60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #5161
    HUB klán, pl DrAK, code-bol én sem, petyus is RvS-el játszik, de azt mondta majd jön AA-zni is :)
  • Tikal #5159
    meg még legalább 6-7 ember, de most tényleg RvS-el játszunk :)
  • [MHA]Inquisitor
    Ok:
    DFL-bol eddig csak 2 embert láttam, Df-bol is 2, HSF feloszlott 2rf-ben van rush tikal, meg everlast, de oket mostanaban nem látom (raven shieldeznek) Mha eliveleg 5en vagyunk de oket sem lattam...:) Code-bol meg soha nem lattam senkit, Hub klanrol nem is hallottam...

de csak AAO lenne?
  • [DFL]vajdi
    "Ha csak AAo lenne nem hisezm h össze gyűlne 50 ember, sztem még a 6-8 is yo ha meglenne...."

Figy ahogy számoltam DFL-böl 9 ember, DF-böl gondolom 4, HSF- régebben 15 en voltak, 2rf ben meg ugy tudom van +5 uj ember, MHA - 2 , Code - 4, akkor a gabooék klánja- az 3 ember, HUB klánból mondjuk 4 ember, HUN klánban vannak 8 an kb, a "zsoldosok" meg vannak ugy 15 en. Barátaim is szeretnének jönni 1-2. Meg ha ti is hoztok valami havert akkor annyival is több.

Szóval csak értesiteni kell az embereket. Tehát mondjuk most egy hónap alatt összegyüjtjük hogy hány ember jönne és akkor ahhoz igazitjuk :)
  • [MHA]Inquisitor
    ja! ma mindenki jöjjön fel a landorra 10 körül játszani!!!!!! aki tudna jönni, de nem jön az: és
  • [MHA]Inquisitor
    mér nem jáccik mindenki otthonról??? bár akkor az nem is lan party...:)
    Ha csak AAo lenne nem hisezm h össze gyűlne 50 ember, sztem még a 6-8 is yo ha meglenne....
    A kirándulást inkább hagyjuk....inkább vigyunk sok nőt, akik mindig készen állnak egy kis.....

a szálloda, amiben megszéllunk hány *-os lesz???

vajdi amúgy mi van a logódra írva??? nem tudom megfejteni.... :)
  • [DFL]vajdi
    Amúgy tényleg lehet kiránydulgatni most találtunk rá nagy erdöre. tök jó megminden ... :))
  • [DFL]vajdi
    ó francba :| . akkor majd valahogy megoldjuk. az csak 3 nap szabadság :)))
  • [DFL]vajdi
  • [DFL]vajdi
    Hali emberek :)

Dilmor-ral "szervezgetünk" egy lan party-t (első magyar aao lan:)) A helyszín valószínűleg Nagyvenyim: általános iskolai tornaterem. Ez a hely remélem mindenkinek megfelel (dunaújvárostól 6 km-re) az ország közepén. A terembérlést még meg kell kérdeznem és ahhoz lesz igazítva a belépő. A belépő a terembérlésre és az esetleges verseny díjjakra és egyébre kell (AA póló vagy ilyesmi). Sztem egy 5 napos party lenne a legjobb. Valamikor nyáron, amikor mindenkinek jó.
    Sztem ha majdnem mindenki eljön, akkor kb 50 fő körül lehetnénk, de ehhez értesíteni kell minden klán tagot és egyéb embert aki szeretne jönni. Szűk keretek között kéne megrendezni tehát nem egész mo-ról aki akar jönni ( de ez még elválik )
    Véleményeket mondjátok ezzel kapcsolatban... [idiota]
  • lenta
    Kipróbáltam 1.3as verzióval, de azzal is ugyan ez a helyzet :-(
  • pszihopeti
    Az előző idézetet a Játék-csillag nevű újságból
    kölcsönöztem melyet egy másik taktikai FPS játék jellemzésére írtak szerintem az AA-ra is igaz

Ja és már engem is lelőttek falon keresztül RSmart-nak jogos a felháborodása
  • pszihopeti
    "SAJNOS,AMIKOR EGY PÖTTYÖT LÁTUNK A TÁVOLBAN, AKKOR
    MÁR ŐK IS LÁTNAK MINKET, ÉS ÁLTALÁBAN LŐNEK IS.
    ÉS EL IS TALÁLNAK"
  • RSmart
    Jah csakogy nyomjam a topic mennyiségét!
    Van valamilyen magyar oldal?
  • RSmart
    Köszke! :) akkor megyek a "parancsnokommal" :)
  • Tikal #5143
    1.Alpha, Bravo, Charlie Squad, eléméletileg mindegyiknek van egy vezetője és azal kéne tartanod akinek a teamjében vagy, gyakorlatilag mindenki amerre lát, persze vannak játékosok akik probálnak co-opban menni...
    2. a gránátok robbanása még nem tökéletes:))))
  • RSmart
    Jövök ismét a láma kérdésekkel! : a rangjelzés mellet látható A, B, C betük mit jelentenek, és mitöl füg a változásuk?
    A másik: hogy a fenébe lehet hogy a fal másik oldalán lévö gránát kinyir?
  • [MHA]Inquisitor
    ezek a csít szerverek főleg bridge és mount pass pályákon vannak, és általában csak snipert engedélyeznek csíttel....
  • RSmart
    Nahátdekülönbenis! nehogymán! az a szép egy multijátékban hogy mindenki eggyenlö eséllyel játszik, és ha bármit is vátoztatnak eggyes kolégák az már kicsit rontja a játékélményt, hiszen durva egy kicsit hogy letámasztot géppityuval adok az arcába, és ö egy lövéssel elküld a másvilágra!
  • [MHA]Inquisitor
    jah, de hivatalos... bár ha rajtatok múlna engen ezért is BANnolnátok.... :))))
  • Tikal #5138
    de ez is csalás nem?:)
  • xunil
    jajmá, mindenki ezt használja, tök mindegy mi az eredeti jelentése...
  • [MHA]Inquisitor
    felejtsétek már el ezeket a csíteket.... mert ezek hivatalos multiplayer csítek és a "cheat serveren" lehet őket használni.... pl beírod h mpcheat ghost akkor tudsz repulni és falakon átmenni....

