60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5254 Futáshoz épp elég, de ha ügyes vagy akkor már hamarabb fedezéket keresel, ahhoz meg kevés hogy megkeresd a gránátot és még vissza is dobd -
#5252 nekem gef4 ti4200 8x AGP-m van és ez olcsóbb mint a ti4600-os. és naggyon szakít! :D -
xunil #5249 én sem próbáltam, csak sok vicces történetet hallottam a sereget megjárt barátaimtól ezzel kapcsolatban. az egyik ismerősőm ugy beszart, hogy a lőtér mögötti erdőig eldobta a gránátot :)) -
xunil #5248 nézd meg ezt, szerintem nagyon jó a fórumuk : www.hwsw.hu -
#5247 Tudom hogy ez nem a hardver fórum de sanos az nem egy élő dolog..
Érdekelne a véleményetek hogy egy p4-es alaplap ami ha jól tudom 8*AGP-vel rendelkezik
mit szólna egy GeForce 3 Ti 200-as (128Mb RAM!)videókártyához 4*-es AGP-t ismeri!
Vagy talán többet érek egy GeForce 4-es kártyával ami csak 64Mb RAM-ot tud?
Esetleg tud valaki egy magyar oldalt mondani a témával kapcs.-ban? -
#5246 ezt nem tudom a kezemben csak hatástalanitott gránátok voltak :) de kiprobálnám. -
#5245 ez a LAN engemis érdekelne.... :)) -
xunil #5244 ...és amikor élesedik, kurva nagyot robban a gyújtó. legalábbis a szovjet gyártmánynál.ugyhogy ha előszőr csinálod, aszthiszed hogy már maga a gránát robban...:) ez a játékban némán történik...
-
#5243 A Granat ugy épül fel hogy a biztosito szeg tartja a biztosito kart amikor a kezedbe veszed a gránátot lenyomod a kart kihuzod a szeget ekkor még nem élesedett a gránát. amikor a biztosito kart elengeded akkor élesedik és kezdödik a gárnáttól fűggő idötartalam (pl 5mp). -
#5242 nem kötekszem, de az nem a biztosító tüske, mert az legelőször húzza, ki és akkor indul az 5 mp, amikor kibiztosítja... (amig benn van az a tüske, addig ki van ékelve és nem is leget kibiztosítani) -
#5240 kb 5 másodperc , ez ugyebár a futáshoz nem túl sok -
#5239 jaja igazad van! rohadjanak meg!
és te vagy a legjobb! :)) -
#5238 de teli van a faszom....
bazzeg már megint nem működik az auth server ( landornál)...........
kurva amcsik... -
#5237 hehe
-
RSmart #5236 Köszke! igaz hogy 3* átkellet olvasnom de már vágom! :) -
#5235 először kérdezz utána! mondj részleteket, h mit beszéltél meg... és aztán kihirdethetnénk más gamék fórumain is.... -
[DFL]vajdi #5234 Arra gondoltam hogyha a lan mondjuk Armyops - Mohaa lan lenne akokr lehet hogy többen lennénk. Pl minden klánbol eljönnének. -
[DFL]vajdi #5233 hi.
A fegyver mellett oda van irva hogy mennyi van belöle (pl. 0/2) ha ezt egy valaki már választotta akkor 1 szám adodik hozzá (pl. 1/2) ha ketten választották akkor 2 szám (pl. 2/2). igazából hogyha neked van alegtöbb honorod akkor mindig neked kéne megkapnod de ha 101 honorod van és csak te választottad (1/1) a fegyvert akkor is megkaphatja egy -12 honoros nemtomki.
Ha te kiválasztottad a snipert amiböl csak egy van , és mondjuk van 12 honorod és még rajtad kivul egy másik is kiválasztotta ( 2/1 lesz a fegyver mellett) akinek a honorja 68 és van 10 fragje már, akkor valszinű csak ő kapja meg a snipert, és te pedig valami random fegyvert.
CSö. -
RSmart #5232 További láma kérdéseim következnek!:
Mitöl függ hogy milyen fegyvert kapok a kezdéskor? kiválasztom a snipert, és mégis az m16-ost kapom meg!
na ezt magyarázza el valaki! mert megbolondulok:)
Köszi! -
#5231 Na tényleg mindenki jojjon landorra!!
próbálkozzatok, mert kevés a hely, de probalunk csinalni! -
#5230 deee bazzeg! Kamionon fogjuk vinni a cuccokat, amit kérsz! :))
-
[DFL]vajdi #5229 Gyerünk mindenki landorra!!!! -
#5228 ha lenne, szerinted mennyi esélyed lenne a kivitelezésre? -
#5226 Lehet, hogy lerágott csont amit kérdezni szeretnék, de azért megkérdezem
Szóval van e lehetőség arra hogy a hozzám dobott éles gránátot felvegyem és esetleg eldobjam?? -
[DFL]vajdi #5225 Lan-ra ki tudna hozni 24 portos HUB-ot [esetleg kettöt (vagy hármat:))] és servergépet??? -
#5223 Godoljátok hogy a szabad világban vasárnap valakit is érdekel a mi "kis" problémánk??
