60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5071 A medicnek is van fegyvere, valamivel meg kell magát védenie. -
#5070 nem akartam beszurni, de ez nagyon.........szar -
#5069 -
#5068 Egy kérdés:
A medikeknek lesz fegyvere??? vagy védtelen és a társai fedezésére számíthat???? és ha nincs aki fedezze hozzábassza a gyógyszeres üveget az ellenhez? vagy be ad egy nyugtatót neki, hogy aludjon?
Egyáltalán tud majd fegyvert használni? (felveszi a hullától)
Én egyébként úgy képzelném el, h a gránátok helyén 3 féle stuff van és azzal gazdálkodhat....
vagy végtelenszer tud gyógyítani (sebetkötni)? -
#5067 Irtam a moderatoroknak. -
#5066 Vettem észre :) -
#5065 na bakker...jol elkurtam megint a topicot :) (kimaradt egy idezojel :(
http://strikeforce.fw.hu/aapics/shot00002.jpg -
#5064 Na mi a gond 2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk -
#5063 Repro milyen igazad van... :) Én leszek medic és csak az kap segitséget aki szimpatikus :)) majd felé állok a haldoklonak és irni fogom menthetetlen :D De tüzfedezetett kérek ám :) ÉS engem na találjon ám el vagy nem lesz ajándék morfium :) -
caratyuska #5061 itthon vett abit geforce4 dobozában is volt 1x -
#5056 na még két szot sem tudok leirni :) -
#5055 Inygen küldik?:)) -
#5054 Jól néz ki! -
#5053 Biztos sokunknak megvan a játék eredetiben, de aki még nem látta annak bescaneltem a játék cd-jét + azt a kis tartót amiben kaptam, ha a képekre kattintasz láthatjátok nagyban is.
-
[DFL]_Hussars #5052 a mindennapi alacsony pingünket add meg nékünk ma..
ámen.. -
#5051 Aki rambozik azt nem látja el, és kész, aki csapatban megy annak jár segély:) -
#5050 előre látom milyen anyázások lesznek...
"Hé hol a medic?!?! Itt vagyok 12 opfor között! jöjjön má ide!!"
aztán ha a szerencsétlen nem ér oda jön a votekick, mert minek él ez ilyen... -
#5049 Pedig tényleg a katonaságnak fejlesztették ki, persze nyilván ma már nem használják. Hosszutávu bevetésekre pilotáknak, katonáknak stb... de hamar felhagytak vele...
Ha a medicek csak saját magukat fogják gyogyitani akkor annak rögtön itélő katonai biroság lesz a vége részemről -
#5048 És pesze adjon páncélt is nem??
Ha messze vagy az orvostol elvérzel érthetö nem?
A harcmezön nem leszel hirtelen jol mert kapsz egy adag morfiumot.A medikkel az a baj hogy pl global op. nál is csak magát gyógyitotta a medic :( ritka volt a "jo" medic. De ha majd jol kitanulják öket egy páran a legjobbak lesznek :) akiket mindenki imádni fog csak velek menjen :)
Cirek nem hiném hoyg teriodokkal hirtelen változáast tunának elérni a medicek. Max drogokkal. Amik a fájdalom küszöböt eltolják és agyatlan gyilkolo gép leszel. De nem hiszek benne hogy jellenleg bármely hadsereg ezt használná :) ez csak Fantasy világába van igy.
Steroidokkal max kiképzés alat van "értelme" használni :) A Speed jo ötlet a katonáknak 42 óra alvás nélkül harcban.. kurva nehéz lehet... -
#5047 Miért angolul van? -
#5046 Speedre gondolsz? :)
Azt tényleg a katonáknak fejlesztették ki :) -
#5045 hehe...
Ultimate Arena (legnagyobb onlájn pénzdíjas versenyeket szervezi) főnöke, Mike Cassidy eztet mondta:
"... America’s Army is one of most popular games in the world today,.." -
-
Prank #5043 biztos cheater -
#5042 Jaja, de ő mért tud supported modban a SAW-al mozogni? :D :D :D -
#5041 de a való világban is kaphatsz "szteroidokat" meg minden baromságot, hogy ne érezz fájdalmat, vagyis vmennyire felturbóz... :D -
#5040 Ez igy van a valo világban is... :) -
#5039 Magyarul semmi értelme a medicnek. Mire odaér már vagy megöltek, vagy lement teljesen az a szar. Az lenne a jó, hogy bizonyos mértékig feltudna nyomni téged (úgy mint a VCben). -
#5038 Ismerős puskák :)
-
#5037 -
#5036 A soldier from the 75th Ranger Regiment
-
#5035 hogy ki ne lógjak...
-
#5034 az aaotrackeren :)
online statisztika :)
http://aaotracker.hlsw.org -
#5033 sikerült! :)) -
#5032 azér nem megy mert hétfőn elszállt a vinyóm venni kellett újat de ám gyárilag nem rakják rá a Raven Shieldet :) -
xunil #5031 itt, persze csak ha regisztráltál: http://aaotracker.ngz-network.de/
-
#5030 ezt hol lehet megnézni? -
#5029 nem-nem :)
feltöltöttem egy képet, de nem akarja megjeleníteni... -
#5028 Erre voltal kivancsi? :) -
#5027 AAO Username: Cirek
Honorlevel: 12
Tracked since: 24.03.2003 (9.6 days)
Total time played: 23.2 hours (2.4 hrs. per day)
Longest Session: 2.05 hours
--------------------------------------------------------------------------------
Enemy Kills: 272
Killed in Action: 243
Fragrate: 1.12 (12%)
Score Points: 0
Leader/Goal Points: 0 / 0
ROE Points: 1414
--------------------------------------------------------------------------------
Average KILLS per hour / day: 11.7 / 28
Average KIA per hour / day: 10.5 / 25
Average ROE per hour / day: 60.9 / 147
Honor lost: 0
Username changed: 0
Account resets: 0
Last online: Today, at 16:04 on Pipeline
Last online on Server: Landor (HUN) ArmyOps Server