A játékban nem csítek vannak, hanem hackek amik a fájlok módosításával lehetővé tesznek egyes dolgokat, pl azért csekkolják a fegyverek paramétereit tartalmazó fájlt mert még egy hulye is fel tudja törni.... pl átírod és távcsövet raksz a m16-ra.
  • lenta
    Az a srác én voltam :-)
  • xunil
    ...aki Lenta volt...
  • xunil
    egy srácnak csináltam a lövészetet, nála ugyan ez...
  • Cellator
    Esetleg ki kell próblni
  • lenta
    Ha netán megszerzem 1 régebbi verziót és azon csinálnám meg? Vagy ez nem verzió függő?
  • Cellator
    Volt gond. Van is. Ugyanez. Tök ciki. De ez van. Kő peccs. De nem tom hol van. Ezekszerint te se tod. :(
  • lenta
    HELP!!!!!!!
    Kb. 3-4 napja próbálkozom azzal hogy a sniperes pályán továbbjussak. A fehér bábut kilőve kiírja hogy teljesítettem a feladatot, de a következő pályát már nem engedi :-((( Mit lehet tenni? Másnál volt ilyen gond?
  • Tikal #5128
    nem hallod a sniper lővést? Cserélj hangkarit:)))
    M82 megdördül még a szivem is kiesik a ritmusábol olyan szép hangja van:))
  • pszihopeti
    Én még kezdőnek számítok nem ismerem az előző verziókat , de más hasonló játékokat figyelmbe véve bizony időnként nyitva marad a szám, hogy honnan, hogyan és milyen gyorsan leszednek és bizony nem hallom a sniperek jellegzetes puffanását (pl:bridge) csíterekkel én is találkoztam az illető repkedett a levegőben és átjárt a falakon. De igenis van csapatjáték (leszámítva azt a fin kollegát aki mindig lelőtt(talán a közös ős miatt?)
  • [MHA]Inquisitor
    yo vettem a poént...de azé: kabbe
    nem tudom mi bajod az aimbotommal...:))
  • xunil
    én pont az ellenkezőjét tapasztalom. csak a radio tower-en nyomom és mindig tudok találni koperativ szervereket. cheatelest nem tapasztalok, igaz pont emiatt a hivatalos szervereken játszok(amit az 1.6 óta meg tudok tenni). ami a pontosságot illeti, én csak a saw-n vettem észre jelentős javulást, baromi pontos, nagyon mesziről is (inqu:cheat nélkül :)).
  • Tikal #5124
    Szerintem fluga radio tower-re gondolt:) ott nagy a káosz, a fegyverek pontossága viszont tényleg nőtt...
  • fluga@school
    srácok irjatok már ide ha vki aa:ozik, mert az utóbbi időben több dolog miatt elment a kedvem tőle:
    1. Nincs csapatjáték. Mindenki megy mint az ökör előre, rambóznak és általában az assault szop.
    2. Cheaterek. gyerek sprintel, közben m16ossal szedi le egyesével az embereket. ő meg kap egy headshotot és megy tovább. király
    3. nem is tudtam, hogy az m4es egy mesterlövész puska. 400 méterről úgy leszedsz vele bárkit mint az állat (1.6os óta)
    (4. Raven Shieldezek mostanában)

Ebből a legrosszabb az 1es. Kezdek rosszkedvű lenni.
  • pszihopeti
    SIKERÜLT!!!!-az első próbálkozásra
    aszem ezek után szükségem lesz egy pár kontaktlencsére rendesen ki kellet guvasztanom a szemem
    köszönöm a segítséget fiúk!
    Egyre pozitívabb tapasztalataim vannak a fórum hasznosságát illetően
  • RSmart
    Pontosabban a jobboldali erdösáv szélétöl balra pont 9 óránál! :) jol guvaszd ki a szemed, mert elég relativ nehéz meglátni!
  • xunil
    azért mielött ujrainstalalod a windowst, nezd meg alaposabban, nehezen vehető észre! van a két piros célpont, utána jobbra még egy harmadik piros, és még mindig fordulsz jobbfelé, még mindig és ott lesz az a célpont, ami inkább szürke. ja igen és távcsővel nézd!
  • RSmart
    énis elég nehezen vettem észre a fehér lapot, de a jobboldali pirps céltol van jobbra!