60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Hogy mondod?
  • Mighty
    Pedig de!
    Mondjuk nezd meg ezt az oldalt: http://www.umann.com/vizitura/szenny.htm

Latod mire jo ez a forum? Csak tanul az ember
  • [DFL]vajdi
    De azér ugye van 2 gép lanra???
  • [DFL]_Hussars
    mer 2en nyomjuk 1 név alatt azért...
  • RSmart
    Bitzos hogy fentvagy? mert engem pl mindig levág a szerver! :(
    És köszi a válaszokat!
  • [MHA]Inquisitor
    amúgy ladoron vagyok mostantól, úhogy aki tud jöjjön
  • [MHA]Inquisitor
    úúúristen....Bocs, h rontom a fórum színvonalát, de olyan szarul írtam, hogy....de nézzétek el, mert most jöttem edzésről és egy kcisit összegyűrtek, fáradt vagyok és az ujjaim sem vmi precízek (remegnek -adrenalin :) )
  • [MHA]Inquisitor
    eloszor is pontot csak official és leased szerveren kpasz, másodszor vannak határok, amiket fejbol nem tudok, de kb 1-10 honorig +1 szint az 500 pötty, 10-20ig 1000 pötty, 20-30 3500 pötty, stb....

a második kérdésedre a válasz: azonkívül semmit....
    persze minden szinten vannak módosítók, pl szarabbul lősz, lasabban futsz, stb...
    elvileg kapsz egy testövést beárgulsz, még egyet elvörösödsz, még egyet meghalsz
    fejlövés, ha nem vagy teljesen gyógyult azonnal halál
  • RSmart
    ismét láma kérdéseim következnek!:
    Mitöl füg hogy mikor kapok honor pontot?
    A másik, a green, yellow, és a red mit jelentenek azonkivül hogy zöld sárga és piros?
    elöre is köszi a türelmet, és a válaszokat!
  • Petyus_
    Á thx, igyexem!
  • [DFL]vajdi
    Nah szóval. Biztos hogy a helyszínen lesz az alvás hálózsákban :P. A sulinak (gondolom) van öltöző zuhanyzója. A kaját meg nagymama nem állja :D. Sztem mindenki hoz magával szendvicset meg ilyesmit aztán az úgy jó. A suli mellett van két (!!) bolt is (volt feleség és férj harca). Amik pénteken 5-7 ig vannak nyitva, hétvégén szombaton 13-ig, vasárnap meg 12-ig. Itt majd lehet kaját akinek kell...

Akkor a lan egy péntek-szombat-vasárnap hétvégén lenne... Úgy jó???
  • Tyler
    bocsi ez rossz helyre ment
  • Tyler
    http://cb.servegame.com/
  • zotyesz
    Akkor egy kalappal, én tavaly estem át rajta. Kitartás, hamarosan Te is viselheted a dr. iuris címet. :)
  • Petyus_
    Hát igen ez a sors vár rám.
  • Petyus_
    Nem még csak most államvizsgázom.
  • Petyus_
    Rendben, a munkadíj nem lesz ám olcsó, plusz telefonszámla, benzinköltség, esetleges sikerdíj..
  • Petyus_
    Kell ügyvéd?
  • fluga
    ehhe köszi
  • Petyus_
    Persze ahogy én leírtam úgy se sokkal érthetőbb. :D
  • Petyus_
    Azt akarja, hogy ismét kétszer kelljen leütni az iránygombot, hogy az embered jobbra-balra guruljon amikor fekszel. De azt akarja, hogy ezt az opciót ki tudd kapcsolni. És szintén azt akarja, hogy a lean (gy.k. kinézni a srokról :P) double-tap legyen, azaz ha kétszer ráütsz a strafe-re (gondolom én..) akkor kihajoljon a megfelelő irányba... szerintem elég szarul lehetne használni, én futni is alig bírtam az első verziókkal. :)
  • fluga
    "MS- Could we maybe see the return with the "double-tap" roll when prone control again, but maybe as a "on and off" toggle, and how about a "double-tap" lean?"

Mi a geci faszt akar ez jelenteni? MS olyan faszságokat bir kérdezni a devtől, hogy behalok. ötlet??

• Strahd_
    Csatlakozok Mighty hoz 5 nap szabi a játékért... az kicsit sok..
  • Mighty
    higenes=higienes
  • Mighty
    Na akkor a felmerult kerdesek:
    1. hol lesz az alvas? (a helyszinen halozsakban?)
    2. kaja hogy lesz megoldva?
    (3). higenes feltetelek, ha a suliban lesz az alvas

Meg gondolom lesz par kerdes
  • Mighty
    spamming shat= tul sokszor irod le ugyan azt egymas utan

(mint pl. Vajdi az 5164,5165,5166 uzenetekben )
  • Strahd_
    Tul sokat irsz fölösegesen. szemét .)
    zavarsz valakit az irással. Pl Spamm nek hivják a reklámanyagokkal teli leveleket is. A Küld tovább még 20 embernek leveleket is.
  • Prank
    spamming chat=? mit jelent ez?
  • [Rush]
    Vagy Chef VAjdi, és Chef Dilmor?
  • [Rush]
    A kaját ki csinálná, Vajdi mama?
  • [MHA]Inquisitor
    Nem megy a landor basszus....
  • [MHA]Inquisitor
    na szoval meg lehet mutatni, h éltek! MA MINDENKI JÖJJÖN FEL A LANDORRA, AKI TUD!!!!!!!!!
  • [MHA]Inquisitor
    mér 2 hussar????
  • [DFL]vajdi
    DFL klán: Dilmor, vajdi, mighty, jtamas, Ashram (aki már nem volt egy ideje) n0rb33, Drusus, és a két Hussar (Hun_Hussars)
  • [DFL]vajdi
    NoFX RanCiD NoFX RanCiD
    NoFX RanCiD NoFX RanCiD <--- ez a logom kedves inq :)))
  • [DFL]vajdi
    nah szoval ez igy van- Dilmor: party alatt a fél banda meghalna koffein túladagolásban vagy végelgyengülésben olyan hosszút nemszabad csinálni
  • [DFL]vajdi
    nah szoval ez igy van: party alatt a fél banda meghalna koffein túladagolásban vagy végelgyengülésben olyan hosszút nemszabad csinálni
  • [DFL]vajdi
    bazz vajdi 5 napos party alatt a fél banda meghalna koffein túladagolásban vagy végelgyengülésben olyan hosszút nemszabad csinálni
  • Tikal #5163
    lol
  • [DFL]vajdi
    lol... az nem szamit hogy te mit láttál, az a lényeg hogy vannak. :P

Amugy meg felölem lehet más is mint army ops. De inkább army ops legyen :)