60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5117 a fehér lap az én gépemen egy nem létező jelenség..
próbálok egy driver frissítést (lassan minden héten ezt teszem) -
#5116 Nem a vörös lapot kel löni élesben :) hanem egy fehér lapot. -
#5115 Jó neked! Az M24 sniper kiképzésnél mire kell figyelni?
A teszt lövések után "éles helyzetben" sikeresen ellőttem az egyik piros lapot, éppen kaptam néhány elismerő szót a kiképzőmtől mégis megjelent a MISSION FAILED felirat!
Talán nem mindegy melyik lapot lövöm el , vagy nem mindegy hogy mikor?
Valaki segítsen!! -
RSmart #5114 Örök hálám! Megvolt az elméleti oktatás, most jöhet a gyakorlat!
Jó tanulást! :)
Éljen az Inkvizició!!! -
#5113 m82-nél a földből kiálló aknát kell eltalálni!
olyan az alakja mint egy tank csövének... az alsó "vastagabb" részét lődd, mert különben nem fogadja el! DE azt is csak akkor fogadja el, ha pontos vagy.
Csíterek vannak a játékban... voltak vannak és mindig is lesznek... ha észlesz egyet a irc-ne esetleg szólhatsz egy adminnnak, vagy 1szerűen kiszavazzátok... Bár elvileg az új rendszer kiszűri a nagy részüket, de sajna a hackerek okosabbak és mindig 2 lépéssel a fejlesztők előtt járnak.
Egyébként tudámosom szerint olyan csít nincs, ami "god" módot aktiválna. Szóval, ha beleeresztettél egy tárat, akkor....háát még gyakorolnod kell a célbalövést. ha nem fejbe lövöd 3 találat kell a halálhoz. (ha nem sérült, akkor fejbe sem elég 1)
És ebben a játékban az is meg van csinálva, h a golyó nem rögtön ér oda...szóval ha mozog akkor elé kell lőni, hogy mire oda mozozg a lövedék is odaérjen...
Nah én megyek, mert még tanulnom kell.... kurva élet -
#5110 Egy screenshot rólam, hogy megismerjetek a játékban
-
#5108 én is csak vicceltem -
#5107 RSmart nicns is annál jobb mikor látod a Sunyi Petyus és lelövöd a kis kedves édes aranyos sniper puskáddal :) -
#5106 Tikal... nem tudod az admin jelszavad?? mert azzal mindent helyrehozhatsz :) -
#5105 már kész vagyok az xp-vel, jöhetnek a programok:)) -
#5104 Baszod Norbi demég ma csináld meg azt a szar XP-t mer átmegyek és elbeszélgetek APU-val!!
-
#5103 Nem kell. Játékban megkeresed a snipereteket, kinyírod, elveszed a puskáját és kész. Én így csinálom. :D
A két tréningpályát asszem Advanced Marksmanship néven találod asszem. De csak akkor tudod megcsinálni ha 36-ot lősz az M16A1-el. (asszem 36 kell de nem biztos) -
#5101 Apuci csak ne nyúlkáljon a géphez! -
#5099 már viccelni sem lehet???
ti is szopattatok ám rendesen... és én vettem a poént:) -
#5098 biztos mindenki unja a baromságaidat -
xunil #5097 mert mindenkit eliesztesz a kapitalista, vádaskodós hozzáállásoddal! :D
te többen vagytok ? mit tudtok? nem tudtok semmitsem...na jo egy kicsit lassu vagyok, sokat dolgozok, bonyolult ez az uj unreal kód...:)
-
#5096 amúgy mi ez a .urv@ nagy punnyadás? -
#5095 mennyit fizetsz? :) az yol van h nonprofit, h nem a bevételre hajtasz, de mi igen!
Tehát dolgozol mellette vhol és abból kifizetsz minket.
de nézd a yo oldalát! lesz egy yó weblapod... és kevés pénzed... -
#5094 bazzeg....te nagyon hüle vagy! :D
Ha volt hozzá szerencséd, akkor az azt jelenti, hogy elkapott, lebuktál, csíteltél...:) ÉRTED??? :)) Tehát csíteltél és amikor a elkapott az anticsít akkor volt hozzá szerencséd...
de nem kell itt tenni a hülyét! :)) úgyis tudjuk.