Inkább garden parikat rendeznek és ünneplik a háborús hőseiket -
#5222 nem lehetne szólni azoknak a heréknek, hogy csinálják meg az auth szervert??? -
#5221 már 2 napja nem megy a landor...... -
#5220 de wazze mar 1 napja nem megy.....akkor adjanak egy jelszot aztan megcsinalom, ha csak lefagyas, v szoftveres baja van..... -
#5219 Az Auth Serverek külön vannak valahol az USA-ban. A dev team felügyeli őket. De biztos nagyon elfoglaltak. Mondjuk Raven Shieldeznek... -
#5218 viszont lanorral meg nem tom mi a geci van, mert tegnap óta nem megy az auth server...
Vki mondja már el h van ez!!!
MInden szerveren van külön auth server is, vagy maga a szerver felcsatlakozik egy auth szerverre és az azonosít???
akkor meg gondolom, h több szerver csatlakozik egy auth serverre és ha most az az auth server nem megy akkor az ahoz csatlakozó tobbi szerverre sem lehet fellépni.... és bazzeg akkor ennyire basznak megcsinálni?
vagy ha landoron fut authszerver, akkor nemigaz h az admin még nem vette észre és csinálta meg!
Ha nem vette, akkor most szólok. NEM LEHET A LANDORRA CSATLAKOZNI MERT NEM MEGY AZ AUTH SERVER. -
#5218 viszont lanorral meg nem tom mi a geci van, mert tegnap óta nem megy az auth server...
Vki mondja már el h van ez!!!
MInden szerveren van külön auth server is, vagy maga a szerver felcsatlakozik egy auth szerverre és az azonosít???
akkor meg gondolom, h több szerver csatlakozik egy auth serverre és ha most az az auth server nem megy akkor az ahoz csatlakozó tobbi szerverre sem lehet fellépni.... és bazzeg akkor ennyire basznak megcsinálni?
vagy ha landoron fut authszerver, akkor nemigaz h az admin még nem vette észre és csinálta meg!
Ha nem vette, akkor most szólok. NEM LEHET A LANDORRACSATLAKOZNI MERT NEM MEGY AZ AUTH SERVER. -
#5217 nekem adsl-em van...:))
Tegnap mégis olyanokat laggoltam, h majdnem összeszartam magam....
minden ok nélkül elkezdett emelkedni a pingem, de tényleg egyenlesen és szabályosan elkezdett emelkedni, egészen 4600ig vajdi is tanusíthatja), amikor is fogtam és felrobbantottam magam (és egy társam) egy gránáttal és leléptem...és most sem tudom h miért volt..... -
[DFL]vajdi #5216 Nekem is modem van. Az utóbbi idöben nagyon szarakodott de tegnap és ma nem volt semmi probléma :) -
#5215 Ne mondd el a hacker ismerőseidnek de nincs tűzfalam. -
#5214 De már másodjára szedtem le...
És nem éri el az auth szervert.. az elején pedig elfogadta a loginomat, de amikor játszanék sosem találja ezt a genya auth szervert.. :( -
#5213 Szerintem kapcsold ki a tűzfalad
Amugy fogalmam sincs mi lehet a gond, az auth serverekkel szokott lenni gond, de akkor probálkozni kell vagy más servert kell keresni... -
#5212 semmi ötlet nekem nem volt ilyen sohasenem. de szerintem az auth szervert nem tudja elérni...vagy valami...
szedd le ujra :D -
#5211 Hmm.. 1.5-ig semmi problémám nem volt Army-val.. felraktam nagy nehezen az 1.6-ot gondoltam kipróbálom..
a szerverkeresőből keresek szervereket.. vagy nem elég a 10-es Honor vagy nem tudja elérni az Auth szervert, vagy legutóbb belépek a szerverre, kiválasztom Assault, és kilép hibaüzenet nélkül.
1.6-> Good job! :)
Van valami ötletetek mitől lehet? :( -
[DFL]_Hussars #5210 Üdv mindenkinek! Játszik valaki modemmel rajtunk kívül? Mostanában álandóan laggol, lehet, hogy a fejlesztők így akarják a modemeseket kiszorítani? Ha van valakink ötlete (modemboost, vagy az .ini fileban vlmi beállítás?!) azt örömmel meghallgatnánk! Előre is köszi!
Öreg huszár nem vén huszár! Üdv