, mi a garancia hogy a csatamezőn nem lősz le, elvégre nem kvalifikáltad magad rendesen?
-
#5004 Há már nem olvassátok L a fordításom az fpscentrálon?!?!?! bázze ezért csináltam?
ott le van írva mit fog csinálni a medic... -
lenta #5003 Hy all!
Kéne 1 kis segítség. Valahogy 35 nél többet nem tudok lőni segítsen valaki megcsinálni a sniper qualificationt! Nagyon megköszönném! -
#5002 -
#5001 http://www.gumicsizma.hu/swf/diplomacy.swf
Érdemes megnézni :) -
#5000 Miböl gondolod hogy nem fog rámenni??
Ráér ha nem fog menni akkor majd letölteni nem?? :) Még ugy is jópár hónap mig kijön az 1.7 remélem. -
#4999 Grat :) -
#4998 Ez se rossz :)))
-
#4997 A kép maáért beszél :D
-
#4996 -
#4995 na megcsináltama basic traninget :))) -
#4994 akó szedem innen http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6736&platform=all
időközben már találtam nem fake patchet is -
#4993 ha tudjátok, szedjétek le a full installt, mert ez a pacs unoficiál, és az 1.7 nem fog rá felmenni, szóval ugyis le kell majd szednetek... -
#4992 nkm se akar menni -
#4991 telekre kimenni rossz időben jo lenne, de 20.000ft-ért? -
[DFL]vajdi #4990 nembaj :DD -
#4989 ez itt nem az apronet vazzz -
[DFL]vajdi #4986 hali!
nemtom milyen cuccokba jártok... de akinek kell egy 40-es getta grip bakkancs jó állapotban az most megveheti tölem... 20 000 Ft
------------------------------------------------------------
-
#4985 Igazad van, csak én fogalmaztam rosszul. -
#4984 Zefír ne feletsd el, hogy ha felmászol egy tereptárgyra akkor nem biztos, hogy le kell ugrani, hanem esetleg le kell mászni az ott található hálón, és talán az sem mindegy melyik 2 karó között folytatod a rohanást! -
#4981 lehet h közben elrontottal vmit, csak ne érted, mert nem tudsz angolul....:)))
Tudsz angolul?
Lehet h vmire azt hiszed h ugy yo, kozben mégsem a kiképző meg szol h csinald ujra te meg mesz tovabb..... -
#4980 ja, az M az anyagára utal, a 60 meg az átmérőt jelenti