Az AAO-ban meg láma csítet használsz.... -
xunil #5093
öööö,a punk baster egy anticheat program, nem cheat...vagy mi van ?:)
az AAO-ban még a gyanu árnyéka sem vetülhet rám, elég megnézni a statisztikám! :)) legfeljebb a sajátfejnagyobbító cheatet használom, esetleg a "céltábla a mellemre" tipusut... -
#5092 UP -
szucsati #5091 Hírszerkesztő kerestetik!
A nem rég (újra)indult nonprofit hunters.hu oldalhoz keresek olyan lelkes embereket, akik leginkább America's Army: Operaitons, Delta Force, Operation FlashPoint, és esetleg, ha végre kijön, SWAT témákban híreznének.
Akit érdekelne a téma, kérem jelentkezzen a [email protected] címen! -
#5090 Hogy érted h volt szerencséd hozzá? CSíteltél te rohadék? :)))
És ha ott csíteltél mi arra a garancia, h itt nem?
Ezt már nem mosod le...
A Nagy Testvér figyelni fog...és ő mindent lát! -
xunil #5089 ...hopá, bocsi te másról beszélsz, jó a video :)
szal a hír, hogy punk buster lesz az AAO-ban, aszittem errol beszelsz.sorry -
xunil #5088 ...anticheat :) Ja a Punk Buster, végre! A wolfban volt szerencsém hozzá és ott jól müködött és rendszeresen frissült automatikusan. -
#5087 Ezt a cheat progit teszik majd bele az armyba is, nézzétek meg itt!!!!! -
#5086 tudok ajánlani egy személyiségfejlesztő csoportterápiát.... -
vzolee #5085 hali elakadtam -azt irja miles only--és nem tudok belépni a szerverre, csak amelyiken a miles 1 van --mi ez? hogy lépjek tovább?
please help!!!!! -
#5084 http://www.americasarmy.com/register.php---->Register your account -
N #5083 HI.
Én először játszok ezzel a játékkal.Nagyon jó.
Csak az a gáz hogy csak a training első pályával tudok játszani.Vlamit átbütykültem hogy ne keljen kapcsolatba lépni.De a többivel nem tudok játszani.Hogy kell regisztráni???
Mert már szét akarok lőni néhány fejet: -
#5082 Ez itt a hir kérem szépen, hip hip hurrá:)
-
#5081 engem érdekelt....
nem kell mindig károgni, h offolunk a fórumban...és akkor mi van??? semmi.
egyébként vmilyen szinten ez is ide tartozik mert végülis a játék azért készült, hogy embereket toborozzanak ehez a baszott háborúhoz...
szal ennyi. -
#5080 És az kit érdekel te mit mondasz?
Nem neked irtam bazzeg........
-
#5079 Mert jol elcsesztem a linkelest :) -
#5078 az összeesküvés elmélet jobb -
#5077 és ki az akit ez itt érdekel?
senki. -
#5076 The U.S. Army announced today that it has contracted Even Balance, Inc. to integrate their PunkBuster Anti-Cheat software into the America's Army game. -
#5075 America's ARMY :)
-
#5074 ez nem kellett volna ide :) -
#5073 Az Oregon Center for Public Policy által készített összeállítás
1. Hány százalékát adja az Egyesült Államok lakossága a Föld lakosságának?
6%
2. A világ vagyonának hány százalékaával rendelkezik az Egyesült Államok?
50%
3. Melyik ország rendelkezik a legnagyobb olajkészlettel?
Szaúd-Arábia
4. Melyik a második legnagyobb olajkészlettel rendelkező ország?
Irak
5. Világszerte évente mennyi pénzt költenek fegyverkezésre?
900 milliárd dollárt
6. Ebből mennyi jut az Egyesült Államokra?
50%
7. Az ENSZ szerint az USA katonai költségvetésének hány százaléka biztosítana alapvető megélhetést a teljes emberiség számára?
10%
8. Hány ember vesztette életét háborúban a II. Világháború óta?
86 millió
9. Mióta rendelkezik Irak vegyi és biológiai fegyverekkel?
Az 1980-as évek óta.
10. Irak saját maga állította elő ezeket a vegyi és biológiai fegyvereket?
Nem, az anyagok és a technológiák az amerikai államtól származnak, valamint részben Angliától és magáncégektől.
11. Elítélte az Egyesült Államok az irak-iráni háborúban az irakiak gázhasználatát?
Nem.
12. Hány embert ölt meg gázzal Szaddám Husszein a kurd Halabiában 1988-ban?
5,000
13. Hány nyugati állam tiltakozott akkor ez ellen?
0
14. Hány gallon ?Agent Orange?-t (emberre is kifejezetten veszélyes, gyomirtószerként is alkalmazott vegyi anyagot) használt az USA a vietnámi háborúban?
17millió
15. Van bizonyított összefüggés a szept. 11-ei terrorista támadás és Irak között?
Nincs.
16. Becsült adatok szerint hányan haltak meg az Öbölháborúban?
35,000
17. Hány tonna használt uránium maradt Irak és Kuwait területén az Öbölháború után?
40 tonna
18. Az ENSZ felmérései szerint mekkora volt a rákos megbetegedések arányának növekedése Irakban 1991 és ?94 között?
700%-os
19. Az USA állítása szerint Irak katonai fegyvereinek hány százalékát semmisítették meg 1991-ben?
80%
20. Van-e bizonyíték, hogy Irak fegyvereit önvédelmen és elrettentésen kívül másra is tervezi használni?
Nincs.
21. Hány áldozatra számít a Pentagon egy esetleges iraki beavatkozás esetén?
10,000
22. Ennek hány százaléka lesz gyerek?
Több, mint 50%
23. Hány éve hajt végre az USA légitámadásokat Irak ellen?
11 éve.
24. 1998 decembere és 1999 szeptembere között az USA és Anglia háborúban álltak Irakkal?
Nem.
25. 1998 decembere és 1999 szeptembere között hány kiló robbanószert dobtak Irakra?
Közel 10 millió kilogrammnyit.
26. Hány éve született a 661-es ENSZ határozat, mely szigorú szankciókat léptetett életbe Irak exportjára és importjára?
12 éve
27. Mi volt az 1000 születésre levetített halálozási ráta az iraki gyerekekre 1989-ben?
38
28. Mi volt az 1000 születésre levetített halálozási ráta az iraki gyerekekre 1999-ben?
131 (ez 345%-os növekedést jelent)
29. Becslések szerint hány iraki vesztette életét az ENSZ szankciók következtében 1999 októberéig?
1.5 millió
30. 1997 óta a szankciók következtében a becslések szerint hány iraki gyermek vesztette életét?
750,000
31. Kiutasította-e most Szaddam a fegyverzetellenőröket Irakból?
Nem.
32. Hány fegyverzetellenőr volt Irakban 1998-ban?
300
33. Közülük hánynak volt problémája a hatóság elllenállása miatt?
5.
34. Beengedték-e a fegyverzetellenőröket a Ba'ath párt központjába?
Igen.
35. Az ENSZ fegyverzetellenőreinek korábbi vezetője szerint Irak tömegpusztító fegyvereinek hány százalékát találták semmisítették meg 1998-ban?
90%-ot.
36. Be akarja-e engedni Irak a fegyverzetellenőröket az országba?
Igen.
37. Hány ENSZ-határozatot szegett meg Izrale 1992 óta?
Több, mint 65-öt.
38. Hány ország rendelkezik tömegpusztító fegyverekkel?
8.
39. Hány nukleáris robbanótöltettel rendelkezik Irak?
0.
40. Hány nukleáris robbanótöltettel rendelkezik az Egyesült Államok?
Több, mint 10,000-rel.
41. Melyik az egyetlen olyan ország, mely használt már nukleáris robbanótöltetet?
Az Egyesült Államok.
42. Hány nukleáris robbanótöltettel rendelkezik Izrael?
Több, mint 400.
43. Ki mondta: ?Életünk akkor kezd elhamvadni, mikor hallgatni kezdünk a fontos dolgokról??
Dr. Martin Luther King, Jr.